Šta je novo?

iPhone 7 / 7 Plus

Trenutno ti da zamenis 6S-16gb(mint oprema garancija) za novi 7-32gb treba oko 300€ doplate.

ja sam toliko dodao pre mesec dana i više,tako da verujem da sad može da se uzme i za manju doplatu :)

Mogao sam da uzmem za 6s još nekih 20-30e zbog opreme,al batalio sam,jer sam ga prodao za manje od 2 minuta :D

To zavisi od nabavne cene za novi model, a i od trenutka prodaje starog

Sent from my iPhone using Tapatalk

Meni je toliko trazio jedan preprodavac, 300e +moj 6s sa mts-a za 7 isto sa mts-a star dve nedelje, moj je star 5 meseci.Samo sam se nasmejao.

Poslednja izmena:
Koliko bi vi da doplatite?
Neka je Ip7 680-ak, Ip6s vam racunaju 380-ak i to je to.

Ovi sto po oglasima traze za Ip6s 450-470 srecno im bilo....

video sam gomilu takvih oglasa,gde traže 450e za 6s,koji je u "mint" stanju.Bez ikakve dodatne opreme.

Kad malo bolje pogledaš slike,vidiš da je to daleko od mint stanja :(

Ja sam svoj mint prodao za manje para.

Meni je 6s od prvog minuta od kad je izašao iz kutije imao foliju i originalnu apple masku :)

Ja i ne ocekujem da mogu da uzmem vise, plafon 400e ali mi ne pada na pamet da doplatim 300e za 7.

Pa dobro, to je druga stvar svakako..
Svako zna svoje.

Ni ja ne bih doplatio, ali je jednostavno tako.

Mnogo mi nedostaje touch id sa ip7 sad kada sam se vratio na 5s. Kao da vecno moram da drzim palac da mi se otkljuca telefon

Da, slikace za manje od sekund osim kada se desi da kamera nece sa startuje po deset i vise sto pojedini prijavljuju.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ispravljeno sa novim sw, nema toga vise ;)

Nije bilo,al se opet pojavilo :(

O tome pricam. Poceli su kao samsung da brljaju!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Jel' iko od vas sto kukate ima 7-icu i realno se suocava sa tim problemom?

Sent from my iPad using Tapatalk

Meni na 7 zasecka ponekad kad se otvara kamera sa lockscreen-a. Isto se dešavalo i na i6 počev od iOS 10, ali češće nego na i7.

Pri otvaranju preko glavne ikonice ili CC-a ne blokira nikad.

Kod mene se na sedmici kamera iz lockscreen-a pali momentalno, nikad nije ni stucnula.

Jel' iko od vas sto kukate ima 7-icu i realno se suocava sa tim problemom?

Kolega moj ponekad ima problem. Onda uradi fabričko resetovanje i nema problema, krene aplikaciju po aplikaciju da instalira i proba i ne javlja se problem. Onda se odjednom javi. Ponovo uradi fabrički reset i 24h tako koristi telefon i ništa. Ponovo ga napuni aplikacijama i dešava se sa vremena na vreme. Može biti da nešto u pozadini hoće da zakoči na osnovu njegovog iskustva.

Igrao sam se juce sa sedmicom, jer black 128 gb. Šta znam, iphone... nervirao me je onaj force touch za home bitton imas osećaj da se ceo donji deo odvaja... definitivno mislim da nisam pogrešio što ga nisam uzeo.

Inače lightning speed. Leti, sve otvara u sekundi, kamera mi se ne čini ništa bolja od ip6 i 6s koje sam imao. Lično mišljenje, možda grešim.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

6s je bas bolja od 6, tako da mozda ti nije bolja od 6s, ali od 6 jeste dosta

Bolja je i od 6s. 7 ima stabilizaciju i svetliji objektiv.

Kolega moj ponekad ima problem. Onda uradi fabričko resetovanje i nema problema, krene aplikaciju po aplikaciju da instalira i proba i ne javlja se problem. Onda se odjednom javi. Ponovo uradi fabrički reset i 24h tako koristi telefon i ništa. Ponovo ga napuni aplikacijama i dešava se sa vremena na vreme. Može biti da nešto u pozadini hoće da zakoči na osnovu njegovog iskustva.

Ako mu se toliko često javlja problem rekao bih da treba da nosi telefon na servis. Meni za mesec dana ni stucnulo nije. Ili priča "moj kolega..." ne stoji.

Cuj covek ga resetuje svaka 24 sata. Brainfuck

Cuj covek ga resetuje svaka 24 sata. Brainfuck

Ne bre, ne čitaš lepo :) Prvo ga je resetovao i radio mu je dobro par sati ali ga mrzelo da čeka pa ga napunio aplikacijama i onda u roku od 4-5 dana 3-4 puta mu se desilo. Onda mu ja kažem da ga resetuje ali 24h da ne puni aplikacijama i u tom periodu je bilo ok. Onda instalira jednu aplikaciju pa proba, pa drugu pa proba i tako redom i sve mu bilo ok 3-4 dana i onda opet jednom dnevno krene.

Ideja je bila da provalimo da li je do aplikacije, znači nakon instalacije da krene da se javlja, ali nema on strpljenja da to radi :)

@leksa
Pa ja sam bio sa njim kada me je pitao kako da sredi, tako da sam svedok-saradnik :)

Ja evo promijenih tri 7mice i nijedna do sad nije imala ni slicnih problema. Ni kamera ni nista. Jedino zna notifikacija kad dodje na vrh ekrana pa je ne gurnem kako treba da zastane na pola pa se mora opet gurnut. Svakoj cim sam uzeo odradio network reset zbog baterije ali opet nije to to, definitivno je jedina mana sedmici baterija...

Meni se baterija pokazala odlicno, bolje od svih predhodnih modela

Pa bolja jeste od predhodnih, ali opet to nije kako bi trebalo. Aktivnog koristenja treba minimum 2x punjenja u danu

Ja sam baterijom prezadovoljan. Igram igre dosta i lagano pregura dan.

Nazad
Vrh Dno