- Učlanjen(a)
- 04.01.2005
- Poena
- 470
U čemu je više fora? *** ispada da svi telefoni ima litijumski rizik... http://pocketnow.com/2016/11/12/dro...l&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer
Do you have to be worried about charging your iPhone 6 Plus or iPhone 6s? Several of those have burnt up in recent weeks.
Posebno su dosadni sa "eksplozija" terminom... Kao da ne znaju sta je gorenje a sta eksplodiranje. Ne mislim u ovom konkretnom slučaju nego im svuda odgovara termin "eksplozija"Naslov i tekst je samo za pravljenje spektakla gde ga nema.
Kad napise
onda je mogao da doda i iPhone4, 4S, 5, 5s. Bilo je i kod njih tzv. paljevina.
Slika nekog vec razbucanog iPhone-a i verovanje na rec da je neki vec lik samo ispustio iPhone i on eksplodirao kao i da je eksplodirao/zapalio se tokom snimanja. Nigde nista provereno i pouzdano.
Gde postoji elektronika i baterije, uvek postoji mogucnost da se nesto zapali samo je drasticna razlika da li se to raritetno desava ili vec postoji sistemski problem sa odredjenim uredjajem, kako god da se zove i ko god da ga pravi.
Nije me radovalo tako nesto kod Note serije, iako ne koristim Android uredjaje, pa me sigurno ne bi radovalo ni ovde, koliko god mislio da je ovo klasicno pravljenje spektakla i novinarska bud_____stina(ne pise bez potrebe, u uputstvu za peglu, da se ne pegla odeca na telu i ne prislanja na lice a spiskovi slicnih bud_____stina u uputstvu postaju sve duzi - jedan od dokaza sve vece ljudkse glu_osti i primitivizma).
Sunce ti: il' si cugnuo, ili je dioptrija. Jedva te skapirah[emoji6]Pa kako da ne,na iphone-u se takve stvsri ne desavaju isto kso sto je i ios 10 fluidan i ne stucs,sve je to isto i svski hatdwsre i os ima svojih mana pa cak i jabika
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ma kapiram.. Nemojvda se ljutiš... ni ja nisam srećan sa ios. Primarno ga i ne koristim... samo je tvoj tekst bio smesan... Nhf....Pa zar je bitno sto sam pogresio 5 slova? Evo obecavam da necu vise,samo sam napisao da svaki tel ima svojih mana ,imao sam iphone 6 i vise nikada ne bih koristio iphone ,koristim mac za posao tako da vidite da nisam pristrasan
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Juce sam malo duze koristio Iphone 7 32gb i definitivno video da nema potreba za prelaskom sa 6s na njega, vizuelno isti telefoni. Cekam Iphone 7s (8) ili Samsung S8
Sent from my iPhone using Tapatalk
Veci je pomak sa 6s na 7 nego sa 6 na 6s.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne znam onda zašto u kolima ne ugradiš ručne podizače stakala umesto elektro
Ja ne mogu,navikao sam se na 3dt i odgovaraju mi te prečice.
Voleo bih kad bi bio toliko pametan i na primer da ima opcije koje ja najčešće koristim u aplikaciji,a ne on da mi stavlja svoje default.
Znas li koliko je da se otkljuca? I gde to moze da se uradi?Nije sim free.
Vizuelno jesu "isti",al sto se tice ostalog,7ca je dosta bolja.
Baterija duze traje,boje na ekranu,prednja kamera,finger print mi radi napokon,2 zvucnika...
Hteo sam da ostanem na 6s,isto kao i ti,ukazala se prilika da uzmem 7 uz ok doplatu i veruj mi nisam zazalio.
i sad kad na leto izadje 7s onda ces trcati ka njemu... bolje da si sacekao jos pola godine
Vizuelno jesu "isti",al sto se tice ostalog,7ca je dosta bolja.
Baterija duze traje,boje na ekranu,prednja kamera,finger print mi radi napokon,2 zvucnika...
Hteo sam da ostanem na 6s,isto kao i ti,ukazala se prilika da uzmem 7 uz ok doplatu i veruj mi nisam zazalio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari