Šta je novo?

iPhone 7 / 7 Plus

Skuplja je od standardne? Ja sam cuo da je ista cena ali ce biti samo 256GB

Samo od 128 i 256gb, nema od 32 jet black. Malo glupo uslovljavanje.

M2 Note

Meni je mat crna boja brutalna, deluje mi kao telefon koji bi nosio Betmen. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Totalno se slazem... upravo je black boja koju cu da uzmem kada se cene normalizuju...

Grebe se i crna lagano, moraces futrolu da uzmes, problem je jer ostaje srebrna metalna linija kad se ogrebe, a bas se vidi..

Sada čitam da za hard reset na iP7 ne ide više Sleep/Wake + Home, nego Sleep/Wake + Volume Down.

Pa za hard reset je potreban taster a novi home imam taptic engine.

iPhone 7

Ja se samo pitam da li ovi sto divljaju sa cenama na oglasima uspevaju da prodaju neki iPhone?!?! I da li ima ljudi koji ce da daju tolike pare?!? I tako,uvek isto,iz godine u godinu... [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja,licno,cu da sacekam 20,30 dana da se cene spuste na neku razumnu cifru...

Poslednja izmena:
Naravno da uspeju. Ja sam par godina unazad donosio od preko u prvih par dana od izlaska, i uvek mi na ~3 doneta ostane jedan fee. :)

Ali to su uglavnom kupci koje licno znam i kojima unapred najavim da cu ih imati. I isti mi se javljaju iz godine u godinu.

Btw, ja sam se odlucio za iPhone 7 Plus 128GB Jet Black. Lomio se izmedju mat crne, ali ova je prevagnula.

[youtube]CvIoZ9_FJrU[/youtube]

Sent from my D6503 using Tapatalk

Samo sto ume da bude mnogo naporan za slusanje.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Strasno, aj sto su izbacili 3.5mm vec i unazadili kvalitet zvuka. Realno bi bio super telefon da nisu uzeli da sire ovaj svoj glupi monopol...al dobro, pazarice ga onaj kome to odgovara, ja znam da ja necu.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Aman covece, koga zanima da li ces ti kupiti telefon.

Mat crna se i meni jako svidja, i sjajna crna je super ali ko pati od vidljivih tragova prasine i otisaka ima da briska telefon non stop. [emoji2] Gde se isplati da se kupi sedmica kada se malo normalizuju cene? Pretpostavljam kod nas sigurno ne..

Неко је качио овде тест, лик је сјајну црну огребао мајицом... дефитивни не без футроле.

Елем:
IMG_3267.JPG
Стварно легендарна серија телефона =]

Još uvek imam taj Walkman W700i u fioci :)
Izgreban do bola, ali šljaka i dalje.

Неко је качио овде тест, лик је сјајну црну огребао мајицом... дефитивни не без футроле.

Елем:
Pogledajte prilog 210074
Стварно легендарна серија телефона =]
Dobro i nokia je imala pop port a ne 3.5mm nekada, ali mislim da treba ici napred a ne nazad

Sent from my Nexus 5X

Strasno, aj sto su izbacili 3.5mm vec i unazadili kvalitet zvuka. Realno bi bio super telefon da nisu uzeli da sire ovaj svoj glupi monopol...al dobro, pazarice ga onaj kome to odgovara, ja znam da ja necu.

Ako se ja dobro secam, ti nikad nisi ni imao iPhone, i uvek si pljuvao isti, pa imam samo jedno pitanje posto si se uhvatio 3.5. Da je ostavljen 3.5 i dobar kvalitet zvuka, da li bi ga kupio?

Ne secas se dobro druze...imao prvi 2g kad se pojavio i pre dve god sam duze nosio 5s.

Meni je licno mnogo bitan 3.5mm jel cesto satima pricam preko vibera i moram imati mogucnost inda punim tel istovremeno.

Inace odgovor na tvoje pitanje je da ga verovatno ne bih kupio.

Drugi link nema veze sa ovom temom vec iOS 10 a plus je i stara stvar koja se desavala sa OTA update-om u samom startu nakon pustanja iOS 10 i bilo je dovoljno da se klikne na restore u iTunes-u :)

Poslednja izmena:
iPhone 7

Bilo bi bolje da izvore svojih informacija promenis.

http://mondo.rs/a940081/Mob-IT/Vesti/Apple-AirPods-lazna-reklama.html

A ima li ovaj link veze sa temom kolega?
Cekaj kupis telefon od 1000 eu,on ispusta zvukove.A posebno placas slusalice jos 160 dolara.Jel se to uz ovaj telefon sve posebno kupuje? :D
Dobro je ko izgubi slusku,moci ce samo jednu da kupi.To se zove biznis covece. :)

Uvek je sve biznis i a bezicne slusalice su opcija a ti dobijas standardne uz telefon :)

Cena je od 650 dolara a ne od 1000 a to da li se to, ili bilo sta drugo od flagship telefona bilo koje kompanije, isplati je uvek posebna prica.

Da li je Apple imao bisera sa uredjajima, jeste i da li ce ih imati, hoce i da li ih svi imaju, imaju. Sve je stvar licnog afiniteta i ko sta voli i zeli. Ja ne vidim neki poseban razlog za prelazak sa 6s na sedmicuali neko drugi to vidi.

Jedno od nepisanih pravila kod iPhone-a je da se kupuje "S" serija i da su kod njih mnoge stvari doterane i bolje.

Sto se tice linkova, komentari i pisanja "tehnickih" redakcija i Monda i Blica i slicnih su vise nego smesni, naduvani, senzacionalisticki i cesto potpuno netacni.

Koliko su utisci subjektivni, govore i utisci ljudi koji su iz ozbiljnih tehnickih redakcija dosli na Apple Event i probali bas te opcione slusalice. Jedna novinarka je vrtela glavu, skakala, plesala i nije uspela da joj slusalica ispadne.
Drugi novinar je to uspeo da izvede a treci je bio stava da bas ne leze najbolje ali i da ne ispadaju bas tako lako kao sto je ocekivao.
Da ne pricamo o tome da za svaku usnu skoljku "ne odgovara" svaka slusalica - nevezano da li je BT ili sa zicom i nevezano da li su slusalice mnogo skupe ili predstavljaju najbazicniji model.

Ono sto je interesantno kod ovih slusalica je sto muzika prestaje ako vam jedna slusalica ispadne a to ne mozete da procitate u komentarima i "analizama" pomenutih redakcija. Svi su pojurili da napisu kako slusalice ispadaju, iako ih nisu ni vedeli ni probali, kako ce da se gube, posto to zvuci senzacionalisticki, pogotovo uz takvu cenu ali nisu nasli za shodno da napisu i taj sitan tehnicki detalj. Sve je zvucalu kao da slusalice imaju noge i ruke i da same iskacu iz usiju :D

Poslednja izmena:
iPhone 7

Spigen je cini mi se ponudio za par dolara gumicu koja povezuje ove slusalice, ako se neko boji da ce ih izgubiti.

Sent from my iPhone using Tapatalk pro

Mislim da za 160 dolara ima mnogo boljih slušalica za kupiti od ovih Apple...

Kolega uzeo 7micu 128gb u SAD, 750$ u New Yorku... Kakav smo mi banana kontinent :D

Nazad
Vrh Dno