Šta je novo?

iPhone 7 / 7 Plus

Ili si ti u konflikutu sam sa sobom, ili dva korisnika koriste jedan nalog?
Ovo:
Od mene glas za ip7 prvenstveno zbog podrske i ucestalijeg azuriranja sistema, te se neki problemi brze rese nego kod konkurencije ... a kod nekih se nikada ni ne rese i to bas kod samsunga...

Znam da postoje custom romovi ali to nije to...

Koliko dugo si koristio S8? Koje si probleme imao? Ako već porediš iP7 i S8.
I onda napišeš:
Zato sto motion nije brzi od krajnjeg prikaza poruke je bug? Alo ljudi ja sam detaljista meni na iosu da je ovaj jedan jedini bug pevao bih a kamoli korisnici androida koji to vide na slomo 940fps pa kao bug i slade se teskom gluposcu... ovo je glupost

Da je srece da nam je ovo jedini bug bilo bi srece ... os se raspada developeri lenji da peglaju sw gledam Twitter app raspada se djubre od app a nekada je bila za primer 90% developera ne pegla svoj sw nego ga iZbacuje kako bi uzeo sto vise para a app smetliste optimizacija nuletina...

I za kraj. Apple za pocetak bi trebao da ispegla mnoooogo vece minuse nego sto je ovaj sa videa koji vuku od prvih beta :) toliko:)

Kontradiktoran si.

nisam telefon nema mane radi fantasticno, i svestan sam da ono sto meni smeta ne bi smetalo ostalim 98% treca stvar ip7radi fantasticno, ono sve je pisano za ipade, iphone5s-6 animacijama koje stucaju i na ipx nekad... ip7 nema vece zamerke, radi izuzetno i nemas potrebe da se prepucavas i kopiras post iz druge teme u ip7temu ... jedini bug koji sam zatekao na ip7 ie taj sto ios ima neki problem posle nekog vremena ceo telefon radi usporeno dok ga ne restartujes, a nema veze sa downclockom procesora jer isti radi na 2.336 i mislim da je do neke 3RD app koja je okidac bila samo na ios 11.2-6. Svakako reseno je na beta 11.3. Isto vazi i za 6s i ipX. ;-) preporodjeni su sa 11.3

I da za kraj moja najveca zamerka gde me gledate kao vecina bledo je tastatura u landscape rezimu koja nije kompletna i ima totalno promasene tastere, ali to je kolektivno za sve vece iphone (4.7-5.5)

O ipadima ne bih da pricam tu bi imalo podosta da se pise... ali opet to sam ja i vecina ipad korisnika ni ne provali to dok im ja ne skrenem paznju ;-)

Evo ga jos jedan pravi bug a ne igracke koje postavljaju u toj temi za ipx i tice se samo ipx-a ali kad si prebacio moj post iz te teme evo o ipx jos

Poslednja izmena:
Je l' poručivao ko dbrand skin za ovaj telefon? Imao bih par pitanja...

Kako funkcioniše dostava i jesi li imao problema prilikom postavljanja skina?

Dostava traje mesec dana ... makar je kod mene toliko trajalo da sam zaboravio na skin :-D a sto se montieanja tice fen je MUST koristio sam njihove tut-ove i odradio sam ga odlicno i bez zazora i iskrivljenih ivica... znaci ako pogresis odlepis pa opet...

Ok, hvala na odgovoru, reci mi još samo koliko te je izašla poštarina? Nisam našao tu info na njihovom sajtu.

Ne secam se tipa 300 din slagacu te... pise naplate sve odmah. Moju karticu nije htelo da prihvati te mi je pomogao kolega u glavnom mislim da je oko 2 dolara bilo

Poslednja izmena:
Dešava mi se na 7 da zvoni sam od sebe, a nema poziva u listi. Nekad kada je u ruci, nekad kada je ugašen. Ima li neko ideju?

Posle apdejta na 11.3 primerio sam da je baterija losija, da se brze prazni. Jel ima jos neko problem.

Sent from my phone using Tapatalk

Ip7 i nije toliko losiji koliko iphone SE vise srce batt

Na 11.3 baterija ista kao 11.2.6, u prevodu losa, losija mnogo nego na 10. Iphone 7 u pitanju...a i po koji bug je ostao i dalje.

Ja sam sedmicom veoma zadovoljan ... Na zalost sutra ga dajem prijateljici jer joj treba za neke snimke veci kapacitet :) (256gb) bas ce mi nedostajati ovaj telefon najbolje me je sluzio godinu dana i dan danas mogu samo lepo reci o ovom telefonu. Sa ios 11.2.1 je imao ocajne downclocke sto su resili sa 11.2.5... to je eto moja kraca recenzija telefona posle god dana koriscenja... nikada ovako dobar i pouzdan telefon nisam imao... :) svaka preporuka za ip7

Ja sam sedmicom veoma zadovoljan ... Na zalost sutra ga dajem prijateljici jer joj treba za neke snimke veci kapacitet :) (256gb) bas ce mi nedostajati ovaj telefon najbolje me je sluzio godinu dana i dan danas mogu samo lepo reci o ovom telefonu. Sa ios 11.2.1 je imao ocajne downclocke sto su resili sa 11.2.5... to je eto moja kraca recenzija telefona posle god dana koriscenja... nikada ovako dobar i pouzdan telefon nisam imao... :) svaka preporuka za ip7

Ako imas takvo iskustvo odlicno...kod mene potpuno suprotno. Nosim ovaj telefon 3 meseca, a nije mi prvi iphone, koristio sam 5s i 6 pre, i vec razmisljam da predjem na neki android...baterija mi je ocajna na 11.3 :/

Kod mene je batt bila izuzetna proveri health i br ciklisa

Ni meni se ne sviđa 7 kako radi na 11. SE na 10 ga šije.

Telefon kupljen nov, aktiviran pre 3 meseca, health je na 100...bas sam ga stedeo sto se kaze. Probao i restore i sve, izgleda je ipak do softvera. Dok npr drugar sa istim koriscenjem maltene izvuce 2-3h vise sot, ali on je na 10ki, tako da mora biti do 11.3

Meni je odlicna 7 mica bila na 11.3 dok SE je blagi uzas

I meni je baterija na 7 mnogo bolja...

Sent from my iPhone using Tapatalk

@boske
Jesi li radio OTA ili restore ?

iPhone 7 moje devojke odlicno radi sa 11.3 i jednako je dobro radio sa 11.2.6
Vi koji imate problem - resetujte telefon kompletno i nemojte vratiti bekap sa iCloud-a vec prodjite celu proceduru iz pocetka.

slazem se , 7+ je radio lepo sa 11.2.6 i jos bolje na 11.3 .................... RAM management je takodje bolji ..................

iPhone 7 moje devojke odlicno radi sa 11.3 i jednako je dobro radio sa 11.2.6
Vi koji imate problem - resetujte telefon kompletno i nemojte vratiti bekap sa iCloud-a vec prodjite celu proceduru iz pocetka.

Može li neko da mi objasni ovaj postupak , odnosno kako da uradim update a da dobijem posle toga " čist "telefon ?

Uradio sam restore, ali bez vracanja becapa ovaj put, nego od pocetka sve. Baterija se popravila nenormalno, od jutros u 8 skinut sa punjaca, ceo dan intenzivno koriscen, i evo ga na 45%. Ovo je odlicno, tako da prijateljski savet svima, ko prelazi na 11.3 :D

Pomoc prijatelja :
Kako telefon (Iphone 7) , moze ,dok je zakljucan ,da poziva neki broj ?
Danas sam iz dzepa pozvao generalnu direktoricu oko 30-ak puta , zena odlepila ...
Ovo nije prvi put da mi telefon poziva nekog iz dzepa ali danas je prevrsilo svaku meru !

Sta da radim i moze li se ovo spreciti?

Je l' imaš onaj widget sa favoritima na lock screen-u? Možda je odatle pozvao...

Nazad
Vrh Dno