Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Kad dodjes na 24h jednom, klikni na satić, pa će ti izaći vreme, saberi Screen on time za aplikacije, pa vidi koliko je radio u background-u ili ostavi telefon preko noći vidi koliko dobiješ usage-a za određeni period.

iP7

Neću doći nikad jer sam navikao fon kad god se setim da utaknem u punjač... Ma drži dobro, ne štedim ga..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kako?

Meni je ovoliki usage na praznu... Gasiš net ?

U trenutku slikanja prošlo je 13 sati od kada je skinut sa punjača, 8 sati je bio na wifi, 2.5 sata na 3g i 1.5 je bio na 2g netu. I sat vremena ugašen net.

Ne razumem iskreno. Mada ja ne gasim net, bilo na wifi, 4G,3G...

Da nije do osvetljenja ?

5h maksimalno

Ne razumem iskreno. Mada ja ne gasim net, bilo na wifi, 4G,3G...

Da nije do osvetljenja ?

5h maksimalno

Auto osvetljenje držim i držao na svim fonovima do sada. Net je bio ugašen kada sam bio u selu jer je domet očajan pa nije bilo poente..
Trenutno je na 0 jer sam u mrklom mraku, al to je sam fon smanjio na toliko što je i logično...

IMG_0113.JPG

Ajde sad bateriju ss

Ajde sad bateriju ss

Nema poente, kada sam ovo slikao odmah sam ga stavio mahinalno na punjač i seo za komp. Dopunio se do 57% okačio ga i otišao od kuće i sada piše 9:20 sot od 19:55 ukupno.. I ostalo mi 18%..
Ako se ussage odnosi na screen on time?

Poslednja izmena:
Evo kod mene, skoro na pola

IMG_2431.JPG

Nema poente, kada sam ovo slikao odmah sam ga stavio mahinalno na punjač i seo za komp. Dopunio se do 57% okačio ga i otišao od kuće i sada piše 9:20 sot od 19:55 ukupno.. I ostalo mi 18%..
Ako se ussage odnosi na screen on time?

Pisano više puta.

Usage nije SOT.

Usage je sot + background awake.

iP7

Kasne mi obaveštenja na viberu ponekad.. Nije bitno dal je wifi il podaci.. Nznm stvarno zbog čega, desi se tiče totalno random..

Iako je viber smeće od aplikacije, meni se to ne dešava (a isključen je background app refresh za tu aplikaciju). Doduše, ne koristim ga toliko često...

Evo moja baterija trenutno
46697efb53b9e2bc1913e21f9d4b6d5f.jpg

Tapatalk

Svaka cast, onda moja ne valja
Dobih na poklon neke [emoji442] danas
IMG_2411.JPG

Ne znam kakve su im slusalice, ali njihov aux kabl je daleko najkvalitetniji od svih koje sam kupio ikada (a kupio sam ih mnogo)

Ja koristim piston p3 a ove od ajfona skupljaju prašinu spakovane u kutiji..

Edit : za sada jedino na fonu što sam našao da mi se sviđa je to što mi dosta bolje radi auto osvetljenje nego na m8, lepše mi prilagodi svetlo uslovima u kojima sam i očima. Takođe boje mi nekako lepše izgledaju..

Poslednja izmena:
Evo pred spavanje jos jedan SS baterije, skinuta je sa punjaca jutros u 6h...

46156122f49143cec4be11899dd55ad7.jpg

Tapatalk

Šta koristite od plaćenih aplikacija? Imate li neku preporuku?

1password
MyTifi
Camera+
Procam4
Facetune
Igo evrope
Tapatalk pro
Tweetboot 4
Car manager
Clone Camera
Clear
Soundhound
White noise pro
Sve od runtastic-a
Eweatherhd
Weblock
I jos svašta nešto.

Poslednja izmena:
Da li vi svi plaćate pretplatu na 1Password ili je nekada postojala mogućnost jednokratne kupovine?

Pa Pro verzija košta 12.49$. Nema pretplate koliko vidim.

malo su zakomplikovali 1Password ovim uvodjenjem pretplata pa zavisi kakav vault odaberes, tj. hoces li da bude lokalni ili vezan za 1Password account za koji moras da imas subscribe i od toga posle zavisi kupovina premiuma na telefonu.
ja sam davno uzeo premium dok sam koristio iOS, bio je na nekoj akciji oko $3.5. sad na androidu koristim free verziju jer mi ne treba premium posto sam kupio lifetime licencu za Mac i dobio kljuc za windows pa sam napravio lokalne vault-e... valjda sam uspeo da objasnim... ima dosta pitanja i odgovora na njihovom forumu...

@stonecold Meni piše 9.99$ za pro features, ali koliko mi se čini, to samo dodaje neke opcija na inače obaveznu pretplatu.

Otkad mi je istekao trial period od mesec dana, acc mi je frozen i čini mi se da ništa ne mogu da uradim po tom pitanju. A, iskreno, ne daje mi se 4$ mesečno.

Hvala svima na pomoći!

imas li 1Password i na PC/Mac-u ili samo na telefonu?

pa koristi onda tako ako neces da placas i ne trebaju ti dodatne opcije... mada ne znam cemu sluzi 1Password samo na telefonu...
malo je skakljiv odgovor, ali ako neces da placas mozes da instaliras narodnu verziju na komp, odaberes local vault i odaberes opciju wlan sync sa telefonom i resio si sve probleme 🙂

Nazad
Vrh Dno