Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Sta mislite da li oni magneti mogu biti stetni na bilo koji nacin za telefon? Mislim na one drzace za auto..

Sent from my iPhone using Tapatalk

aaf04c848c3ca7ca806dc424795249c3.jpg

Bez magneta [emoji3]

I ja koristim isti ovaj, super stvar. Pogotovo što ga uzeh za 3.5$ na aliju 🙂

Sent from my iPad using Tapatalk

250 dinara sam ja platio [emoji23]

Poslednja izmena:
Ljudi imam sad ozbiljniju nedoumicu nego sto sam mislio.
Ne znam koji model da uzmem. Troumim se izmedju iphone 6s 16gb, 64gb i 6s plus 16gb preko mts-a.
6s 64gb i 6s plus 16gb je ista cena i skuplji su za 500 din mesecno od 6s 16gb. Vidim da mnogi preporucuju 64gb pa cak i za nezahtevne korisnike kao sto sam ja. Ja iskreno na predjasnjim telefonima nisam ni tih 16gb valjano opteretio, sad sam na nexus 6 64gb i iskorisceno mi je 5gb od toga. Pre njih su mi svi bili 16gb i nikad problem sa memorijom. Kakva je sitiacija na iosu sto se tice toga, sta mi je ciniti? 😀

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Ne treba ti onda. Ljudi koji ne drže igrice na telefonu i 4K snimke, realno ne treba više od 16gb. E sad svako po svojim potrebama. Ako iskoristiš 5gb, mislim da ne treba da bacas pare u prazno.

Na kraju krajeva tu su cloud sistemi, tako da...

M2 Note

Meni je plus velik. I zato sam uzeo obican od 16, ako mozes uzmi od 64, ako ne uzmi 16. Ako ti plus model odgovara onda uzmi njega. Tj nije prevelik... [emoji23]

Ja kad sam kupio 6s mislio sam da sam se presao i da ga posle izvesnog vremena prodam i kupim veci model. Ali tokom vremena sam shvatio da nisam pogresio kupovinom manjeg modela. E sad to je moje iskustvo. Ne za nam kolika ti je saka. Najbolje je da odes u iSTYLE, imas tamo modela pa probaj jer nemaju one "budze protiv kradje" tako velike pa vidis realno kako ti lezi telefon u ruci.

Svratio sam sad do istyle-a da pogledam velicine, plus varijanta me kopka, ne volim velike modele ali sam malo navikao na nexus 6, a 6s plus je isti u duzini sto mi je neverovatno jer je za 0.5" manji ekran, malo je uzi i tanji, ali vidim da nije neka frka za drzanje.
Bitnije mi je kako bih se snalazio u dnevnim aktivnostima sa njim.
Da, da napomenem da igrice ne igram niti cu ih ikada na telefonu igrati tako da su tu zagarantovani slobodni gigabajti 😀. Sad ne znam za snimke i 4k varijante dal ce me puci neki trip pa smimim nesto, mada nisam do sad imao potrebu za to, i kad imam to je po par minuta snimak max. Fotkam ali minimalno, obicno selfi sa ribicama 😀. Zadnjom kamerom po neki momenat, a to sve kasnije ide na cloud svakako

Ljudi imam sad ozbiljniju nedoumicu nego sto sam mislio.
Ne znam koji model da uzmem. Troumim se izmedju iphone 6s 16gb, 64gb i 6s plus 16gb preko mts-a.
6s 64gb i 6s plus 16gb je ista cena i skuplji su za 500 din mesecno od 6s 16gb. Vidim da mnogi preporucuju 64gb pa cak i za nezahtevne korisnike kao sto sam ja. Ja iskreno na predjasnjim telefonima nisam ni tih 16gb valjano opteretio, sad sam na nexus 6 64gb i iskorisceno mi je 5gb od toga. Pre njih su mi svi bili 16gb i nikad problem sa memorijom. Kakva je sitiacija na iosu sto se tice toga, sta mi je ciniti? 😀

Za takvu upotrebu mozes slobodno 16GB. Ja se nekako borim sa 16 sad na odmoru (gomila muzike i slika) pa stalno guram u cloud. Da slikas mozes opusteno i neces morati tako cesto da ih dizes u cloud.
Ja bih uzeo, kao sto i jesam, plus varijantu prvenstveno jer je baterija mnogo bolja. Jeste veliki i smeta u nekim situacijama ali ako si vec koristio velike telefone nece biti problema.

Moj savet je da čekaš. U septembru će 7-ica pa će paketi sa 6s telefonima biti jeftiniji. Ako do sada nisi uzeo telefon sačekaj 2-3 meseca.

iStyle Service, Apple Autorizovani Servis

Bravo, odlican predlog. Skroz sam smetnuo sa uma da je napisao da uzima u mts-u. Ali je onda bolje da uzima sedmicu jer ovi nece biti dovoljno jeftiniji (kao i sada 6 i 6plus sto se ne isplate).

Pa razmisljao sam o tome, da sacekam pojavu 7ice, mada za 2-3 meseca dok padne cena ip6s ja se posteno naigrao sa njim. A 7 mi ne pada na pamet za sad da uzimam ako je istinito pola prici 😀

7. ce u Septembru, ali dok se ne pojavi kod nas, bit ce i Novembar

Sestica je stigla u oktobru, pa ce verovatno i sedmica. Ako uzimas preko paketa onda se isplati da sacekas sedmicu. Nece biti losija od 6s sigurno. 🙂

Dovoljno mi je da nema 3.5mm jack i ne bih kupio, da vucaram adapter ne pada mi na pamet, ali sacekacu jos malko barem da izadje 90% tacna specifikacija pa cu videti

Njihove mozda, koje ne zelim da koristim

Onda neke Bluetooth mozda? [emoji12][emoji3]

Kako me je sad isp.izdeo telefon. Snimao neke 60fps klipove i svaki trza nesto, ne lici ni na sta. I dodjem ja kuci, ugasim upalim i sad kao radi normalno. Ode ovaj iOS u qrac, nekada je to sve mnogo bolje radilo. Slepci.
I citav telefon nekako radi zivahnije sad. Kao da koristim Android hebeni.

***a batace, ne postoji savrsen OS.
Okini restart preventivno jednom u 10 dana i to je to.

Sent from my D6503

Mene mts za****, pa za sad nista od iphone-a . Podneo sam opet zahtev pa ako me odbiju cu sacekam izlazak iphone 7, sto je mozda i najbolja varijanta

***a batace, ne postoji savrsen OS.
Okini restart preventivno jednom u 10 dana i to je to.

Sent from my D6503
Desilo mi se ponovo opet i vidno je trzalo. E sad, setih se da sam stavio da Mega radi backup i na wifi i na 3g pa ugasih sad to sve. Za sada radi sasvim normalno, moguce da je to bio problem. Videcu narednih dana.
Pa zato i pobegoh od Androida, zbog tog raspalog restartovanja.

Ja sam znao po 6 mjeseci da ne ugasim telefon i radio je savrseno.

Pa tako i mora da radi.

Ne konektuje se na poznati wifi otkad sam stavio 9.3.4.. Super.

Hard reset, reset network settings a onda i restore ako prethodno nije proradilo.
Imam utisak da prilicno ofrlje odrade zavrsne updateove za odredjeni iOS.
Ovde su samo "navukli" Kineze i sacekali da zakrpe rupe u sistemu.

Pitanje za @mikenziyu. Imam iphone 6s plus i kao da je wifi oslabio...naime,kad sam blizu rutera on pokazuje uglavnom 2 crtice,retko kad sve tri i desava mi se da izgubi wifi mrezu,totalno random (nekad par puta dnevno)...a kad udjem u settings stoji da je konektovan na odredjenu mrezu i kad udjem u wifi podesavanja on se konktuje. Je l dovoljan razlog za reklamaciju? Inace telefon je star 5 meseci i ios je 9.3.3. Hvala unapred na odgovoru.

Nazad
Vrh Dno