Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Desi se povremeno ali dosta redje nego pre restore-a. Inace, desava se i na 5s.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kod mene na 6s se jos ni jednom nije desilo. Da li je to samo za 6s+ ili generalno?

Kod mene 6s+

Kod mene se nikada to nije desilo...

Kod mene na 6S se desava, desava se kad se pokrece camera iz pozadine, tako da oni koji gase app, nece uvideti taj problem ..

Inace odneo sam ga na reklamaciju, tako da cekam razvoj situacije, probali su ovi iz poslovnice, videli sta je problem napisali i prosledili ga u servis..

Kupio sam 6S da se igram na mesec dana da vidim da li mi odgovara. Da li neko ima ideju zašto nema Srbije u listi za two-step authorization za icloud nalog? Stvarno mi je neverovatno da ne mogu da zaštitim svoj nalog sa 2-step auth samo zato što sam iz Srbije.

Ljudi kupio sam pocetkom maja 6s plus iz oglasa koriscen par dana sa Telenor mreze. Sve radi perfektno medjutim poceo je punjac opasno da mi se pregreva. Posle pola sata/sat provedenog u zidu punjac je vreo na dodir. Jel imao neko ovakvo iskustvo? I jel mogu ja kao neko ko nije vlasnik broja na koji je uzet telefon al posedujem garanciju da trazim u istyle-u zamenu istog?

I kod mene je vreo. Mislim da je to ok.

Mislim da su vreli dani, uzrok toplih punjaca. Ista stvar i sa Marantz Receiver-om 2250B ('76 godiste). Na dodir je jako topao sto nije slucaj kada je normalnije vreme, tj kada su nize temperature.

Kupio sam 6S da se igram na mesec dana da vidim da li mi odgovara. Da li neko ima ideju zašto nema Srbije u listi za two-step authorization za icloud nalog? Stvarno mi je neverovatno da ne mogu da zaštitim svoj nalog sa 2-step auth samo zato što sam iz Srbije.

Srbija nije na spisku zemalja koje imaju App Store pa je logično da nemamo ni 2 step verifikaciju.

Ljudi kupio sam pocetkom maja 6s plus iz oglasa koriscen par dana sa Telenor mreze. Sve radi perfektno medjutim poceo je punjac opasno da mi se pregreva. Posle pola sata/sat provedenog u zidu punjac je vreo na dodir. Jel imao neko ovakvo iskustvo? I jel mogu ja kao neko ko nije vlasnik broja na koji je uzet telefon al posedujem garanciju da trazim u istyle-u zamenu istog?

Vruć punjač nije osnov za reklamaciju. Ako radi koristiš ga, ako ne radi reklamiraš.

Da li ima vesti kada će se pojaviti Srbija na App Store?

Kad narodna banka dozvoli da novac od kupovine aplikacija ide na Apple račun u inostranstvu

Apple Autorizovani Servis

A kako je sa google ako si upućen? Oni imaju račun kod nas?

Ma nisam upućen. Plaćanje je 'kamen spoticanja' i ko zna šta još.

Kad narodna banka dozvoli da novac od kupovine aplikacija ide na Apple račun u inostranstvu

Google play funkcioniše već neko vreme a plaćanje ne ide na neki domaći račun. Drugo nešto je u pitanju (ali ne znam šta - finansijskih prepreka nema).

Placanje nije kamen nikakvog spoticanja, jer da jeste ne bi mogli kupovati aplikacije koristeci naloge iz Hrvatske. Stoga, to je klasicna patka. U pitanju je ili politicki motiv ili cista lenjost, ali sta god da je uzasno je ****no iritantno.

Da li neko koristi iPad punjac i puni telefon sa njim?
Da li neko koristi duze i jesu li velike posledice (tipa vek baterije nece biti 2 godine, nego godinu i 3 meseca)?
Koliko vremenski treba da se napuni sa tim "brzim" punjenjem?

Ja koristim kako sta stignem(2 iPhone punjaca, jedan iPad punjac) i iskreno ne vidim razliku u brzini punjenja mada nisam merio stopericom [emoji3]

Koristim ja na 5s vec oko godinu dana, nisam za sad primetio nikakve bitne razlike. Ne znam kako je sa 6s.

Sent from my iPad using Tapatalk

Kod 6 i 6s (podrazumevano i plus modela), postoji i zvanicno podrska za "jace" (iPad) punjace a kod starijih modela, bila je preporuka da se ne koristi jaci od onog koji stadardno dolazi uz telefon :)

Ja sam samo nacuo da moze, zato i pitam za vreme. Drugar je presao sa S6 na 6s i kaze da mu fali to da napuni za sat vremena telefon.

Nitro jesi siguran da je iPad punjac? Mozda je geknuo :d

Leksa, jel moze vreme? Jel moze za 70-80 minuta?

Brze puni novije iPhone (6 i dalje). Ja punim kuci na punjac od iPada, u kolima imam qualcom quick charge koji isto brze puni, externa baterija isto...

Ja sam samo nacuo da moze, zato i pitam za vreme. Drugar je presao sa S6 na 6s i kaze da mu fali to da napuni za sat vremena telefon.

Iskreno, nisam nikad merio, ali bih odokativno rekao da nema neke velike razlike u brzini punjenja na 5s.

Sent from my iPad using Tapatalk

Nema, ima samo na i 6 i 6s. Otprilike jedno pola sata brže puni sa iPadovim chargerom (12W).

Puni brze, evo sada sam izmerio direktno na punjacu ubacuje skoro 50% vise mAh (0,93A vs 1,43A). Baterija je bila na 30%, a kada je prazna skroz sigurno vuce i vise.

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    137.5 KB · Pregleda: 184
  • 2.jpg
    2.jpg
    129.5 KB · Pregleda: 201
Poslednja izmena:

Jeste od iPad 4, a telefon je sestica. E sad, kao sto rekoh nije mi nista bas bas primetno brze, vrv zato sto ga punim dok radim ili dok spavam pa mi vreme proleti. Znam da ga externa baterija puni brzo :)

Puni brze, evo sada sam izmerio direktno na punjacu ubacuje skoro 50% vise mAh (0,93A vs 1,43A). Baterija je bila na 30%, a kada je prazna skroz sigurno vuce i vise.

Odličan je taj merač sa AliExpressa, imam isti. [emoji3] Koji punjač koristiš, 10W ili 12W?

Znači od 110-120 minuta smanjio bi na 90. Reći ću mu, pa nek vidi jel mu se isplati da daje 4k za taj punjač.

Vrh Dno