Kupio sam 6S da se igram na mesec dana da vidim da li mi odgovara. Da li neko ima ideju zašto nema Srbije u listi za two-step authorization za icloud nalog? Stvarno mi je neverovatno da ne mogu da zaštitim svoj nalog sa 2-step auth samo zato što sam iz Srbije.
Ljudi kupio sam pocetkom maja 6s plus iz oglasa koriscen par dana sa Telenor mreze. Sve radi perfektno medjutim poceo je punjac opasno da mi se pregreva. Posle pola sata/sat provedenog u zidu punjac je vreo na dodir. Jel imao neko ovakvo iskustvo? I jel mogu ja kao neko ko nije vlasnik broja na koji je uzet telefon al posedujem garanciju da trazim u istyle-u zamenu istog?
Google play funkcioniše već neko vreme a plaćanje ne ide na neki domaći račun. Drugo nešto je u pitanju (ali ne znam šta - finansijskih prepreka nema).Kad narodna banka dozvoli da novac od kupovine aplikacija ide na Apple račun u inostranstvu
Apple Autorizovani Servis
Ja sam samo nacuo da moze, zato i pitam za vreme. Drugar je presao sa S6 na 6s i kaze da mu fali to da napuni za sat vremena telefon.
Nitro jesi siguran da je iPad punjac? Mozda je geknuo :d
Leksa, jel moze vreme? Jel moze za 70-80 minuta?
Ja sam samo nacuo da moze, zato i pitam za vreme. Drugar je presao sa S6 na 6s i kaze da mu fali to da napuni za sat vremena telefon.
Nitro jesi siguran da je iPad punjac? Mozda je geknuo :d
Leksa, jel moze vreme? Jel moze za 70-80 minuta?
Puni brze, evo sada sam izmerio direktno na punjacu ubacuje skoro 50% vise mAh (0,93A vs 1,43A). Baterija je bila na 30%, a kada je prazna skroz sigurno vuce i vise.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari