Jel ti te telefone uzimaš nove ili ih vijaš polovne preko oglasa? Idi u Istyle u Ušće i kupi telefon tamo, ne vidim u čemu je problem.. Na licu mesta ga izvučeš iz kutije, upališ, pregledaš i zameniš za drugi..Nisam ni obratio paznju na imena, ali malo ti je bez veze ovo. Mislio sam na to da nije bas tako lako uocljivo (upalis telefon i vidis tp je to). No, nije ni bitno. Uzivajte u telefonima, neka vas dugo i lepo sluze.
Nexus 7
Jel ti te telefone uzimaš nove ili ih vijaš polovne preko oglasa? Idi u Istyle u Ušće i kupi telefon tamo, ne vidim u čemu je problem.. Na licu mesta ga izvučeš iz kutije, upališ, pregledaš i zameniš za drugi..
Da ali ovako odmah mogu na licu mesta da ti potvrde kvar i odobre zamenu valjda..Sestice su bile iz mts-a, a ovaj 6s+ je polovan. Ne vidim u cemu je razlika, ne moze mrtve piksele da napravi korisnik.
Nexus 7
A mozda da procitas pre prosipanja mudrosti? Gde si ti video da sam ja uzimao 5s? Imao sam 2 sestice i jedan 6s+. Kucni malo u pretrazi 6s+ dead pixel i procitaj iskustva. Neki su menjali i 4-5x dok ne naidje perfektan. A i ovde na forumu je neko menjao obicnu sesticu 4x zbog raznih problema. I o cemu mi ti pricas? Koga zanima da li ti verujes ili ne?Bas sam prelistao forume iz okruzenja, od 5s samo trojica su imali mrtve piksele.Batak imao problem sa sva tri.Koliko vas veruje u to?
Bas sam prelistao forume iz okruzenja, od 5s samo trojica su imali mrtve piksele.Batak imao problem sa sva tri.Koliko vas veruje u to?
Sutra idem da pogledam jos jedan, covek mi tvrdi da nema i nadam se da je tako. Valjda cu ubosti konacno normalan primerak.Ne znam cemu rasprava. U prodavnici otpakuj jedan po jedan taman ih 100 bilo sa mrtvim pixelom i mijenjaj. Ja ti vjerujem i mislim da si peh covjek kakvog sreo nisam. Od 2G do 6S moji telefoni su bili besprijekorni iz prvog pokusaja.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne mora da znači da će se pikseli pojaviti odmah kada se otpakuje telefon, a i da postoje pri kupovini neke od njih je izuzetno teško primetiti, javljaju se u određenim trenucima, na određenim bojama ali jednom kada ga primetite onda mnogo nervira
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari