Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Neka te lepo služi @Batak... [emoji4]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Valjda će lepo da kešira [emoji1]
Šalu na stranu piši utiske u odnosu na Z2, pošto mi je lično u planu prelazak na jabuku.

Poslato sa Xperia Z3 pomoću Tapatalk-a

Hvala ali mi je opet zapao los primerak (prva sestica mrtav piksel, druga saren ekran). 4-5 mrtvaka na crnoj pozadini. Kontrola kvaliteta im je izgleda uzasna.

Nexus 7

Od 50.000.000 desi se neki feleričan i ti pričaš o užasnoj kontroli kvaliteta.

Pa čovek je uzeo 3 iphone, 2x6 i 6s plus i na sva tri ima hardverske probleme.

I od 50 000 000 meni 3/3 sa problemom? Malo je previse.
Da ne budem shvacen pogresno, nemam nista protiv iP-a (sa zadovoljstvom bih opet uzeo samo da je perfektan primerak) ali ovo je previse. Dati gomilu para i onda problem sa krcanjem touch id, mrtvi pikseli, odlepljen ekran. Pa to bre ni Kinezi od 100e ne rade tako.
Glavni problem mi je sto mi jedino iP odgovara u potpunosti po pitanju ekrana, brzine, fluidnosti ali ovi feleri su haos.

Nexus 7

Poslednja izmena:
Pa šta si radio? Vratio nazad?

Pa vratio, sta da radim. Ne vide se ti pikseli bas lako (samo u mraku na crnoj pozadini) ali opet su velike pare da bi imao mrtvake.

Nexus 7

Baš nemaš sreće. Ne odustaj, navijam za tebe. Ja uzeo 6s pre mesec dana, isto prešao sa Sony-a, super šljaka.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sljaka on kao zmaj, tu nema sta. Ali vidim i po netu neki menjaju i po 4-5 dok ne dobiju perfektan. Nemam zivaca, a ni vremena ja za to. Valjda ce nekad podici kvalitet.

Nexus 7

Na crnoj pozadini se vidi bela tacka, ne moze malo da se vidi, pocinjem da sumnjam u sve ovo sto govoris, narocito sto pises o 4-5.Okaci sliku.

Samo sam cekao kad ce neko da se izleti sa ovakvom izjavom. Zavrsio sam sa pisanjem u ovoj temi, iPhone je savrsenstvo bez mane. Sta li meni treba da se borim sa vetrenjacama...

Nexus 7

Ako nisi primetio, ja sam te prvi podrzao.Ali, tvoje objasnjenje, malo se vide pikseli je isto kao ono devojka je malo trudna.Jasno se vidi bela tacka kad je mrtav piksel a sanse da ih bude 5 na novom telefonu ne postoje.

Nisam ni obratio paznju na imena, ali malo ti je bez veze ovo. Mislio sam na to da nije bas tako lako uocljivo (upalis telefon i vidis tp je to). No, nije ni bitno. Uzivajte u telefonima, neka vas dugo i lepo sluze. ;)

Nexus 7

Nisam ni obratio paznju na imena, ali malo ti je bez veze ovo. Mislio sam na to da nije bas tako lako uocljivo (upalis telefon i vidis tp je to). No, nije ni bitno. Uzivajte u telefonima, neka vas dugo i lepo sluze. ;)

Nexus 7
Jel ti te telefone uzimaš nove ili ih vijaš polovne preko oglasa? Idi u Istyle u Ušće i kupi telefon tamo, ne vidim u čemu je problem.. Na licu mesta ga izvučeš iz kutije, upališ, pregledaš i zameniš za drugi..

Sestice su bile iz mts-a, a ovaj 6s+ je polovan. Ne vidim u cemu je razlika, ne moze mrtve piksele da napravi korisnik.

Nexus 7

Jel ti te telefone uzimaš nove ili ih vijaš polovne preko oglasa? Idi u Istyle u Ušće i kupi telefon tamo, ne vidim u čemu je problem.. Na licu mesta ga izvučeš iz kutije, upališ, pregledaš i zameniš za drugi..

Cisto sumnjam da bi ti dali drugi odma, verovatno bi morali da ti naruce zamenski. Daj Boze da gresim.

Sestice su bile iz mts-a, a ovaj 6s+ je polovan. Ne vidim u cemu je razlika, ne moze mrtve piksele da napravi korisnik.

Nexus 7
Da ali ovako odmah mogu na licu mesta da ti potvrde kvar i odobre zamenu valjda..

Bas sam prelistao forume iz okruzenja, od 5s samo trojica su imali mrtve piksele.Batak imao problem sa sva tri.Koliko vas veruje u to?

Ja verujem. Ajmo, sledeći...da skupimo više čoveka nego piksela...

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Bas sam prelistao forume iz okruzenja, od 5s samo trojica su imali mrtve piksele.Batak imao problem sa sva tri.Koliko vas veruje u to?
A mozda da procitas pre prosipanja mudrosti? Gde si ti video da sam ja uzimao 5s? Imao sam 2 sestice i jedan 6s+. Kucni malo u pretrazi 6s+ dead pixel i procitaj iskustva. Neki su menjali i 4-5x dok ne naidje perfektan. A i ovde na forumu je neko menjao obicnu sesticu 4x zbog raznih problema. I o cemu mi ti pricas? Koga zanima da li ti verujes ili ne?
Evo nadji mi ti, ili bilo ko od vas, perfektan primerak i odmah dolazim da ga kupim.

Nexus 7

Poslednja izmena:

Evo ja verujem.

A znam da je odusevljen sa ip6s+ ali je morao da vrati taj primerak zbog pomenutog problema jer ne prihvata takav propust na skupom telefonu.

Stvarno me ne zanima da li veruju ali sam ozbiljan da hocu da kupim 100% ispravan primerak. Ako neko ima takav za prodaju neka mi se slobodno javi.
A nisam hejter sigurno, 6s+ smatram ubedljivo najboljim uredjajem na trzistu i sa zadovoljstvom bih ga uzeo i uzivao u koriscenju.

Nexus 7

Ne znam cemu rasprava. U prodavnici otpakuj jedan po jedan taman ih 100 bilo sa mrtvim pixelom i mijenjaj. Ja ti vjerujem i mislim da si peh covjek kakvog sreo nisam. Od 2G do 6S moji telefoni su bili besprijekorni iz prvog pokusaja.

Ne mora da znači da će se pikseli pojaviti odmah kada se otpakuje telefon, a i da postoje pri kupovini neke od njih je izuzetno teško primetiti, javljaju se u određenim trenucima, na određenim bojama ali jednom kada ga primetite onda mnogo nervira :)

Ne znam cemu rasprava. U prodavnici otpakuj jedan po jedan taman ih 100 bilo sa mrtvim pixelom i mijenjaj. Ja ti vjerujem i mislim da si peh covjek kakvog sreo nisam. Od 2G do 6S moji telefoni su bili besprijekorni iz prvog pokusaja.

Sutra idem da pogledam jos jedan, covek mi tvrdi da nema i nadam se da je tako. Valjda cu ubosti konacno normalan primerak.

Ne mora da znači da će se pikseli pojaviti odmah kada se otpakuje telefon, a i da postoje pri kupovini neke od njih je izuzetno teško primetiti, javljaju se u određenim trenucima, na određenim bojama ali jednom kada ga primetite onda mnogo nervira :)

Bas tako. Vrlo je tesko primetiti u iole osvetljenoj prostoriji iako je osvetljenje na 100%.

Nexus 7

Donesi u servis, uradi ću ti ja proveru na mrtve piksele.

Kako moze da se uradi provera na mrtve piksele, a da se ne nosi u srvis?

Gledaš mnogo dobro :)

Nazad
Vrh Dno