Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Da u pravu si, al opet nije to resenje, ocu da postavim alarm odredjenog datuma npr za mesec dana i to ne moze.

Za dalje od 7 dana u buducnost, postavis "alarm" u Calendar.

BTW. Korisna opcija za korisnike Calendar app, Settings > Mail, Contacts, Calendars > Default Alert Times > Events > At time of event
Da se ne desi da napravite podsetnik a niste podesili Alert.

Taj "alarm" u kalendaru je objsanio sam gore obicna notifikacija, nema veze za alarmom o kome pricamo.

Ljudi, hvala vam na predlozima, pogledao sam sve (2 aplikacije se placaju pa ih nisam testirao),
ali kursula je u pravu, taj 'alert' nije to sto meni treba vec pravi alarm, da me pita za Stop ili Snooze. Taj alert je neki zvukić od par sekundi, recimo da nisam tad pored telefona - ja ga necu cuti, posle uzmem telefon i otkljucam ga preko TouchIDa - ja necu videti tu notifikaciju i samim tim kao da me nije obavestio o dogadjaju, to mi se desavalo vec par puta, a jako mi je bitno, te zbog posla te zbog privatnih obaveza.
Sistemski alarm ne mogu da koristim jer on radi samo na nedeljnom nivou, ne mogu da uglavim dogadjaje za 365 dana u 7 dana. Takodje mi je bitno da me podseca za odredjene datume svake godine (rodjendani).

Aj mala pomoć, prvi put koristim iOS, tj. burazer, i u podešavanjima za Apple id je uneo Srbiju, i sad nikako ne moze da instalira aplikacije za store-a jer srbije nema u ponudi, sta treba i kako da se podesi?
Glupo pitanje, ali ja se ovim nisam bavio, pa mi je bolje ovde da pitam.

Nek se prebaci na Hrvatski store.

Uzeh na kraju 6s ...samo jedno kratko pitanje , kad prebacujem karticu iz 5s u novi tel, jel najbolje da idem na restore from icloud ili nesto drugo? Hvala

imam problem oko iclouda, naime uradio sam backup preko itunesa i sve mi je prebacio i slike i kontakte i aplikacije sa nalozima. Na icloudu sam imao popunjenih skoro svih 5gb gde su mahom slike. Medjutim na novom telefonu sam mogao da vidim sve slike sa iclouda ali nisu u punoj rezoluciji , ali pored svake slike stoji kruzic sa uzvicnikom i ne mogu da downloadujem slike ni preko wifi , ni preko mob interneta ( prijavljuje error). Onda sam brisao slike na starom telefonu sa iclouda ali on stalno ucitava nove iz memorije tel.Nakon toga sam pokusao da ugasim icloud ,tj icloud photo library na novom telefonu i i nakon ponovnog ukljucivanja iclouda ,sad mi samo prikazuje slike iz memorije telefona( ne vidim uopste slike sa iclouda) i kod icloud photo library mi stoji da ceka da ucita jos 409 slika.

Da li moze da se iskljuci zvuk pri zakljucavanju telefona?

Kakva je autonomija baterije na 6S? Vrijedi li uopste prelaziti sa sestice?

Hahaha, a da su ga tako dizajnirali niko ga ne bi kupio :d al zato ostavi korisniku da napravi od njega ruzno prase :D

Meni upšte nije ružan. Ali dobro svako bira šta mu se svidja. Znate kako se kaže o ukusima ne treba raspravljati. Meni je moje "prase" ok.:D

Poslednja izmena:
Cesto mi se pri pokretanju kamere zamrzne slika na par sekundi i tek nakon toga mogu da slikam, da li se jos nekome desava?

Vec je neko pisao isto par strana ranije...ili si to bio ti?!

To je, koliko sam ispratio, ispeglano na ovom 9.3. Pa ako vas mrzi da cekate zvanicni, juce je izasla beta 5.

Pretpostavljam da moze ali ipak da pitam da li moze da se koristi lightning kabl MFi sertifikovan od strane Apple sa original punjacem? Nigde na internetu nisam video sertifikovane punjace. Kupio bih ili Hama kabl kod nas sa sve punjacem ili Anker kabl za koji kazu da nije los.

Anker ne da nije los nego je za 3 koplja ispred originalnog i svih ostalih. Problem je samo sto moras preko ebay-a da ga uzmes.
Sto se punjaca tice, gledaj da mu je izlazna snaga 2A, brze ce puniti.
I da, sertifikovani kablovi bi treba da rade i posle apdejta iOS-a, dok ovi ostali prosto prestanu da rade.

Nazad
Vrh Dno