Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Nabio čovek 2000 postova za godinu dana, u sve se razume i sve zna a većina postova obične gluposti.Sećam se da je meni pričao o nekom yellow tintu kod 5s.
Ja sam imao sesticu i probleme sa neujednacenim ekranom, mrtvim pikselima, slabijim odzivom ekrana itd
Nista nisam pricao na pamet. Ali ovde je veliki problem kad se nesto kaze protiv presvetog Ajfona.

Pitao je moze li da vidi SOT na ovom telefonu i odgovor je ne moze. A to sto ti mesas usage i SOT je za drugu pricu.

Nije tacno.
cfcece9c3d2abcfaef62f1c3a6133176.jpg

On screen i background zbirno daju usage koji je na kraju liste iskazan. Ovako imas za svaku pojedinacnu aplikaciju koliko je radila sa i bez upaljenog displeja.

Nije tacno.
cfcece9c3d2abcfaef62f1c3a6133176.jpg

On screen i background zbirno daju usage koji je na kraju liste iskazan. Ovako imas za svaku pojedinacnu aplikaciju koliko je radila sa i bez upaljenog displeja.

Da upravo si delimicno, ali to je u poslednja 24h ili 7 dana zavisi sta odaberes, a ne od poslednjeg iskljucivanja telefona sa punjača, kako je i sam SOT definisan :) bar sam ja tako razumeo

Dobro si razumeo, SOT i Usage time nisu ista kategorija

Da se razumemo, bateri stats je na vecini novih andorida mnogo bolje uradjen nego na iPh... Alcakocnema sematskognprikaza, nije bas da je na iPh ocaj o prikazano..
Meni se baterija znatno popravila od kako sam sa facebook app presao na friendly.

Treba mi preporuka za photo i music app da su potpuno free bez reklama
Za music sam video groove al nema ga na cro store

Tnx

Realka...

Snip20160216_3.png

Ja presao sa ip 6 plus na 6s, prvi utisak mi je da je touchid daleko brzi, ne mogu da vidim ni koliko je sati :) Takodje je telefon generalno brzi. 3d touch mi se jos nije nasao korisnim, ali tek ga 3 dana imam. Baterija mi traje isto kao i na 6 plus radnim danima uvek koristim isto i za sada nisam primetio razliku u bateriji i ako mi se zapao Samsung chip. Za sada zadovoljan. :)

Ako hoces da vidis na ekranu koliko je sati pristisnes prstom kojeg nisi registrovao u Touch id [emoji1]

Ili Power button :D

Pun je net pisanja o prebrzom reagovanu Touch ID-a na 6s/6s+, sto je opet relativno. Nekome upravo to vise odgovara. Nezgodno je samo ako hocete da bacite pogled na notifikacije.

Meni bas odgovara sto je brz Touch ID , i treba da bude brz, cim sam pritisnuo home taster znaci da hocu da koristim fon, a ne da se fon misli i da ga titram dok mi ocita otisak.

Meni je ovako sto je brzo veliki plus... S obzirom da imam skoro nevidljive otiske, na obicnij sestici sam isti prst tri puta snimio da bi brzo i dobro prepoznavao. Ovako radi super

Ovo je milina od brzine i dokaz da su to odlicno odradili :)

Ma i meni odgovara, nego dok sam nosio 5s i 6 plus. Navika mi je bila da brzo pritisnem home dugme da vidim koliko je sati :)

Kome je prebrzo i ne vidi sat, Apple izlazi u susret. Kupite Apple watch po specijalnoj ceni od 499$ i uvek ćete moći da vidite koliko ima sati :D

Ove ili sledece nedelje ce beta4, pa onda jos nedelju dve i eto i zvanicne verzije. Pretpostavljam da ce pustiti kada bude ono predstavljanje uredjaja sad u martu, a opet mozda nas iznenade pa puste i malo ranije.

Senzor radi vrhunski, jeste mi prvi telefon sa senzorom otiska ali mi odgovara tako brz ulazak. Baterija na 6s plus je, za moje koriscenje, odlicna. Skidam ga sa punjaca u 5.30h ujutru i uvece ga punim oko 23.30h, a ostane jos 40-45% baterije, popaljeno mi je sve+bluetooth zbog auta. Pre ovoga sam ima Sony Z3 i LG G4, cisto da znate sa cime poredim bateriju. Sto se mene tice zadrzace se ovaj telefon sigurno jedan duzi vremenski period kod mene, bar do kraja godine:D

Senzor radi vrhunski, jeste mi prvi telefon sa senzorom otiska ali mi odgovara tako brz ulazak. Baterija na 6s plus je, za moje koriscenje, odlicna. Skidam ga sa punjaca u 5.30h ujutru i uvece ga punim oko 23.30h, a ostane jos 40-45% baterije, popaljeno mi je sve+bluetooth zbog auta. Pre ovoga sam ima Sony Z3 i LG G4, cisto da znate sa cime poredim bateriju. Sto se mene tice zadrzace se ovaj telefon sigurno jedan duzi vremenski period kod mene, bar do kraja godine:D

Koliko je Z3 imao u to vreme procenata?

Nazad
Vrh Dno