Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Moram da prokomentarisem brzo punjenje, koristim jaci punjac od iPad-a i telefon se upadljivo brze puni. Nisam merio ali je upadljivo, recimo 25-30% brze...

Skratices radni vek baterije takodje drasticno. Potpisujem ;-) ali ako menjas tel svaki cas bas te briga samo cepaj :-D

Ili u prevodu.. :)

[youtube]9OVtk6G2TnQ[/youtube]

Ja sam prešao na iOS i trenutno koristim 6s iPhone Telefon je fantastičan Sve pohvale

Nego, vi koji ste vec kupili 6s, kako vam se cini baterijica u poredjenju sa 6-icom? Meni se cini da se na 6-ici malo poravila na iOS 9.

@Gizmo
Prvi put da si bio fer u odnosu na iPhone u testu. :)

Dobar je test!

Poslednja izmena:
Nego, vi koji ste vec kupili 6s, kako vam se cini baterijica u poredjenju sa 6-icom? Meni se cini da se na 6-ici malo poravila na iOS 9.

Meni isti djavo. Ali kada se puni i predje 90% otegne se mnogo punjenje.

Sve je to lepo ali odlicno znam nokije kako su se pokazale na sporijim punjacima bl5c nije se naduvavala na brzim(tanjim) jeste vidjao sam i 5s sa naduvanim batt tako da ... Ne bih se oslonio na tekst , jer njim je i u interesu da se prodaju nive baterije ;-)

Ps^ to je normalno tada puni sporije, obrati paznju i ounjac se ohladi tada od 95 jos sporije puni :-D

Porediš nokije od pre 15 godina i 6S? Naduvane baterije na 5s su statistička greška, apple kaže da je ipad punjač kompatibilan sa iphone. Telefon uzima samo onoliko struje koliko je potrebno. Meni to dovoljno.

U sustini svako moze da koristi svoj tel kako zeli, i inako ga niko ne zadrzi preko god dana...

Hoce li biti test iphone 6s plus modela? Mislim da bi trebali da ga testirate i uporedite sa note 5. Kazu da je kamera pogotovo Video dosta bolji na 6s plus zbog opticke stabilizacije. Baterija takodje bolja autonomija...

Ajti pročitaj makar prethodnu stranu...

Da li je neko dobio telefon koji je rezervisao prosli petak? Da li je neko makar dobio poziv? Da li neko zna sta se uopste desava sa tim???

Ne, niko me nije zvao, zvao sam ja njih. Ispostavilo se da su mi rezervisali 6s+ na novi broj a trazio sam 6s na starom broju. Na kraju sam otišao do poslovnice i uzeo telefon, bilo ih je danas. Samsung je čip u mts-u, btw

Cekaj jel to znaci da tek kad se kupi i izvadi iz kutije moze da se zna koji je cip?

Da li je neko proveravao koji chip se nalazi u modelima koji su kod nasih operatera?

Brze se trosi baterija na samsungovom cipu u situaciji kada se rade zahtevne stvari na mobu npr igraju igrice

Čuo si za chipgate?

Vrh Dno