Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Od kreatora možda i najbolje dizajniranog telefona ikada (M7), do ovoga.

[youtube]7SFZkjbXnec[/youtube]

Neverovatno koliko je prso htc, od onako originalnih i uspesno dizajniranih telefona do ove sramote.. uz to telefon hardverom ne opravdava cenu.

Peca pobrljavio i to dvaput ako se ne varam, mator covek, sta da se radi :)

Auh, kakva neprijatnost... Jel slušao uopšte neko šta on govori? :S: inače volim da gledam njegove klipove jer kapira kako ovi youtube reviewi treba da izgledaju (bez puno filozofiranja, odličan kvalitet videa i editing), ali čovek je sad mrtav ladan pokazao da nema pojma šta priča... "you can kind of think of chip size like sensor size on the camera"... "bigger usually enables better performance and efficiency" :lupko:
Čovek misli da je procesor bolji što je veći, odnosno pravljen u većem proizvodnom procesu, dok je ovde sasvim obrnuto, svaka nova generacija čipova dolazi u manjem proizvodnom procesu, što u suštini znači da proizvođač može na istu površinu da "strpa" više tranzistora i to nosi brojne prednosti, manju potrošnju energije, itd.
Naravno, u ovom slučaju sa Samsungovom proizvodnjom to nije ispalo tako, ali trebalo bi u teoriji... Gotivan je lik Marcus, ali stvarno velika je razlika između prosečnog youtubera koji zna da izvrti Geekbench i to je to, i ekipe sa Ananda...

Anyway, Apple je objavio još jednu reklamu za 6S:
[YOUTUBE]bdg7iEiXQAg[/YOUTUBE]

još jedan review:
[YOUTUBE]dqUdgW_0PoQ[/YOUTUBE]

On nije čuo za broj tranzistora nije ekvivalentan brzini . Više je ekvivalentan termalnoj disipaciji.Klasičan primer za to je bila situacija dok je Intel trpao tranzistore kao lud u njihovoj "net burst" arhitekturi, pa im je bilo krivo kad ih je AMD prešišao u prodaji Venice procesora nad Prescott om( koji je default radio na 60c u proseku). Posle su skapirali da moraju da istanje silicijum..... Dečko je Lupio je za medalju.

Poslednja izmena:
Photo%2010-21-15%2C%2018%2033%2019.png

Stigao 9.1

Polako menjam misljenje o 3D touchu, stvarno ume da bude koristan.
3D Touch trackpad text selection je odlicna stvar, precice na home-u dosta znace, a peek sve cesce koristim kada citam emailove.
I dalje ne mislim da je gamechanger, ali sam siguran da ce se naci neki developer koji ce umeti da ga iskoristi bolje nego apple.

Poslednja izmena:
planiram da uzmem sutra preko mts medjutim ako telefon ne moze da se otkljuca ne znaci mi puno... (prvenstveno mislim na one online sajtove i sl.)

Zasto uzimas u mts-u ako hoces odmah da ga otkljucas? Za tu razliku koliko ces platiti otkljucavanje, taman toliko ce te izaci simfree i nemas nikakve peripetije.

Pa mozda tako moze na rate da uzme, a da ne pljusne ogroman iznos odmah.

Pa onda uzimas telefon kod operatera kod kojeg si. Sva tri daju na rate. Zapravo, eno i Macola (ili bese iStyle?) daje na rate, ~3600 izadje rata za 6s 16gb kad uzmes na 24 meseca. Mozes i na manje rata i sa vecom memorijom.
Po meni je suludo da kupis preko mreze, platis otkljucavanje ~100€ da bi imao simfree. Izadje na isto kako god okrenes, osim sto kad otkljucas world wide varijatnom imas i tu bojazan da se opet ne zakljuca posle apdejta (sto se desavalo ljudima).

Zašto se toliko opterećivati otključavanjem telefona, ako postoji potreba za još jednom karticom kupiti najjeftiniji telefon za prijem poziva i to je to. Zakljucan telefon nije hendikep.

Zašto se toliko opterećivati otključavanjem telefona, ako postoji potreba za još jednom karticom kupiti najjeftiniji telefon za prijem poziva i to je to. Zakljucan telefon nije hendikep.

Osim ljudima koji kada putuju stavljaju lokalne kartice. Megabajti u romingu... pain.

cena u macoli na 24 rate je 5250 a u mts je 4000
a upravo mi treba zbog putovanja i mb u inostranstvu tako da mi drugi telefon ne vrsi funkciju
da li je magic sim ili nesto sl. resenje?

Pa nije. Macola i iStyle drze istu cenu.
6s 16gb je 96890, to podelis na 24 rate i izadje te 4000.
Do pre neki dan je bilo na fb da je u preorderu kod Macole bio negde oko 3600 isti ovaj 6s 16gb.

Gde vidite vi tu mogućnost na macoli ili istyle za kupovinu na 24 rate? Ja ne nadjem na njihovim sajtovima.

Kazem, bilo je na fb-u do pre neki dan. Nazovi ih i pitaj, tako ces dobiti konkretnu informaciju.

Nazad
Vrh Dno