Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Jony Ive objašnjava 3D Touch na ajfonu 6S:
[YOUTUBE]cSTEB8cdQwo[/YOUTUBE]

Sta bi sa ovim sto na bateriji pise 1715mAh?

Posebno mi se svidja Sony sto ih je isprozivao:

The Japanese company tweeted an image - similar to the one Apple sent late last month along with its press invites for the 6s/6s Plus event - asking Siri about the battery life of the newly-unveiled iPhones, followed by the text "Switch to Sony." Trumpeting the Xperia Z5 series' 2 day battery life, the company's tweet also included link to a Sony website that's intended to help iOS users make a switch.

Poslednja izmena:
Koliko sam skapirao A9 je dual a A9X tripl core, tj sve isto kao pre sa 70-80% poboljsanja u performansama, sto je vrhunski, jer je iPhone i dalje dual.

1min 4K videa 375MB. Toliko o 16GB modelima i njihovoj primjeni bez iCloud pretplate...

Da li sam dobro razumeo, OIS i Al 7000 je ubacen samo u 6s+ ?

Za 6S je *****izam dati toliku kintu pored šestice, ako već mora iphone (mada iskreno, sa tom baterijom i RAMom, i količinom interne memorije, mene nikada neće privoleti u svoj tabor) Što se tableta tice, opet im niko neće prismrdeti narednih godinu dana(lično kupujem mini 4 čim dodje na 350-400 kod nas)...Ovo pričam kao"objektivni" korisnik androida...

Poslednja izmena:
Odlicno, mislio sam da su ubacili samo u 6+ jer je on imao izrazen problem savijanja.
OIS ?

Google is your friend: Optical image stabilization (iPhone 6s Plus only)

Neverovatno je da svake godine ponavljate pricu o bateriji... I poredite neuporedivo... Ne znam kako vam ne dosadi...

6 ima digitalnu stabilizaciju dok 6 plus ima opticku...

Ok, zanemari poredjenje sa Android/Windows telefonima, meni je neverovatno da je baterija jos manja u odnosu na prethodnu, koja takodje nije bila nista posebno.
Dovoljan razlog da jos jedne godine preskocim kupovinu.

nakon prespavane noći,pogledao sam par klipova i dalje sam oduševljen kao nekada što sam bio.

Čekam rezervaciju i uzimam bez razmišljanja.

Da li se neko možda seća kad je bila rezervacija u Austriji prošle godine?

nakon prespavane noći,pogledao sam par klipova i dalje sam oduševljen kao nekada što sam bio.

Čekam rezervaciju i uzimam bez razmišljanja.

Da li se neko možda seća kad je bila rezervacija u Austriji prošle godine?
Mislim kao i Nemackoj, negde oko 18.9. a prodaja bila desetak dana kasnije

Ovo za ois u video na 6+ stvarno nisam imao pojma, nije ni cudo onda sto ga note 4 derao samotako na semplovima!

Na nemačkom piše da rezervacije kreću 12.09,tako da kapiram da će u Austriji krenuti u drugoj turi,sa Švajcarskom 🙂

samo dual core, pa to je smesno za flagship u 2015
samo 2gb rama, pa to je smesno za flagship u 2015
samo 17xx mah, pa to je smesno za flagship u 2015
samo 1334 rezolucija ,pa to je smesno za flagship u 2015
samo 16gb, pa to je smesno za flagship u 2015

i na kraju ce opet biti najprodavaniji ikad, ali to je zato sto je ceo svet glup i nema pojma da xiaomi/whatever nudi vise za pola para...
sarcasam OFF

Solidan upgrade u odnosu na 6, najinteresantnije mi deluje taj force touch tj, kako ce biti integrisan u ios

Poslednja izmena:
Sve je to lepo i nemojte da shvatite kao neki fanboj rat ili hejt (rekoh da gotivim apple proizvode/sw) ali ljudi imam 4'' telefon sa stedljivim hardverom, qhd rez. i 1300 mAh.. to je neupotrebljivo u nekim situacijama i jedan od glavnih razloga zasto sam presao na smartfon sa 3200 mAh.

chimpresco, ne razmisljam ja na taj nacin, znam vrlo dobro kako radi svaki ajfon i da filozofija hw/sw nema mnogo dodirnih tacaka sa androidom ali stvarno ne vidim razlog zasto baterija nije veca na 6s, da li bi to ikome smetalo? Da li bi iko rekao ''e u PM, sad necu da kupim 6s jer ima 2300 mAh, necu moci da ga punim na pola dana''?

Sve ostalo je odlicno na 6s i dobar, primetan upgrade u odnosu na 5s. Phablet takodje odlican ali me ne interesuju phableti.. pre bih kupio onaj Pro ipad.

Poslednja izmena:
Filozofija im je prosta, za godinu dve će prikazati revolucionarni novi iphone čija baterija traje 2 dana! I ubiti se od kinte...
A, ovo prozivanje Sony-ja možda je važilo za neke starije modele, za serije >2, nikako...

pa neko rece, da je baterija smanjena da bi Taptic Engine stao, a dimenzije kucista ostale iste, ne verujem da postoji neki drugi skriveni razlog

Nazad
Vrh Dno