Šta je novo?

Iphone 6 plus ili Huawei honor 8

lazaa98

Poštovan
Učlanjen(a)
11.12.2016
Poena
51
Polovan 6 plus ili nov honor 8, pitanje je sad :D
Zanima me da li 6 plus idalje vredi nesto u 2016. god, s obzirom da je dosta star, a mogu da ga nabavim u full stanju za 350 evra, tako da pomagajte
Baterija mi je bitna, sto je naravno bolja na ajfonu, performanse su odlicne na oba telefona, za kameru ne znam, mozda i ona bude presudna, ako je npr na honoru dosta bolja, posto je huawei poceo da stavlja odlicne kamere
Jedini problem je to sto je 6 plus star 2 god, inace bih ga bez razmisljanja uzeo za ove pare
Tako da izjasnite se :)

Nije telefon koriscen 2 god, kazem uopsteno da je tad proizveden
Recimo da je solidna, sutra cu da ga probam samo
Ali ako uzmemo u obzir da je ista kao na honoru... koji bi preporucili

pa bolji u čemu? totalno različiti telefoni, baš se vidi da ne znaš šta hoćeš :)
kamere su slične za foto, za video bolji iphone
ja bih uvek pre nov honor (i to sa domaćom garancijom) nego neki polovan leš za tolike pare

pogledaj i 6P, tu je negde sa cenom a dosta bolji od oba svakako

zaletiš se na kameru pa popushish na sistemu :)
čitaj ti šta si napisao u prvom postu, "možda i kamera bude presudna"

Nov honor ima svakako bolju bateriju od bar god starog 6 plus. Ljudi izvlace oko 5-6h sot za 24h sto je iznadprosecan rezultat za bateriju od 3k mah

Polovan telefon samo ako je skoro kao nov. Svaki smartfon danas posle tri-četiri godine krene polako da otkazuje, ne prave ih više da traju kad znaju da će kupci brzo da ih zamene.

Polovan 6 plus ili nov honor 8, pitanje je sad :D
Zanima me da li 6 plus idalje vredi nesto u 2016. god, s obzirom da je dosta star, a mogu da ga nabavim u full stanju za 350 evra, tako da pomagajte
Baterija mi je bitna, sto je naravno bolja na ajfonu, performanse su odlicne na oba telefona, za kameru ne znam, mozda i ona bude presudna, ako je npr na honoru dosta bolja, posto je huawei poceo da stavlja odlicne kamere
Jedini problem je to sto je 6 plus star 2 god, inace bih ga bez razmisljanja uzeo za ove pare
Tako da izjasnite se :)

Za 350e uzmi bolje p9.

Iphone 16gb, baterija, kako je ocuvan, itd itd.

Ako hoces nesto novo za te pare, uzmi mi5s?

Honor 8 plavi... Kakva lepota od telefona. S obzirom kako se gleda na iPhone u Srbiji ništa čudno što je izabrao ip u odnosu na "nekog kineza".

Sent from my iPhone using Tapatalk

Na p9 je Leica kamera, bolja nego na p9 lite. Na p9l je okej kamera s obzirom na ostale specifikacije i cenu telefona.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

P9 je od svih navedenih bolji,jedino ne znam na sta mislis pod iPhone 5X, od iPhonea 5s je bolji p9,od Nexusa 5X u dosta situacija bas i nije.

Sent from my 6S using Tapatalk

Gledao sam i Redmi Note 3 Pro i isto kažu da je ok kamera, da bi onda slike pokazale da je danju ok kamera (i to ako su objekti nepomični) a da je pri pokretu i noću mutna.

Zato tražim poređenje. I neverovatno mi je da kinezi ne mogu da ubace kameru istog kvaliteta kao što je bila u 10 godina starom Samsung S2.
Ona inače nije ništa posebno, ali sada već u 2017-oj da pristanem na kameru slabiju od te iz 2011-e je meni neprihvatljivo (a ja je slabo i koristim).

Redmi note 3 pro danju ima upotrebljivu kameru,u slabijem svetlu je bukvalno neupotrebljiva. I ne mozes ih staviti u isti kos pod "kineze",huawei ima neuporedivo bolje kamere,pogotovo u P9,koja je ako gledamo isključivo fotografisanje u rangu svih flagshipa iz 2016. a ne 2011. Za P9 lite ne znam,ali vidim da hvale kameru za taj cenovni rang,a od RN3pro je bolja sigurno.

Sent from my 6S using Tapatalk

Verujte da nisam pogresno izabrao, vrh telefon i sigurno ima bolju kameru i bateriju od honor 8 ;)
Lepo su te ljudi savetovali. Ne vidim poentu da dođeš na forum i da tražiš savet, deset ljudi te posavetuje jedno, i ti kupiš suprotno... Nešto tu ne štima...
Polovan telefon star godinu i više ne može da se poredi sa glanc novim iz kutije... Iphone 6 nije neko oličenje dugotrajnosti baterije... Mora jabuka da se fura u zemlji Srbiji...
Neka te lepo služi...

Mali 1/3" senzor i 8MP bolja kamera od H8? :D
U svakom slučaju, zdravo da te služi.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
A na honoru gromada od 1/2.9" :)

Dosta su slične kamere za fotografije

Gledao sam i Redmi Note 3 Pro i isto kažu da je ok kamera, da bi onda slike pokazale da je danju ok kamera (i to ako su objekti nepomični) a da je pri pokretu i noću mutna.

Zato tražim poređenje. I neverovatno mi je da kinezi ne mogu da ubace kameru istog kvaliteta kao što je bila u 10 godina starom Samsung S2.
Ona inače nije ništa posebno, ali sada već u 2017-oj da pristanem na kameru slabiju od te iz 2011-e je meni neprihvatljivo (a ja je slabo i koristim).
Dosta je bolja kamera na P9 / honor 8 od tih jeftinih xiaomija.

https://youtu.be/9XWu3v0juJI

Bio je i jedan dobar flickr album sa primerima fotkanim sa G5, htc 10 i P9, mislim da je u htc temi pa potraži... Uglavnom P9 ništa nije zaostajao za ova dva, često je bio i ispred. Doduše u LL škripi, mali senzor, nema OIS...

Poslednja izmena:
Vrh Dno