K e n z o
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.10.2012
- Poena
- 210
Imao sam iPhone 6+ ali sam ga zamenio za iPhone 6 jer ne vidim benefite velikog ekrana a gabariti su mi problem.
Baterija na 6+ mi je bila i vise nego odlicna, dok mi je na i6 knap.
Ustajem u 6:30 i tada je telefon vec u rukama. Do prve pauze (9 AM) mi je baterija u proseku na ~80%. Oko 12PM druga pauza, bude nekih ~60% manje vise. ~2:30 PM sam kod kuce i tu mi se uvek vrti na 50-ak %. Posle toga sve zavisi ali uglavnom do 11 PM uvek izgura ali bude na crvenom, tj oko 10-ak %. Usage mi je oko 6 sati dnevno.
U poslednje vreme praktikujem koriscenje dock-a na poslu, kod kuce i u kolima i neverovatno koliko pomogne kad telefon malo po malo nakacis na punjac. Bukvalno 50-60% dobijes na bateriji. Na poslu sam dock stavio pored laptopa i prakticije mi je tako jer se telefon ponasa kao fiksni i sve sa dock-a procitam. U kolima sam stavio dock na mesto menjaca i kad god sednem, nakacim fon i vozi. Em mi prakticnije jer odmah vidim poziv/poruku, em se telefon puni.
Za one koji su na terenu ili nemaju gde da ukljuce telefon, neka uzmu lepo one futrole sa par k mAh i nece imati problema sa baterijom a neznatno ce povecati dimenzije telefona.
Skoro pa identican usage imam sa iPhone 6... Ne znam sta bih rekao, nisam bas zadovoljan ali eto.
P.S. Primjetio sam jos jedan BUG a to je da mi se ekran sam zatamni u nekim totalno random situacijama (ne, nema veze sa zagrijavanjem), ovaj iOS8 je najgori iOS definitivno! LGBT sareno smece puno bugova