Šta je novo?

iPhone 6 / 6 Plus

Pa ako 16gb naplaćuju 100$, a dodatnih 16gb je dolar dva, ovo bi naplatili jedno 500$

I sta daces soma usd i za 2 meseca ce samsung napraviti to isto za 600usd.

Sto je obmana. Nije lepo da to rade. Inace taj sinteticki safir jeste skup, ali ne ne znam koliko.
Sta je obmana, to sto je neko napisao na forumu da ce apple da bazira marketing na necemu sto je neko drugi napisao da je mozda ili mozda i nije staklo od buduceg iphona? Ne kapiram... Sve sto se vidi na netu vezano za buduci iphone je mozda a mozda i nije.

I sta daces soma usd i za 2 meseca ce samsung napraviti to isto za 600usd.
naravno da necu, a pogotovo ne za samsung...

mislim nije iphone ili samsung status simbol..... nesto sto milioni imaju... lol

saphire... yeah right

da, to je fascinantno kako kod nas (ili inače) iphone uspeva da bude statusni simbol, a u stvari ga ima još desetine miliona ljudi na svetu. dobro uočeno ilke.

Da li je Apple mozda rekao - da to testirano staklo je od ip6 i da je safir? Nije... Cemu onda vec lazni marketing... Ne znam sta su to lazno reklamirali, dok sa druge strane android uredjaji ne reklamiraju ali pokusavaju da laziraju izgled pocev od plasticne imitacije aluminijuma na dalje...

Pa ako 16gb naplaćuju 100$, a dodatnih 16gb je dolar dva, ovo bi naplatili jedno 500$
Ne naplaćuju 16gb 100$ već 100$ naplaćuju razvoj, marketing, potražnju na tržištu i ostalo što ulazi u trošak. Ukapirajte već jednom. Nije u potrošačkoj elektronici 2 i 2 uvek 4.

Ne naplaćuju 16gb 100$ već 100$ naplaćuju razvoj, marketing, potražnju na tržištu i ostalo što ulazi u trošak. Ukapirajte već jednom. Nije u potrošačkoj elektronici 2 i 2 uvek 4.

Ma nemoj? Oni poseban razvoj imaju za 16 giga, posebno za 32/64? A i marketing, posebno za 16 giga, posebno za 32/64? Jesi ti ozbiljan, jer ovakvu glupost još nisam pročitao...

Znači prvo što odradis je memorija, pa zasnivas marketing na njoj, malo ćeš da reklamiras 16 giga, a više ćeš 64 tipa?

Nadji mi reklamu, gde se reklamira po tome, znači da se odnosi na baš uredjaj za 32 giga i da je reklama drugačija u odnosu na onu od 16 giga.

140000 jena je 1380 dolara :zgran:

1000 eur ravno...

Ma nemoj? Oni poseban razvoj imaju za 16 giga, posebno za 32/64? A i marketing, posebno za 16 giga, posebno za 32/64? Jesi ti ozbiljan, jer ovakvu glupost još nisam pročitao...

Znači prvo što odradis je memorija, pa zasnivas marketing na njoj, malo ćeš da reklamiras 16 giga, a više ćeš 64 tipa?

Nadji mi reklamu, gde se reklamira po tome, znači da se odnosi na baš uredjaj za 32 giga i da je reklama drugačija u odnosu na onu od 16 giga.

Kako bi ti distancirao proizvode? Kada bi bilo 10 dolara razlike izmedju modela sa razlicitim kapacitetima, ko bi se odlucio za manje gb?

iPhone 6

logo ce svetleti,to je po meni 99% sigurno,al sad da li ce sluziti sa notifikacije,u to vec sumnjam.

Pa nije marketing samo reklama, marketing je sve oko proizvoda, marketing je i to da će poslovni ljudi bez problema da daju 100$ više za više memorije a tinejdžeri neće. Znači, nisi pročitao glupost nego je to procena kupovne moći, interesovanja i ciljnih grupa. I to se zove marketing.

:d

[YOUTUBE]h_XRtjzuZpg[/YOUTUBE]

iPhone 6

Nakon 45 sekundi zakljucak - glupost - prvo sto sam uocio je da je uputstvo u pakovanju od iphone 5, nije cak ni 5S... Ok gledao sam no sound vidim sada h naslovu da je klon u pitanju...

Poslednja izmena:
Mogu li da pitam koja je poenta kacenja ova 2 klipa. Tema ja iPhone 6 a kacite klipove nekih klonova koji imaju veze sa tim koliko su i dosadasnji klonovi imali - lice na prvi pogled i tu se svaka slicnost zavrsava...

Pa kao da se vidi kako izgleda to "u radu". Sa OS-om, a ne samo kao maketa.

Pa isto ti je kad ga ne drzis u rukama da vidis razliku - na ekranu i jedan i drugi mogu da ti ispune citav ekran. Pribliznije ces videti na videu sa 5S kako ce sestica izgledati u radu...

Nazad
Vrh Dno