Šta je novo?

iPhone 6 / 6 Plus

^^ Ali nema jabuke na ledjima. To kosta 200, 500 ili 1000e u zavisnosti od uredjaja.

Ima li najave da ce Mail app dobiti redizajn ili neke dodatne (file handle!?) opcije konacno u iOS 8-ici?

Зато ја користим обичан Gmail App.
Светлосне године је испред Mail-а иако је хибридна хтмл5 апликација.

Mislio sam na exchange acc nego ne napisah post do kraja...Na bilo kom najjeftinijem androidu mogu 3x brze odraditi neke osnovne stvari.

Gmail jeste dobar za - gmail.

Niko da prokomentarise rezoluciju koju je kineski provajder ispisao.. Koliko mu ono dodje ppi kada se izracuna ?

Nikakav ekstremni primjer nije koriscenje telefona od 7,8-17h kad obicno 5/5s pocnu da piste za punjacem. Nekad i ranije.

Kako nije ekstremni primer da imas deset sati heavy usage-a a nemaš pristup punjaču? Normalnim korišćenjem telefona u radno vreme (2-3 sata poruke, mail, internet, razgovori) ostaje bar 40-50% baterije

Koji hvy usage? Kancelarija, mejlovi novine na pauzi i po neki poziv?

Уроше, онда је https://www.acompli.com/ апликација за тебе.

Probao sam, kasne mailovi cak i u odnosu na Android aplikaciju po par minuta. Zasto, nemam pojma. Bilo je jos nesto u vezi kalendara sto mi se nije dopalo kod te app, ne mogu da se sjetim trenutno. Moguce da joj dam drugu sansu, mozda su je sredili.
EDIT: Da, *** ne postoji iPad verzija vec ono x2 dobijema kad je instaliram.

Mailbox - nista spec. Ne znam cemu pomama za ovom aplikacijom.
CloudMagic - Solidna app, mogucnost rich text editora, pa cak i varijanta upload attachmenta sa cloud-a medjutim ima bug gdje u konverzaciji nekad ne prikazuje mailove uopste. Dakle, kao da su izgubljeni. Pisao support-u, rekli da su nasli bag i tako mjesecima vec.

Eto. Ne mogu nikako da se naviknem da makar taj exchange mejl i fajlove koje svakodnevno primam i saljem u potpunosti prilagodim svojim navikama sa Androida.

Poslednja izmena:
Apple Pay, Apple Watch, :)

Чекај, обе верзије имају исти СоЦ ? Делује слабашно за угођај који желе позери да осете. Али циљна група ће то прогутати.

Poslednja izmena:
Zar nije njima idealna velicina 3.5 incha? Haha!

Screen Shot 2014-09-09 at 9.11.52 PM.jpg

Izbacili su neke varijante (32GB i 64GB) pojedinih modela

Iskreno mnogo mi se ne svidja tel i sad vec sigurno mogu da kazem da necu prelaziti na isti! Da ne spominjem sto je po dimenzijama veci od galaxy s4 a manji ekran prilicno (pa da su bar bateriju ljudsku stavili pa da ih razumem

Poslednja izmena od urednika:
Gonzo, sta ti bese rece onomad (u ovoj temi) da ces da uradis ako 4,7'' verzija ne bude imala ppi primetno veci od 320-330? :)

Nisam Apple fan niti imam bilo koji smart telefon. Ali ako bih morao da biram uzeo bih 5S. Cak i ako ima po meni mali ekran (ja sam nekako vise za >5" ekrane). A i lepsi je. :)

Retina HD... Ne se*i da su tako nazvali. Klasicno baljezganje. Inace pre ovoga nije postojala Retina HD 1080p display.

Kakav je fail ovaj keynote, od kineske komentatorke, preko pucanja Safarija, do respringovanja (iPad Air, 7.1.2, nije JB)... Ostavise totalno mlak, ako i uopste pozitivan utisak o telefonima. Watch mi je glupost samo takva, sem dizajna narukvica.

A tek uvodna prica o Apple Pay, kao zamena za magnetne platne kartice :D Nisu culi za chipovane kartice?! Plus sto su korisnici 5S izvisili za to. Trudio sam se da ne gledam previse leakovane delove, i ono sto sam video, nadao sam se da nije konacan izgled, ali u*akise motku sa onim fugnama pozadi i kamerom koja strci (zamisljam klackanje prilikom kuckanja na telefonu dok stoji na stolu). Iako sam Apple korisnik (nije isto sto i fan), mogu slobodno reci da sam razocaran i predstavljanjem i predstavljenim.

To nije primetno visi ppi, ako ces da pojedes onda pojedi 5s, prakticno su isti a jeftinije ces proci + manji zalogaj :d Samo da nemas stom. tegobe od silnih inovacija :)

Poslednja izmena:
Manji model ima isto 326 :) Prijatno :d

jel se zna cena simfree?

kapiram da je i6 ostao na 700 evra,a i6+ 800e?

Nazad
Vrh Dno