Šta je novo?

iPhone 6 / 6 Plus

Uzmi puro silikon u Telenoru, 990rsd, bolje stoji i lepsi telefon sa njim nego sa apple case-om
U pakovanju dobijas i foliju

onda možda uz 6s dobijemo gratis tu futrolu,pošto je lepši u njoj? :D

Telefon je ubedljivo najlepši kad nema ništa na sebi.

Do sad sam samo koristio folije za tel,al na 6ci sam morao nešto da uzme,jer mi je bežao iz ruke :)

Pa ima daleko boljih app od stock app kona je osakacena i kvalitetom fotografija cini mi se da je jpeg kvalitet na 70% bio na ios 6 od tada nisam radio jb ali ne verujem da su promenili ista...

Ljudi se zale na stok aplikaciju, a jedino resenje je ono sto sam napisao.

onda možda uz 6s dobijemo gratis tu futrolu,pošto je lepši u njoj? :D

Telefon je ubedljivo najlepši kad nema ništa na sebi.

Do sad sam samo koristio folije za tel,al na 6ci sam morao nešto da uzme,jer mi je bežao iz ruke :)

Ne znam da li si procitao sta sam napisao..

Lepsi je sa tim case-om nego sa originalnim (koji je deblji i veci, nacini ga gabaritnijim itd)

Svaki telefon je lepsi bez zastita, a narocito iP

Ja ne znam kako niko ne fura dbrand ili slickwraps...

ebony_1_1.jpg
blackalligator_1_1.jpg

Imam ja jednu Caudabe Veil oblogu koju nikad nisam koristio :) Koristim Spigena ;)

A ta puro ultra slim, da li je deblja od kamere iza ili kamera i dalje štrči?

Pa kakve veze ima sta svijet nosi a sta se ovdje nosi...!? :p

Meni je ovo teski kic... Ako vec mora ovakva zastita onda nesto ljepse nadji... S ovim ti samo lavovi i labudovi ispred kapije fale... :)

I uklopis sa ovim :p

sw-bstudio-ebony-4_1.jpg

Djilkosh je poznat po tome da voli gold telefone i slican kiceraj. :D

Не знате ви шта је мода. :)

Tacno na tom dijelu oko kamere su malooooo izdigli masku, tek toliko da socivo ne dira povrsinu na koju se tel. stavlja.

E onda vrh, vise mi od toga ne treba, jer sam ja gledao tu puro, ali ima neka i puro crystal, ona je kao malo deblja iza ali tel nije svuda okolo oblozen

Djilkosh je poznat po tome da voli gold telefone i slican kiceraj. :D

Svaka roba ima svog kupca, a o ukusima se ne raspravlja :)

Ja sam samo predlog dao, jer su meni case-evi ocaj, zato sto udebljaju telefon. Jeste stite od padova, ali ako padne na ekran, nijedan case nece spasiti.

Ma kakvi, to staklo ni ne osetis pod prstima, a preciznost i osetljivost je kao da ga nema. Topla preporuka ako si u mogucnosti.

Prvi bug na Ios 8.3 i to bas vazan:
Mail aplikacija ne radi dobro od kad sam uradio update na 8.3. Vec drugi put mi se desava da zabaguje i ne skida mail-ove sa servera.
Rjesenje: zatvoriti app iz MT, ili hard reset telefona :(.

Ja ludim od mail-ova na računaru, ali na telefonu mi rade besprekorno. A imam 6 različitih

Nazad
Vrh Dno