Šta je novo?

iPhone 6 / 6 Plus

Uzmi puro silikon u Telenoru, 990rsd, bolje stoji i lepsi telefon sa njim nego sa apple case-om
U pakovanju dobijas i foliju

onda možda uz 6s dobijemo gratis tu futrolu,pošto je lepši u njoj? 😀

Telefon je ubedljivo najlepši kad nema ništa na sebi.

Do sad sam samo koristio folije za tel,al na 6ci sam morao nešto da uzme,jer mi je bežao iz ruke 🙂

Pa ima daleko boljih app od stock app kona je osakacena i kvalitetom fotografija cini mi se da je jpeg kvalitet na 70% bio na ios 6 od tada nisam radio jb ali ne verujem da su promenili ista...

Ljudi se zale na stok aplikaciju, a jedino resenje je ono sto sam napisao.

onda možda uz 6s dobijemo gratis tu futrolu,pošto je lepši u njoj? 😀

Telefon je ubedljivo najlepši kad nema ništa na sebi.

Do sad sam samo koristio folije za tel,al na 6ci sam morao nešto da uzme,jer mi je bežao iz ruke 🙂

Ne znam da li si procitao sta sam napisao..

Lepsi je sa tim case-om nego sa originalnim (koji je deblji i veci, nacini ga gabaritnijim itd)

Svaki telefon je lepsi bez zastita, a narocito iP

Ja ne znam kako niko ne fura dbrand ili slickwraps...

ebony_1_1.jpg
blackalligator_1_1.jpg

Imam ja jednu Caudabe Veil oblogu koju nikad nisam koristio 🙂 Koristim Spigena 😉

A ta puro ultra slim, da li je deblja od kamere iza ili kamera i dalje štrči?

Pa kakve veze ima sta svijet nosi a sta se ovdje nosi...!? 😛

Meni je ovo teski kic... Ako vec mora ovakva zastita onda nesto ljepse nadji... S ovim ti samo lavovi i labudovi ispred kapije fale... 🙂

I uklopis sa ovim 😛

sw-bstudio-ebony-4_1.jpg

Djilkosh je poznat po tome da voli gold telefone i slican kiceraj. 😀

Не знате ви шта је мода. 🙂

Tacno na tom dijelu oko kamere su malooooo izdigli masku, tek toliko da socivo ne dira povrsinu na koju se tel. stavlja.

E onda vrh, vise mi od toga ne treba, jer sam ja gledao tu puro, ali ima neka i puro crystal, ona je kao malo deblja iza ali tel nije svuda okolo oblozen

Djilkosh je poznat po tome da voli gold telefone i slican kiceraj. 😀

Svaka roba ima svog kupca, a o ukusima se ne raspravlja 🙂

Ja sam samo predlog dao, jer su meni case-evi ocaj, zato sto udebljaju telefon. Jeste stite od padova, ali ako padne na ekran, nijedan case nece spasiti.

Svaka roba ima svog kupca, a o ukusima se ne raspravlja 🙂

Ja sam samo predlog dao, jer su meni case-evi ocaj, zato sto udebljaju telefon. Jeste stite od padova, ali ako padne na ekran, nijedan case nece spasiti.
Samo sto ti nikako da uzmes taj gold koji zelis 100 godina. 😀

Ma kakvi, to staklo ni ne osetis pod prstima, a preciznost i osetljivost je kao da ga nema. Topla preporuka ako si u mogucnosti.

Prvi bug na Ios 8.3 i to bas vazan:
Mail aplikacija ne radi dobro od kad sam uradio update na 8.3. Vec drugi put mi se desava da zabaguje i ne skida mail-ove sa servera.
Rjesenje: zatvoriti app iz MT, ili hard reset telefona 🙁.

Ja ludim od mail-ova na računaru, ali na telefonu mi rade besprekorno. A imam 6 različitih

Nazad
Vrh Dno