Samo što su to cene za 16GB Ajfonove koje ne bih uzeo ni za džabe da mi budu primarni fon. Bez minimum 32GB ne vredi kupovati bilo koji Ajfon.
Pre bih koristio 5c 32GB nego SE 16GB jer je 16 neupotrebljiv ma kolko da je brži i štaveć, jednostavno nema mesta nizašta.
Telefon koristim najnormalnije, za sve za šta služi smartfon. Znači ne gledam filmove i ne igram neke hevi igrice. Sve ostalo može.
16GB jedino može da posluži onima koji koriste samo stock apps, znači telefoniranje, poruke i eventualno fejsbučenje i tu i tamo koja fotka. Ništa drugo ne može ili ti ne ginu smaračke poruke "your phone storage is full".
Jesam muziku ali jako malo stane na 16GB - daleko od svega što bih želeo da imam uvek pri ruci. Druge fajlove - ne znam na šta misliš? iOS ne podržava file management, tako da osim fotki, videa i muzike ništa drugo ni ne možeš. Da, i knjige možeš ali izbor e-knjiga na srpskom je poražavajući. Druge tipove fajlova držim na cloud-u.
Sa 16-icom dok sam je imao sam se bukvalno gušio, morajući da je čistim svaka dva dana od nakupljenih keš fajlova i koječega da bih oslobodio par stotina MB kako bi fon bar privremeno prodisao.
Sa 32GB sam odahnuo, mada ni to nije dovoljno za sve, ali meni za sada bar jeste. Nikad više 16GB to je sigurno.
Moja topla preporuka svim potencijalnim kupcima Ajfona - zaobiđite 16GB model u punom krugu!
@kriket malo preuvelicavas al ok, mišljenje je kao dupe, svako ga ima btw postoji aplikacija filemanager čisto da znaš da se ne izlupetas sledeći put, e da tu su i keynote pages i numbers i kolko znam ti fajlovi nisu .jpg .mp3 i .avi
Gledao sam zakljucane traze po 50€Nadjes zakljucan/neispravan na oglasima al da je neotvaran, i zamenis ekran. Posao od pola sata...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari