Šta je novo?

iPhone 5S / 5C - zvanicna tema

Ima li kraja gluposti..

[YOUTUBE]Yd1ICZhtR8s[/YOUTUBE]

Mnogo dobra reklama...

Ima li kraja gluposti..

[YOUTUBE]Yd1ICZhtR8s[/YOUTUBE]
Ne vidim svrhu klipa? Koga jos zanima sta ce biti sa telefonom ako voz predje preko njega, kao da ce neko biti pod takvim okolnostima pa treba da zna hoce li mu telefon moci przivjeti ovo.

Kontam da je sledece stavljanje telefona ispod mega teske prese za smrskavanje zeljeza. Veoma korisno nema sta..

Jedno pitanje neupucenog coveka :) :

Gde ovi ljudi sa oglasa nabavljaju iPhoneove 5s kada mogu da ih prodaju za 530e nove dok je recimo po evropi u apple prodavnicama cena 699e za modele od 16GB ?:D
Znam da se dobija povracaj PDVa itd. Ali i dalje cena nije ni problizna, plus njihova zarada.
Evo sad vidim i shopovi po BGu ga prodaju za 520 :). Ocigledno negde gresim kada gledam samo je pitanje gde.
Izvinjavam se ako je bilo slicno pitanje.

Poslednja izmena:
mislim da ga kupuju u emiratima ili u USA. ali postoji i ona priča, šverc šleperima i kupovina na veliko, cena po komadu onda bude smešna

lično mislim da jedna grupa ljudi "nabavlja" velike količine iphonove onda ih prodaje ovim našim preprodavcima , ne isplati im se da valjaju na sitno. nešto kao posao sa drozom :)

Poslednja izmena:
koliko znam,vecina tih iphonova je naknadno otkljucavana.

Vecina na oglasima su simfree, neotpakovani, kolko ja videh...

Yup. Neotpakovani, novi, simfree a te cene :).
I to 20 razlicitih prodavaca, svi cene +-10e.

Istina, samo sto otkljucavanje preko imei-a kosta dosta, pa mi nerealno. Ali ko zna kakve seme imaju...

Dobio sam iphone 5c sa usa mreze. Mreza je sprint. U Apple u Uscu su mi rekli da ne moze da se otkljuca kod nas.
Ima li tu pomoci?
Sve je legalno, vlasnik mi je dao.

naravno da moze da se otkluca uz pomoc r sim karice

Ima li ko ideju zasto me tel (5s) poceo izbacivati sa facebooka u pola rada?! Definitivno prvi problem na ios-u posle 4 meseca koriscenja :(
Napominjem da mi je fb u settingsu skoro 700mb velik...i sve je veci,a ne postoji opcija da clear data odradim.

uninstall/restart/install trebalo bi da resi
A za ciscenje junk-a, imas na cydia icleaner, ili za windows phoneclean

iPhone 5S | 5C - zvanicna tema

Naravno da postoji.

1) obrišeš pa instaliras app ponovo
2) obrišeš cache nekim alatom kao npr iFunbox, Phoneclean...

Pozdrav forumasi, putujem uskoro preko bare i mislio sam da pazarim 5s u apple radnji, vidim da imaju sim-free modele u ponudi. Da li je neko imao iskustva sa njima tj. konkretno da li ti modeli iz USA podrzavaju nase operatere/frekvencije?

Za t-mobile mrezu su sim free,tako da mozes i u njihovoj radnji da uzmes...

uninstall/restart/install trebalo bi da resi
A za ciscenje junk-a, imas na cydia icleaner, ili za windows phoneclean
E super ako je reinstall jedino resenje...blago meni sa iosem!!
Inace nemam jb.
Naravno da postoji.

1) obrišeš pa instaliras app ponovo
2) obrišeš cache nekim alatom kao npr iFunbox, Phoneclean...
Jel mogu ti programi druze da se instaliraju ako nije jailbrake odradjen na telefonu?
Pozdrav forumasi, putujem uskoro preko bare i mislio sam da pazarim 5s u apple radnji, vidim da imaju sim-free modele u ponudi. Da li je neko imao iskustva sa njima tj. konkretno da li ti modeli iz USA podrzavaju nase operatere/frekvencije?
Naravno da podrzavaju,drug ide svakih par meseci u usa/kanadu,pola novog sada koristi telefone koje je odande doneo ;)

Mogu i bez jb, ne brini.

Немој да урадиш ово што ти овај форумаш предлаже јер би се зајебао за све паре...

Screen_Shot_2014_09_14_at_9_02_56_PM.png

http://store.apple.com/us/buy-iphone/iphone5s

Зашто? Оба су откључана, само ти т-мобил даје картицу уз свој.

proday koristi drugu aplikaciju,a ne tu odvratnu.App se zove paper

?! Ili bar link do iste?!ada najbolje da se opet brisem sa tog smeca od fb :D

Немој да урадиш ово што ти овај форумаш предлаже јер би се зајебао за све паре...

U principu sim-free verzija je sigurnija a cene su na oba mesta iste. Nego me je samo interesovalo da li taj model konkretno radi lepo na nasoj mrezi.

Tacna oznaka sim-free modela je iPhone 5s A1533 (GSM).

Ne razumem se nesto u iPhone preterano ali znam da sam cesto sretao pojmove "EU verzija", "NA verzija" itd.

Vrh Dno