- Učlanjen(a)
- 08.03.2003
- Poena
- 1,065
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 5600X
- Matična ploča
- Asus Prime B350-Plus
- RAM
- 16GB Corsair DDR4 CMK16GX4M2B3200C16
- GPU
- Sapphire Pure Radeon 9060 XT 16GB
- Storage
- XPG Gammix S11 Pro 1TB
- PSU
- Seasonic 520W 12Mii
- Monitor
- BenQ VZ2770 27"
- Miš & tastatura
- Motospeed Ck104, ProtoArc EM03
- Mobilni telefon
- Poco F5
- Pristup internetu
- Optički internet
Znači to je to? Ako jeste, očekivao sam mnogo više. Kako će se ovaj duguljasti dizajn pokazati, videćemo, ali meni se na prvu loptu ne dopada. Kad sam video fotografije, mislio sam da je fake, pa je došlo još fotografija, pa onaj video i sad još jedan video, tako da je izgleda ovo real deal. Ono što već vidim kao problem jeste dolazak palcem do gornjeg levog ugla ekrana. Mat leđa su mi ok rešenje. Ostaje da se nadamo da će software da napreduje, pa da se i mi sa 4s ovajdimo.![]()
Heh, obično mnogi očekuju da će novi iPhone biti svemirski, čudo neviđeno, pa se onda razočaraju kad vide da je u stvari samo mala evolucija prethodnog, a na kraju ga opet kupe da bi imali zadnji. Ista priča svake godine.
Ako bude ovakav, mislim da je sasvim ok. Još je malo tanji i ima normalna leđa, onog ko je smislio staklena leđa bi trebalo javno nabiti na nepodmazani kolac. Po svoj prilici, Apple je konačno naučio svoj iOS da skalira sliku, s obzirom da imamo drugačiji odnos stranica ekrana. Veći ekran je definitivno plus, mada s obzirom da su preko dve trećine iPhone korisnika žene i deca sa manjim šakama, imalo bi smisla i da ga ne menjaju (mada onda ne bih mogao da zafrkavam fanboje koji tvrde da je 3,5" savršena veličina i da nikad ne bi kupili telefona sa većom dijagonalom).