Šta je novo?

iPhone 5 - zvanicna tema

Da li zna neko koliko će me izaći da popravim Lock button, na iPhone 5, ja mislim da ne treba čak ni novi jer se samo možda kontakt poremetio. Da li znate neki servis koji može da uradi a da je blizu Užica ili Čačka?

Uh ne procitah dobro. Uglavnom na istom site-u imas i to...

Primetio sam priliko slikanja kad drzim telefon uspravno,slike su dosta ostrije nego kad ga drzim horizontalno :p
Sinoc mi ponudjen update na 7.1.1,ali posto koristim x-sim evo predpostavljam da nije pametno apdejtovati ga.E sad zanima me da li moze da se skloni obavestenje sa ikonice settings(crveno 1) koje se pojavilo zbog ponudjenog apdejta ?

Mislim da update obavestenje moze da se skloni tek kad uradis jailbreak.

Da pitam ovdje jer je posjecenija tema. Drugarica mi je dobila iphone 4s iz Kanade sa neke mreze Rogers kako sam je razumio. I sad mora da ga dekodira, i ovdje u Pg joj traze oko 90e sto je meni apsurdno. Postoji li neki nacin da se kupi kod i da joj to zavrsim?

Problem je sto tu pise da ceo proces traje 4-6 dana a ne kao do sada odmah da dobijes drugi telefon na licu mesta.

Poslednja izmena:

Hvala druže, probaću čim dođem kući.

Gledao sam ovde, ali ne mogu da se registrujem tj ne stiže mi mail potvrde za registraciju već 2 meseca...
Mislim da je ranije CoPilot dozvoljavao da se free skine jedan paket mapa. Nemoj me drzati za rec posto ga nisam koristio.

Probaću i ovo, pa ću videti :)

Poz svima.. Drugarici su uspeli da uvale neki iphone 5 koji dal je ukraden ili ne znam sta.. Uglavnom kad se telefon upali trazi ID i pass, znam da tu treba da se unesu podaci prethodnog vlasnika, koliko sam skapirao to se pojavljuje nakon factory reseta kao neki oblik zastite od kradje.. Ona kaze da ne moze da dobije decka koji joj je prodao telefon, navodno joj napisao poruku da se otisao u Francusku i da ce doci za 3 meseca.. Da li postoji neko resenje za ovo, bilo kakvo? Ili moze da ga proda nekome samo za delove..

Moze za delove,nema drugog resenja.

Moze da ga proda za delove, ali najvredniji deo, ploca, je neupotrebljiva...

Imam problema sa Blic aplikaciom kada želim da podelim neku vest na Facebook-u. Kliknuo sam nam share dugme i izbaci mi "Facebook share nije poslat" Pre toga mi ja tražio neki pristup na Facebook-u i slučajno kliknem ne. Da li to može da se sredi sad nekako?

Udji na facebook i idi dal u privacy ili negde i tamo imas podesavanja za aplikacije. Najlakse ti je da tu izbrises Blic pa kada sledeci put budes isao share da mu dozvolis da postuje.

Udji na facebook i idi dal u privacy ili negde i tamo imas podesavanja za aplikacije. Najlakse ti je da tu izbrises Blic pa kada sledeci put budes isao share da mu dozvolis da postuje.

Sredio sam sve. Nije htelo, dok je nisam obrisao u App listi u Privacy. Hvala druže :)

da li je iko resio misteriju kako pustiti hotspot preko iphone 5, ios 612? Znaci sta god da uradim preko USB ili wireless nece. Uvek negde kaci...Za 2 dana idem u bolnicu gde cu provesti 3 dana, i jaaaako ce mi trebati net na laptopu :(

na kakvu misteriju tacno mislis? jesi li ukucao lepo sve parametre?

Ja sam pre neki dan prvi put od kad imam iphone napravio hotspot bez ikakvih problema, sve default... ios 7.1.1, doduše

Ljudi, da li vredi kupiti ovaj model sada? Je li kasno i hoće li uskoro sa iOS 8 biti prevaziđen?

Nazad
Vrh Dno