Šta je novo?

iPhone 5 - zvanicna tema

1/4 uredjaja !?!? Mikikv brate...sad si lupio i ostao ziv! Ajd sibni i meni tog mog konsiju "nezvanicnog uvoznika".

Ajd mozda sam malo preterao 1/4 :), ali generalno mnogo mnogo robe u srbiju dolazi sa te strane i svi su prezadovoljni saradnjom sa tim likom medju njima sam i ja, samo da neko ne pomisli evo ga preprodavac :) ne bavim se tim prosto pisem iz licnog iskustva ! Imas PM

Imam iPhone 5, sa xsimom ga koristim. Sve radi super, samo 3g. Zvao sam Telenor za parametre, podesio i žena mi kaže štikliraj 3g a ja te opcije nigde nemam. Oni mi pominje prvo general, pa cellular ali meni je odmah u cellular i tu nema nigde.

Zar ne treba data roming da se ukljuci? Ne mogu da se setim sta je to bilo. Neki patch nesto treba da se dopisuje ili je to za odredjeni model (tipa Sprint)

Edit: ili je to za neki drugi problem...?

Ja nemam ovo 3g, ali sam uključio Data Roaming i radi super. Pomislio sam da je roaming opcija za blokiranje podataka van zemlje :D

Da li je neko skoro kupovao punjač? Ja sam kupio 2 i ni jedan ne radi, a nemam već se zajmim. Da li znate negde gde ima da se poruči neki ispravan, a da me ne oderu. U Kraljevu nema ni u jednoj prodavnici...

Da li je tebi crkao punjac ili kabl?
Moze svaki punjac od bilo kog mobilnog ako je 1a i ima usb.
Desavalo se da sa kineskim kablovima nece da puni ako je kabl bas kineski nekvalitetan i ako je tel na ios7

Desavalo se i ako je punjac drugog proizvodjaca da nece da se puni sa ios7 dake original moras imati... original punjac za eu platio sam 85 dirhama / 4.7 = 18e u uae....

Poslednja izmena:
iOS 7 i neće da čuje, izbacuje grešku da nije sertifikovan. Treba mi neko prelazno rešenje za mesec dana, dok mi ne dođu prijatelji iz inostranstva i donesu original.

u 3g-u su imali neki koji navodno provereno radi na ios7, ali mislim da je bio vezan sa punjacem... 10-ak EUR

Ne znam za vas ali ja sam sad probao: iphone 5 + orig kabl + orig punjac za note 3 i radi najnormalnije. Nema nikakvih gresaka i tome slicno.
Greske izbacuje kada se koristi neki kineski kabl.

^probao Galaxy tab 3.0 7 inca nece da se puni sa ipadovim punjacem i samsung kablom (mini usb) Isto i obrnuto pokusao iphone ili ipad izbace not charging ...

Testirano na Ipad Air, mini retina, iphone 5S i 5. 4 se puni sa kineskim kablom :-D

Ja punim Iphone 5 i originalnim i mikro USB kablom uz dodatni adapter bez problema. Bitno je samo da punjač daje ispravnu snagu i to 10W(2A), sa 5W hoće da pravi problem, koliko sam zaključio po svim punjačima koje posedujem.

Izaso 7.0.6 update

Meni na 5s nista kao ni na ipad air,retina nema update-a

^ima, meni nudi apdejt za iPad Air i iP5 ali cekam da se potvrdi mogucnost jb-a za 7.0.6.

Uzeo sam iPhone 5, na 7.0.4 sam i imam x-sim. Telefon je sa Tele2 SWE - da li postoji nacin da resim problem kontakta koji me pozivaju (caller id) bez JB?

Da dodam - u porukama uredno mi prikaze ime onoga ko mi je poslao, dok u pozivima ne...

Ne, tako je kad nije sim free. JB i callerID-format fix na BigBoss.

Nema veze dal je simfree ili ne .

Update, nije doneo napredka, sve isto, ceka se i dalje 7.1 jer ovaj 7.0.x su teska G*vna

A da li ti je sim free ili koristis neku karticu za sim unlock i koju?

Nazad
Vrh Dno