Šta je novo?

iPhone 5 - zvanicna tema

Iz Švedske, 'leva ruka, desni džep' pa sam mislio da nekako mogu da sredim, ali očigledno ga je pravi vlasnik zaključao.

Jesi li za tel dobio pricu zakljucan kao zakljucan na mrezu ili zakljucan apple id.
Ako je apple id, ili da ti drug da sifru ili da drug vrati tel vlasniku. deactivated je zato je taj drugar pokusao vise puta da ukuca pogresnu sifru ili zato sto ga je vlasnik nakon saznanja da je poharan deaktivirao.
Puni oglasi jabuka uvezenih iz skandinavskih zemalja zakljucanih apple id po cenama oko 150 eur.

Das 150€ za telefon na kojem samo mozes gledati activation screen.

ali mozes da stavis na sto u kaficu da imas ip5

Našao sam neki tut na netu da telefon stavim u DFU mod pa da tako uradim restore. E problem je što meni power dugme ne reaguje. Držim ga ali nikako da izbaci slajder za gašenje. Neko rešenje?

Video sam da može nešto preko redsn0w-a, ali ne znam na kojoj je verziji iOS ovaj telefon i da li će praviti neki problem pri instalaciji toga, pošto čim priključim na usb i pokrenem itunes izbaci poruku da je deaktiviran. Da li može nekako preko IMEI da se vidi koja je verzija iOS?

Istrosi bateriju :p . Moze da gasi i pali preko Assitive touch .Settings/General/Accessibility/Assitive touch stavis na ON i desi se cudo :d

Okani se corava posla. Sakupi jos 150 i kupi legalan tel sa ispravnim power dugmetom.

pao iPhone5 :( ....ekran naprsao .... ima li kod nas resenja i koliko je zadovoljstvo .... Hvala unapred za info momci...i devojke :)

Najjeftinije ti je da kupis ceo tel iz svedske zakljucan apple id i da prebacis ceo ekran

Da ali nisu isti kao original.
Ako hoces otiginal onda neki zakljucan apple id i menjaj.

Da li bi neko bio ljubazan da objasni ... zasto ceo tel da kupujem, zar nema samo ekran original da se kupi ili stavec i zasto treba daje "zakljucan apple ID"!?
Hvala

zato sto je to jeftinije od original ekrana, pretpostavljam

zato sto ne postoji original apple zamjenski ekran nego samo kinez. zbog toga jeftino kupi activation locked iphone5 i skini ekran.

Tražili mi u servisu 25e za zamenu flat kabla, ne radi power dugme. Da li je to mnogo? Doduše već sam pristao, al da pitam xD

Poslednja izmena:
Dugme košta $4.95 - http://www.ifixit.com/iPhone-Parts/iPhone-5-Power-and-Lock-Button-/IF118-018
Flat kabl za power dugme i volume tastere $24.95 - http://www.ifixit.com/Store/iPhone/iPhone-5-Audio-Control-and-Power-Button-Cable/IF118-011
Evo i uputstva kako sam da ga zameniš - http://www.ifixit.com/Guide/iPhone+5+Power+Button+Replacement/10703

Za te pare i šansu da sam zezneš telefon, i bolje što si pristao.

Znači ne boli me duša. Kakve sam sreće, skršio bih ja to načisto.

Pa ja bih ti bas preporucio coveka iz Subotice i bas prodaje na crno ako tako moze da se kaze. Preko njega je u Srbiju stiglo brdo iPhone-ova iPado-ova Mac-ova itd, realan i posten prodavac za svaku preporuku ! Cena je oko 560-570 sim free vakum pakovanje, ne daj boze da se nesto pokvari preko njega ces ga poslati u Apple u Madjarskoj i neces razmisljati kako i sta da uradis da bi ga poslao u servis mada ukoliko cesto putujes onda mozes i sam :), cena od 560-570 je vise nego pristojna za 5S ! Eto tolio od mene i nekog mog iskustva :) .

Poslednja izmena:
Usa je najpovoljnija, pogotovo sa trenutnim odnosom USD-EUR...

Posalji mi na pm ako nije problem. :)

Nije meni problem sto je svercovan, drugo je kad poznajes nekoga, ovako kad bih kupovao u nekoj prodavnici, ne znam kako su dosli do njega. :)

Bez brige nije nikakav svercer mislim da je dovoljno receno da je bar 1/4 telefona i iPad-ova u srbiji dosla preko njega blago receno :), imas pm. Pozz

Pa to je svercer :D

1/4 uredjaja !?!? Mikikv brate...sad si lupio i ostao ziv! Ajd sibni i meni tog mog konsiju "nezvanicnog uvoznika".

Nazad
Vrh Dno