Šta je novo?

iPhone 5 - zvanicna tema

pa sta ce ti 5s koji je identican 5 ako vec imas 5?

ok tvoja stvar, nije troll nego pitanje, jer kontam da ce ljudi sa 4s pre uzimati 5s

Batt kod mene pozivi, mailovi, bez igranja , dakle samo posao...

Prilozi

• image.png
    image.png
    124 KB · Pregleda: 194
Batt kod mene pozivi, mailovi, bez igranja , dakle samo posao...
A šta ti uključeno? WI-FI, GPS, BT, 3G/EDGE? Da li ti mejl podešen na PUSH ili na FETCH i na koliko minuta?

Ako isključim sve gore i stavim tel preko noći sa 100%, recimo od 23h do 7 ujutru, tel je ujutru na 99%. Ali ako ostane samo EDGE (2G) i Wi-FI, FETCH na 15 min, onda sa 100% uveče ujutru mi je oko 91-92%.

A šta ti uključeno? WI-FI, GPS, BT, 3G/EDGE? Da li ti mejl podešen na PUSH ili na FETCH i na koliko minuta?

Ako isključim sve gore i stavim tel preko noći sa 100%, recimo od 23h do 7 ujutru, tel je ujutru na 99%. Ali ako ostane samo EDGE (2G) i Wi-FI, FETCH na 15 min, onda sa 100% uveče ujutru mi je oko 91-92%.

Tel ne gasim nikada , nije uvek online , za net preferiram wifi i manuelno palim cell data , tel najvise za pozvie koristim. Push mail je ukljucen naranvo ali kada ima pristup netu, koji ja rezem po potrebi :-D

Tel ne gasim nikada , nije uvek online , za net preferiram wifi i manuelno palim cell data , tel najvise za pozvie koristim. Push mail je ukljucen naranvo ali kada ima pristup netu, koji ja rezem po potrebi :-D
Pa tu je i fora, koliko vidim kada je non-stop uključen 3G/2G i Wi-Fi (kao meni) jedva izguram od danas ujutru do sutra uveče. Letos na odmoru, bez uključenih komunikacija, samo po neki poziv, gurao sam po 3-4 dana bez problema.

Bogami ja telefoniram poprilicno :) sms zaista minimalno pozive preferiram najvise

Moze li neko da mi pomogne - kako se pokazao IP5? Ima li nekih mana, pri tom ne mislim na krhko i chip prone kuciste, vec mane tipa kvare se dugmici i slicno.
Nesto se premisljam, trebalo bi da pazarim nesto novo uskoro a nisam od onih koji menjaju telefone cesto. Racunam da je na trzistu godinu dana i do sada bi vec trebalo da se znaju sve mane. Da li lici kao nesto sto bi moglo da radi u naredne 2 god :)

Pa dobro, nisam bas rekao da je jeftine izrade :D naletao sam na svakave slucajeve pa rekoh da proverim da li ima nesto sto mu je poznata boljka. Verujem da radi dobro (mada me i to sada muci sa ovim iOS 7 - svasta se pise ovde na forumu) mislio sam vise na dugotrajnost uredjaja, iskustva ljudi koji ga poseduju.

Ios 7 nije dobro optimizovan, to ce se resiti , ne brini. Ostalo tel je fantasticne izrade i ima da traje nije kvalitetan kao ip4 ali je odlican ;-)

Pa dobro, nisam bas rekao da je jeftine izrade :D naletao sam na svakave slucajeve pa rekoh da proverim da li ima nesto sto mu je poznata boljka. Verujem da radi dobro (mada me i to sada muci sa ovim iOS 7 - svasta se pise ovde na forumu) mislio sam vise na dugotrajnost uredjaja, iskustva ljudi koji ga poseduju.

Jedna serija je bila sa losim tasterom za ukljucenje.Otkazivao je.Mislim da je sada ok...Za druge mane nisam cuo a imam ga godinu dana.Meni radi super, osim sto me ograniceni ios nervira.Ako nemas prevelike prohteve u koriscenju pametnih opcija telefona onda cepaj ka petici.

Ok, kul, dobro je znati :wave: u sustine nemam, vazno mi je da procitam mejlove kada sam u pokretu, pozivi, spikerfon, i razna kuckanja ako bas mora. Sve to moze i na dosta jeftinijem telefonu ali me lag uzasava tako da gledam sta cu... Samo jos da ne drzi cenu ovako ludacki :mad: mada i to dobro dodje kada resis da ga udomis dalje

Komšija Gerasime, godinu dana korišćenja nije pokazalo za sada nikakve hardverske probleme kod mene. Preporuka.

Najbolje originalni ..

Pozdrav drugari, Iphone 5 iz francuske zakljucan, koji od ovih rsimova x simova ili cega god da uzmem da bih mogao normalno da ga koristim...

edit: Simfree je :)

Poslednja izmena:
Lol :d

Da li je neko od vas koristio ove alu bumpere? Vredi li to cemu?

Prilozi

• 79b952478c63f92824bca4b90378bf0e14ff2e5a041e61c27339ba8457678a20.968x660.jpg
    79b952478c63f92824bca4b90378bf0e14ff2e5a041e61c27339ba8457678a20.968x660.jpg
    230.6 KB · Pregleda: 183
Poslednja izmena:
Srecna nova 2013s godina :)

Prilozi

• 1536424_10152103854515982_115603935_n.jpg
    1536424_10152103854515982_115603935_n.jpg
    11.5 KB · Pregleda: 187
Koliko košta otključavanje iPhone 5 koji je na Šveskoj mreži? Ne znam tačno kojoj, ali imam veoma povoljno taj telefon pa da vidim da li se isplati.

Imas na sajtu isrbija shop-a sve informacije...

Telefon sam zakačio preko usb kabla na iTunes i izađe mi poruka da je telefon deakziviran. Da li mu ima spasa? Nisam kupio, nego uzeo na par dana da probam da osposobim i ako to uradim da uzmem.

Jesi li za tel dobio pricu zakljucan kao zakljucan na mrezu ili zakljucan apple id.
Ako je apple id, ili da ti drug da sifru ili da drug vrati tel vlasniku. deactivated je zato je taj drugar pokusao vise puta da ukuca pogresnu sifru ili zato sto ga je vlasnik nakon saznanja da je poharan deaktivirao.
Puni oglasi jabuka uvezenih iz skandinavskih zemalja zakljucanih apple id po cenama oko 150 eur.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno