Šta je novo?

iPhone 5 - zvanicna tema

uradio update na ios 61 i mogu vam reci da leti.Mislim da ios do sad nikad nije ovako brzo radio.

Prica se i da baterija duze traje,al to cemo videti u narednih par dana,posto sam na 61 tek par sati

anodized
36e92f44694711e2948222000a1f9307_7.jpg

Nije, mada ovo sto ovi rade sasvim ozbiljno izgleda, mozda zaista Apple razmisli o sarolikim iPhone-ovima (mada licno ne verujem u to zbog mass production-a).

Zanima me kakav je zvuk na EarPods sluskama, da li su dobre, da li ih koristite uz neki iphone ?

dobre jesu obzirom da su besplatne , mislim da je zvuk bolji neko na onima sto su se ranije dobijale , naravno i dalje je bolje resenje neka alternativa, bas je prenaglasen

Ja raznisljam da ih kupim za 4s, pa sad ne znam dal vrede tih 20e

Apple has paid its iTunes App Store developers a cumulative $7 billion, with $5 billion of that paid out just in 2012. However, those payouts aren't included in its reported $12.9 billion in iTunes revenues for 2012.

iTunes

Horace Dediu of Asymco clarified that Apple's "iTunes/Software/Services" counts wholesale revenues of iTunes Music sales, but "agency model" revenues of Apps and iBooks, meaning that Apple only counts its 30% cut of apps within iTunes revenue, not the more than $7 billion that it has paid out to app developers.

The rapid increase in the pass-through payments Apple has made to its developers shows how fast the company's own app revenues are actually growing. It also highlights why developers are targeting iOS first, or exclusively, while largely ignoring Android and other mobile platforms.

source: http://appleinsider.com/articles/13...dont-include-7-billion-paid-to-app-developers

@mr008 bolje uzmi http://store.apple.com/us/product/MA850G/B/apple-in-ear-headphones-with-remote-and-mic?fnode=3d , to je trajno resenje

Ne bih se slozio... A bash imam problem sa ispadanjem slusalica iz uha.

Ja imam i jedne i druge pa eto ispadaju... tako da to zavisi od ušne školjke..

meni iz jednog ispada,a iz drugog ne.

Da li je nekome puklo staklo i da li neko ima iskustva sa menjanjem?
Puklo je samo zaštitno staklo, touchscreen radi najnormalnije.

Nedao Bog da pukne, a desava se, kako ti se desilo? Menjanje jedino celog ekreana, sve je spojeno na 5ici (staklo, touch, ekran), kosta 300/350eura...

Nedao Bog da pukne, a desava se, kako ti se desilo? Menjanje jedino celog ekreana, sve je spojeno na 5ici (staklo, touch, ekran), kosta 300/350eura...

Nije moj telefon, tako da nisam ulazio u detalje pada, ali prsao je baš dosta.
Znači mora sve da se menja. Pa dobro, šta da se radi :)

ako već imaš te pare,dodaj još malo i uzmi nov ili polovan i odlično očuvan,a taj prodaj...

Evo kako je došlo do loma.
Ženska osoba nižeg rasta (do 165cm) je vozila kola i telefon je stajao u krilu. Skroz je zaboravila na njega i kada je izašla iz kola, telefon je samo skliznuo na beton.

Uuu meni je tako sgs2 ispao bar 5 puta, ali imam silikon pa nikad na ekran

Barem bumper ali nikada bez zastite.. Touch screen telefoni su osetljiviji na padove od ostalih.Sto je i logichno... Meni je novi 4s pao na beton i nije imao ni ogrebotinu jer je bio u futroli.Iphone 5 mi je pao prvog danamjer aluminijum je klizav katastrofa...Futrola i nema brige..

Drugar kupio ip5 i imamo problema oko prebacivanja brojeva iz nokie n95. Koji je bajlaksi nacin da to uradimo? Probali smo preko itunes ali ne funkcionise

iTools.

Imaš i u iTools opciju da se spoji sa google nalogom i direktno ih uveze, ili iz sačuvanih fajlova u koji su eksportovani. U iphone podesi da se backupuju na google,:
Settings > Mail, Accouunts >Add Account > Other> Add CardDav Account. Server je google.com a User Name puna gmail adresa.

LJudi tel je radio extra i samo nakon restore-a (morao sam nije hteo nesto da mi obrise) nece vise notifikacije sa FB da mi izbacuje ne znam sta mu se desilo IOS 6.0 i radio je itools do jaja i sve je sljakao kako treba i sada nece melodiju da mi ubaci hoce app i sve ali melodiju nikako... Poludeo sam ceo dan se mucim na odmoru sam ne idem na plazu se nego cackam ajfon ceo dan :-D

PS ring ton radi samo zezza weather app samo se pokrene i iskljuci i notifikacije ne rade?

Poslednja izmena:
Za FB notifikacije probaj da se u samoj aplikaciji izlogujes pa onda ponovo ulogujes.
Meni je to pomoglo kada sam ranije imao isti problem :)

Mrka kapa zeza me nesto a, zanima me Facetime tel sam uzeo ovde u Dubaiu i interesuje me dal mogu nekako da mu ubacim tu app?

Nazad
Vrh Dno