STriderKOCOBO
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.04.2009
- Poena
- 435
^ metal i NFC? Hmm jel bi moglo? Ne pada mi na pamet ni jedan android sa metalom koji ima NFC...
Xperija P je od aluminijuma i ima NFC
^ metal i NFC? Hmm jel bi moglo? Ne pada mi na pamet ni jedan android sa metalom koji ima NFC...
Xperija P je od aluminijuma i ima NFC
Pa za transfer velikih fajlova, kao nekad infrared, samo 100x brže
МOŽDA jednog dana služi i za plaćanje, da zameni kreditne kartice, ali za to ćemo se NAČEKATI mi u Srbiji.
Isto tako se mogu automatizovati određene radnje, kao što je Sony radio sa onim tokenima. ZAMISLI situaciju da sutra umesto kucanja šifri za isključivanje alarma na kući, ili za otključavanja automobila, samo prineseš telefon![]()
Jeftiniji od Note II za isti paket.... Uvijek je iP kod T-mobile-a CG bio jeftiniji uz pakete od ostalih aktuelnih telefona
Gledao danas rodjakov crni ip5, ima ga 15-20 dana i ram je vec oguljen na 3 mjesta i zjapi srebrna od ispod
Takođe, danas mi je tačno treća nedelja korišćenja, nikakvi kejsovi i zaštite, nosim u džepu, nijedna tačkicapostavlja se pitanje koliko ga je pazio
ja da se opet ponovim do sada nemam nijednu ogrebotinu![]()
postavlja se pitanje koliko ga je pazio
ja da se opet ponovim do sada nemam nijednu ogrebotinu![]()
A kako se to pazi? Mislim da li je to telefon ili sta?
Kako, u cemu ga nosis i iznosis li ga uopste?
Takođe, danas mi je tačno treća nedelja korišćenja, nikakvi kejsovi i zaštite, nosim u džepu, nijedna tačkica
Simpaticno...brojite nedelje..Kada neko napise posle 3 meseca da nema skinute farbe sa oboda kucista,onda znam da ga je drzao na pamuku![]()
![]()
Inace, skida se.Moj pashenog je kupio ip5.ima ip4 duze vreme.Ogulio se po ivicama brzo.I obzirom da koristi oba,tvrdi da mu baterija mnogo krace traje od cetvorke.
nope, nosim ga u džepovima (pantalone, jakna), kao i svaki drugi telefon koji sam imao do sad. Priznajem, bio sam skeptičan da li da uzmem beli, ali sad posle ovog vremena, ne verujem da će se grebati. A znam da je 3 nedelje, jer sam ga dobio iz USA dan pre slave..Simpaticno...brojite nedelje..Kada neko napise posle 3 meseca da nema skinute farbe sa oboda kucista,onda znam da ga je drzao na pamuku![]()
![]()
Inace, skida se.Moj pashenog je kupio ip5.ima ip4 duze vreme.Ogulio se po ivicama brzo.I obzirom da koristi oba,tvrdi da mu baterija mnogo krace traje od cetvorke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari