Šta je novo?

iPhone 5 - zvanicna tema

Procitao, ali ne znam kada je on narucio, s obzirom da je cena 5ice pala smatram da bi to bila ok cena....

Pa zavisi to dosta i od carenika, ne znam koju katalosku vrednost oni gledaju ali zanemarice tu cenu napisanu i ocarinice onu koju on pronadje. Mada opet kazem ti zavisi od onoga koji to bude carinio mozda i prodje...

Ja znam da sam fino nagrabusio i ako sam imao RACUN digitalni do duse ;-) on je rekao nema sanse i otisao na net :-D to je to :-D SAmo ako ga polovnog preneses mozes i free :-D tj raspakovanog :-D

Ganjam sa drugom aukcije po ebayu za iP5. Koja je najniza cijena po kojoj ste nasli/kupili putem aukcije polovan iP5?

Pobjednicke sume mi se cine bas visoke, tipa 250 Evra i vise za polovan iP5 sa itekako vidljivim znakovima upotrebe (ogrebotine, skinuta farba sa crnog modela..)

Mene samo zanima dali je moguce nekako unlockovati iphone koja je zakljucana na icloud? Kolega je kupio ``nov telefon`` ali ja verujem da je telefon kradjen....e sad, sta je tu je, dali postoji resenje ili moze da se baci u djubar (osim mp3 i sl...)

Može da ga baci u djubre!

Bypass iCloud Activation Lock Support Devices a dali ovo moze da pomogne? Posto se ne razumem u apple, nikad nisam imao, samo android, ne razumem se ako moze objasnjenje sta se trenutno desava sa takvim telefonima i zasto ih je nemoguce srediti. Hvala unapred.

Zato sto je ukraden, onaj kome je ukraden ga je zakljucao i samo on moze da ga otkljuca.

Hvala, nevezano za ovo, meni su pre mesec dana maznuli galaxy SII, dali na androidu postoji opcija za nesto sl kao na iphoneu?

Baš tako ne. Imaš slične programe, ali ih nisam koristio pa pitaj u odgovarajućoj temi.

A kako je uspeo da kupi zakljucan mob ? Informativno pitam

Kupio iphone. Dobio ukradjen telefon...adresa ne postoji covek ne postoji, telefon poslat sa nepostojeceg adresa sa kurirskom sluzbom...

Zlo kupovati takve stvari preko kurira. Samo licno i nema da omane. *** na greskama se uci

Hm, a sta se deseva npr kada se instalira noviji ios na stariju? Jer vidim da po oglasima ima raznih ponuda kao npr uradjen ios update i mora da se uradi sim unlock...

Razumem, ali kako je moguce proveriti dali je telefon zaklucan za mrezu (sim locked) npr hocu da kupim preko oglasa (***, zivim u selo u okolini nema prodavnice, sve narucujem uvek preko neta). Cisto da znam.

Iskreno da ti kazem iPhone se ne kupuje tako, samo licno.

Ubacis karticu i ako nadje mrezu znaci da je sim free.
Ako nisi u mogucnosti onda preko imei broja proveris. Kosta oko 200 dinara

MA bre jedan mi je rekao da kosta 5000 rsd :D a hteo da mi uvali iphone 4 32GB za 110 eur :D

Kakva je situacija sa R-Sim-om koji radi na 7.1.2, da li ce biti moguce koristiti ga i na iOS 8.x.x ? Ili da uzmem lepo i da otljucam telefon za 40,50e ? Posto sam do sad imao samo ipod i ipad, tako da mi sva ova zaHebancija oko ovih gluposti strana...

Ako je 40-50€ onda bolje factory unlock. Neki rsim radi a neki ne na 8.0.2

Pa ovaj moj je zakljucan na o2 mrezu i koliko sam nasao na netu unlock je 29 funti.. Inace vredi li prelaziti na 8.0.2 ? Kakva su iskustva?

Moja iskustva su da mi je baterija katastrofa na 8.0.2. Ostalo je manje vise ok.

Prebacio se juce sa 8.0.2. na 8.1. ... Utisci vrlo dobri, u toku noci potrosila samo za 2% baterija .. brze , fluidnije, ispravljeni bagovi , vracen 2g/3g switch (telenor) .. preporuka.

Nije.. Mada ko zna... Za 1000 din vredi rizikovati.. Samo izguglaj taj sajt da vidis iskustva...

Ok,neko je vec bio kacio ovaj sajt na Benchu da je preko njega uspesno otkljucao tel.

Vrh Dno