Šta je novo?

iPhone 4S & iOS5 - zvanična tema

Ponovicu pitanje posto se nismo razumeli. Da li x-sim otkljucava svaki 4s? I da li to funkcionise kako treba?

Ponovicu pitanje posto se nismo razumeli. Da li x-sim otkljucava svaki 4s? I da li to funkcionise kako treba?

Nemoj me drzati za rec ali mislim da bi trebalo da otkljucava sve verzije 4s. A sto se tice funcionisanja, radi besprekorno. Drugar uzeo iPhone 4S 16gb crni, neoptakovan, u celofanu vakumiran + tu X-sim karticu i odmah ga otkljucao. A telefon i x-sim ga izaslo 360e zajedno! :)

Ja se nadam da hoce. Samo i u tom slucaju ne treba se nadati nekim ogromnim mogucnostima povezivanja svega i svacega.

Ja inace retko sihronizujem iUredjaje preko kabla, ali mozda kada treba prebaciti neki veci video ili mnog slika - moze dobro da dodje (a i port je manji).

Bilo bi lepo da stave USB3.0 micro-USB i da svi mobilni koriste isti punjač i kabl za vezu sa računarom, kakva je i inicijativa u EU inače.

Da li neko od forumasa ko koristi 4s sa X sim Rebel Gevey itd moze da mi prenese iskustva sa istim ? Tj konkretno praktican rad ima li kakvih problema , posto su trenutne ponude ove za 360 vakum pack plus kartica koja mi stize sa ebay za 9 e vrlo primamljiva ponuda .

Unapred hvala :)

i mene isto interesuje da li svaki 4s (bez obzira na 5.1.1 i baseband) moze da se otkljuca sa x-simom...

Ja vec duze imam IP4 sa gaveyom i ja nisam imao nikakvih problema sa telefonom.

IOS 5.0.1
Modem Firmware 03.10.01
kad je mogao sam unlock odradio sam i to i sad radi bez gaveya:) ali sam ga sigurno 5 meseci furao sa gaveyom i bez ikakvih problema

Poslednja izmena:
koliko sam ja cuo/procitao, ni jedna Gevey kartica ne moze da otkljuca 5.1.1 ...

5.0.1 moze, ali 5.1.1 ne (bez obzira na modem firmware).

da li je to tacno?

pa i ja se raspitujem :) ali bih voleo da cujem iz prve ruke informaciju ;)

Sad mi kolega kaze koji bas prati....da moze samo da se ostane na istom BB na kojem si

Sad mi kolega kaze koji bas prati....da moze samo da se ostane na istom BB na kojem si
iP4:
The original GEVEY™ Ultra can unlock your GSM iPhone 4 running iOS 5.1* and earlier and supports modem firmware versions 1.59.00, 2.10.04, 3.10.01, and 4.10.01. If you run iOS 4.1, 4.2, 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2, or 4.3.3 then the original GEVEY™ Ultra will work for you.

iP4S:
Unlocks GSM iPhone 4S on iOS 5.0, 5.0.1, 5.1 and 5.1.1
Works with Modem Firmware 1.0.11, 1.013, 1.0.14, 2.0.10 and 2.0.12

http://www.applenberry.com/gevey/

Izvinite zbog vrlo izvesnog spama. Neupucen sam pa mi treba uputstvo bukvalno ispocetka, neki link ili tema sa foruma od ranije pretpostavljam.
U Americi sam trenutno i mogu vrlo jeftino da uzmem zakljucan iphone.
E sad, interesuje me da li ja mogu sam da ga otkljucam, na sta da obratim paznju kada budem kupovao kako ne bih uzeo neki koji je nemoguce otkljucati, da li cu moci da ga koristim u srbiji, upadateujem ios, koristim appstore i tome slicno?
Veliko hvala unapred.

Ako ima SIM slot mozes bilo koji da otkljucas (pricam o i4/S), ako je Verizone i tako ti koji nemaju SIM slot onda nece raditi nigde vam USA.

Ima kakvih god hoces. Pun eBay :D Vecinom at&t ugovor. Samo ne znam ima li jos nesto na sta treba obratii paznju?

4S moze svaki da se okljuca, 4 zavisi od BB-a, 3GS zavisi od datuma proizvodnje.

Da, imas detaljna uputstva na iclarified npr...

Vidim da u usa ima povoljnih 4s sa bad esn, pa sta treba znati oko takve kupovine, da li je moguce da radi sa nasim karticama, da li je neku verziju moguce otkljucati softverski ili mora pomocu neke kartice ?

Iphone 4S mozes svaki, ali pazi na iphone 4 koji imaju basebland veci od 4.10.x(4.11.xx, 4.12.xx...). Ti sa bad ESN(14-tocifrenim brojem) koliko sam razumeo, mozes koristiti najnormalnije na nasim mrezama. Radice ti kod nas bez ikakvih problema, jer je drugar uzeo i rekao da to nama ne znaci, jer je nesto vezano za ugovor operatera pa kad ne platis racune, valjda blokiraju taj ESN broj.

A da bi ga koristio kod nas jel potrebna neka kartica ili moze neki soft mod da ga otkljuca ?

Ne moze software-ski, za sad samo preko x-sim kartica.

Ili gevey ultra s.

Nazad
Vrh Dno