Šta je novo?

iPhone 4 & iOS4 - zvanična tema

Samo verzija BiteSMS 5.0 radi na iOS 4.1, i ta verzija jos uvek ne postoji creckovana, tako da sam je kupio, jer sam se bas navikao na BiteSMS i volim uvek da imam zadnju verziju :)

@Thierry Henry
Kako si aktivirao FT pre ili posle JB?

Remove background ti ne treba, ja sam ga u pocetku koristio ali posle sam skontao da ne trebas uopste da zatvaras nista rucno, iOS sam brine o tome i nikada neces osecati nikakvih usporenja niti ces ostati bez ram-a, ali zato svi programi sada imaju podrsku za novi iOS 4 i otvorice ti se sve trenutno nakon sto si ih jednom otvorio, posto ostaju zamrznuti u pozadini.

Poslednja izmena:
Samo verzija BiteSMS 5.0 radi na iOS 4.1, i ta verzija jos uvek ne postoji creckovana, tako da sam je kupio, jer sam se bas navikao na BiteSMS i volim uvek da imam zadnju verziju :)

@Thierry Henry
Kako si aktivirao FT pre ili posle JB?

Remove background ti ne treba, ja sam ga u pocetku koristio ali posle sam skontao da ne trebas uopste da zatvaras nista rucno, iOS sam brine o tome i nikada neces osecati nikakvih usporenja niti ces ostati bez ram-a, ali zato svi programi sada imaju podrsku za novi iOS 4 i otvorice ti se sve trenutno nakon sto si ih jednom otvorio, posto ostaju zamrznuti u pozadini.

Pa trenutno mi radi BiteSMS 5.0 ali sa ovom reklamicom dole. Nervira malo pa cu je kupiti.
Nisam odradjivao uopste aktivaciju FT nego kad sam uradio restore from backup sve je vratio kao sto je bilo :).
Navikao sam na Remove background i kazes ne treba a? Nisam nikada dosao u situaciju al' reko sta znam.
Jel' ima nesto sto ne radi na 4.1? To jest nisam probao iGo i jos par stvari ali sumnjam da nece raditi.

Pa trenutno mi radi BiteSMS 5.0 ali sa ovom reklamicom dole. Nervira malo pa cu je kupiti.
Nisam odradjivao uopste aktivaciju FT nego kad sam uradio restore from backup sve je vratio kao sto je bilo :).
Navikao sam na Remove background i kazes ne treba a? Nisam nikada dosao u situaciju al' reko sta znam.
Jel' ima nesto sto ne radi na 4.1? To jest nisam probao iGo i jos par stvari ali sumnjam da nece raditi.

igo radi

iGo radi perfektno

Sve bukvalno sto sam instalirao radi na jb-ovanom 4.1!

Bruka telefon :)

cisto da znate, imate na cydi-i bitesms 5 izlijecen :p savrseno radi na ios 4.1

Da li postoji neka aplikacija koja moze da isprogramirano salje sms-ove u odredjeno vreme?

evo meni je tek juce stigao iPhone 4 iz italije i JB sam ga sa pwnage tool 4.1 :)

@kovac:
Jel to pravi simfree ili simfree dok ga Apple ne zakljuca pri sledecem update-u?

ne znam.

to mi kutija rece da su poceli po regionima da gledaju. kazem da je kupljen u italiji.

da li imas neki link sa spiskom gde su full sim free?

evo meni je tek juce stigao iPhone 4 iz italije i JB sam ga sa pwnage tool 4.1 :)
Cestitam i neka te lepo sluzi, a sto se ulocka tice, samo koristi umbrellu ili pwnage i neces imati problema, a JB ce biti uvek za ove trenutne uredjaje, tako kazu.

P.S. Ja sada trenutno skidam novi pwnage tool jer hocu da ubacim u 3G, 4.1, samo ne vidim da li treba nesto da ukljucim u opcijama kada pravim custom firmware da ne bi mi podigao BB?

Expert mode pa ukljuci activate phone. Uglavnom postoji opcija koja je vec stiklirana.

Expert mode pa ukljuci activate phone. Uglavnom postoji opcija koja je vec stiklirana.

heh.. prvo sam se zeznuo pa ostavio ukljucenu Activate phone i nisam mogao da pronadjem mrezu. posle sam ponovo uradio pwnage ali bez ove opcije i sve je ok.

btw sta bi sa onom pricom da ce Telenor od septembra kod nas ponuditi iPhone??

Activate se koristi kada imas telefon koji nije simfree. Proveri baseband sada, da ga nisi slucajno podigao.

Koliko sam shvatio, moglo bi odmah kada bi se iz Srbije moglo normalno placati i primati novac sa AppStore-a.

Citao sam negde da mogu ipa da se instaliraju offline znaci preko iFile. Ubacis .ipa fajl negde i onda preko iFile-a instaliras ali kako? Kliknem na fajl ali ima samo par opcija tipa open with video player, image, pdf i jos par stvari ali nigde nema neka opcija instalacije.

Preko iFile mozes da instaliras samo .deb fajlove, dok ipa fajlove najlakse je da ih stavis u:

var/mobile/Documents/Installous/Downloads

Onda pokrenes Installous i videces taj file u Downloads, samo klikni na njemu i izaberi install.
U tom folderu Installous cuva sve ipa fajlove koje skidas preko njega.

Preko iFile mozes da instaliras samo .deb fajlove, dok ipa fajlove najlakse je da ih stavis u:

var/mobile/Documents/Installous/Downloads

Onda pokrenes Installous i videces taj file u Downloads, samo klikni na njemu i izaberi install.
U tom folderu Installous cuva sve ipa fajlove koje skidas preko njega.

A pa to je to bravo Svestenice hvala:wave:.

Activate se koristi kada imas telefon koji nije simfree. Proveri baseband sada, da ga nisi slucajno podigao.

ma nisam ni gledao sta je podeseno od opcija... baseband je ostao isti (tj. radi :))

VLC player izašao i pustio mi je zasad sve fajlove što sam probao->avi,mkv,wmv i neke druge.
D li je moguće ubaciti i prevod pored filma da radi ili tražim previše:)?

ja sam tek sad pogledao jedan HD video na iPhone4 - ono izgleda neverovatno dobro!

slika kao da je... nacrtana. Retina je super za citanje web stranica ali HD video je :shock:

pa zasto ga ne naprave vise ako nemaju nikakvih problema ?

ipak mi je taj rumor logicniji od onog da ne mogu da potrefe istu nijansu bele izmedju dugmeta i kucista... :D

Nemoj padati na takve gluposti, to je firma koja ima jedan od najboljih istraživačkih centara u Silikonskoj dolini i da ne mogu da utrefe belu ili da im kroz masku prolazi previše svetlosti. To samo pokazuje koliko ljudi "žele da veruju" u objašnjenje.

Svejedno.

Jel ti imas nekp drogo objasnjenje?

Vrh Dno