Sto je to bezobrazluk? Telefon moras da platis a app ne moras pa sto bi placao? Da nisi ti jedan od onih sto kao kupuje DVD-ove, BD i ostalo njesra? Ajde bre dosta mi je ovih kao "postenih" a pojedini ljudi vrte nezamislive cifre. I kom saneru dajes pare kada taj koji je kupio app on je i krekuje u cemu je problem?
Ono sto mene brine je: Navodno nigde nema iphona, nego mora da se narucuje, a 3 weeks je neki period isporuke kad porucis u prodavnici, a najbrze stize za 10-11 dana. A ja ostajem 15 dana. U svakom slucaju bih vise cenio neki info o tome, nego da na jos 15 strana se bavimo dal bi iko placao - sta koliko placa - kome - legalne aplikacije, imam li ja mozga itd. Ono bitno smo ustanovili - JB jos uvek zvanicno nema.
Vidi ko je nasao da se buni...@kUdtiHaEX
Koliko ti imas legalnog softvera na PCu?
Koliko si para dao za hardver, a koliko za softver?
Evo ja imam 600e za ip4, a nemam 2 dolara za aplikaciju. I sve dok postoji jailbreak necu imati ta
2 dolara. I nije "moderatorski" reći nekom da ima problema sa mozgom ako neće da plati aplikaciju.
@Bozha
Mozeš se ispaliti samo ako kupiš iphone 4 zaključan na neku mrežu. Ako se ti ispališ kupovinom onda se ispalilo i 2kk ljudi koji su kupili.
@akki
Budimo realni, ne razumem šta si napisao.![]()
Activate iPhone 4, iPhone 3GS and iPhone 3G Without Original SIM [Video]
"Use any phonebook sim card, they are there in radioshak, mobile phone shops or any mobile tech moles , any phone book simcard will do the trick, no need for programmable sims, all those phonebook sims used to save ur contacts and transfer them have a universal ICCIDs preprogrammed so they all work"
link
Lik koji ih je ovde donosio iz Pariza je za pola sata prodao 5 iPhone 4 za 1300 e. Tako da ljudi daju i vishe od 600e za telefon.
Probao, ne radi...
1300? :d a ja mislio 900 bezobrazno mnogo za koliko se moze poruciti u Begisu... svaka cast tom kralju kada je nasao 5 budala :d
Pa jel akki rekao da ce sigurno biti kad ti dodjesh![]()
evo ovako: drugarica mi je jutros stigla u London i tamo ostaje nedelju dana. Odmah je zvala Apple Store pored Hyde parka i rekli su joj da je cekanje na iPhone 1-2 nedelje
eto info iz prve ruke...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari