Aha... ukapirao sam sve.
Dakle, prvo su se korisnici žalili da gube signal i Apple je rekao da je problem samo sa indikatorom i da će ga srediti softverski.
Onda su izdali novi firmware koji nije rešio ništa. Sada Apple kaže da u stvari problema zbog koga je izašao firmware u stvari nema, dva put ništa je ništa, crva nije ni bilo, matematika je prosta.
Oni koji su međutim zahvaćeni ovim problemom koga u stvari nema mogu od Apple-a džabe da dobiju futrolicu koja rešava njihov nepostojeći problem. Interesantno.
Sada Apple kaže da u stvari problema zbog koga je izašao firmware u stvari nema, dva put ništa je ništa, crva nije ni bilo, matematika je prosta.
^Samo mogu da zamislim da Balmer iznosi ovako bende izgovore, pa kovač bi razapeo MS na lomaču.
Ali pazi, 100 miliona $ je potroseno na TESTIRANJE SIGNALA!!! Alooo!
odbojkaski savez srbije je isto imao izbor da li da koristi office ili ne, niko ih nije prisilio da ga koristi, zar ne?haha...
pre nekog vremena: u firmu mi stigne .DOC fajl. Ja ga otvorim u OpenOfficeu i vidim da je poslednji red presao na sledecu stranu ali ne mogu da ga editujem jer je fajl zakljucan a OpenOffice ne moze da ga otkljuca i edituje.
Zovem Odbojkaski Savez Srbije, koji je i poslao fajl, da mi ponovo posalju fajl ali otkljucan.
i kaze mi gospodja iz OSS: "niko se do sada nije zalio. i kako to da nemate Word".
ja kazem: "nismo imali novca da ga kupimo."
o ona: "pa zar se to kupuje?!?"
e zato mi je Microsoft kriv i svi koji ga promovisu!
stvar je jednostavna: ko nece, ne mora da kupi. kraj price. imas izbora!
haha...
pre nekog vremena: u firmu mi stigne .DOC fajl. Ja ga otvorim u OpenOfficeu i vidim da je poslednji red presao na sledecu stranu ali ne mogu da ga editujem jer je fajl zakljucan a OpenOffice ne moze da ga otkljuca i edituje.
Zovem Odbojkaski Savez Srbije, koji je i poslao fajl, da mi ponovo posalju fajl ali otkljucan.
i kaze mi gospodja iz OSS: "niko se do sada nije zalio. i kako to da nemate Word".
ja kazem: "nismo imali novca da ga kupimo."
o ona: "pa zar se to kupuje?!?"
evo sta ti je Microsoft i sta radi sa ISO standardom:
http://arstechnica.com/microsoft/ne...ner-microsofts-format-heading-for-failure.ars
treba biti u potpunosti xxxxxxxxxxx da bi takvo smece od kompanije podrzavao!
(procitajte link koji sam ostavio pre bilo kog komentara!)
i tvoje pitanje: ko je zasluzan za to sto su kompjuteri napredovali. Microsoft sigurno nije. Prodavao je DOS za PC u vreme kada su svi drugi racunari imali GUI i na kojima su nastajali svi popularni programi koji se i danas koriste. da je bilo samo DOSa i Microshita cekalo bi se jos 5 godina na sve...
pogledaj samo sta im se desilo na polju SmartPhoneova: Apple ih je pregazio kao brzi voz - WindowsMobile danas vise niko i ne spominje jer je to trecerazredno resenje od samog pocetka! trebalo mu je samo malo prave konkurencije da nestane.
A to ima veze sa temom koliko i prozivodnja banana sa nestasicom pirinca.Balmera, u stvari pre B. Gatesa, treba razapeti zbog mnogo, mnogo, mnogo gorih stvari.
Pa isto vazi i za MS - sta se ti javljas onda u temama sa MS-om?ovde je stvar jednostavna: ko nece, ne mora da kupi. kraj price. imas izbora! (a to sigurno ne zahvaljujuci Microsoftu)
evo sta ti je Microsoft i sta radi sa ISO standardom:
http://arstechnica.com/microsoft/ne...ner-microsofts-format-heading-for-failure.ars
pogledaj samo sta im se desilo na polju SmartPhoneova: Apple ih je pregazio kao brzi voz - WindowsMobile danas vise niko i ne spominje jer je to trecerazredno resenje od samog pocetka! trebalo mu je samo malo prave konkurencije da nestane.
Da li vam je toliko teško da svarite da je broj iPhone 4 telefona koji ispoljavaju problem prijema signala u svakodnevnom korišćenju minoran i manji od 3GS-a, a da je Internet prepumpao veličinu problema.
Znači do sada ste bili u ubeđenju da postoji veliki problem na osnovu gomile priča i ponavljanja jednog istog na svim tech sajtovima, zbog manjka stvarnih statistika. Sada kada su statistike izašle na videlo teško vam je da u njih poverujete i smatrate da Steve na neki način odbija da prozna da postoji problem.
Kovač ako tako gledamo i iPhone je nekih 10 godina u zaostatku, znaš zašto, nema signala. Apple zaljubljenici kažu da i na drugim telefonima postoji problem, kada se antena prekrije. Kako ga i ja i skoro svi koje poznajem nismo imali nikada? Moj K770 uhvatim sa svih strana i dalje ima 5 crta na mt:s mreži u šugavoj Loznici. A najbolji telefon na svetu izgubi svih 5 kada se dodirne na jednom mestu i to u Americi?
Nemoj mi samo reći da je pokrivenost u USA lošija nego u Loznici i to na mt:s ovoj mreži.
a jedan Apple lider u naprednoj tehnologiji i izumitelj svega novog, donosilac revolucije na polju smartphonova je izabrao provajdera koji ima ekstremno losu mrezu?Svi koji su imali dodira sa AT&T kazu da je katastrofa.![]()
pa zar nisi gledao wwdc2010? lepo je Steve Jobs sve objasnioaj ja da pitam, kad se vec NAVODI da je revolucionarno - koja konkretno stavka iphone-a je revolucionarna ?
revolucija u nauci, kolko ja znam je neshto shto niko pre nikad nije imao: parna mashina, motori sa unutrashnjim, shtamparije, AC struja, i tako dalje - shta je to iphone doneo novo, il odgovorite, il vishe NIKAD nemojte da napishete da je u pitanju revolucionarna naprava.
Da li vam je toliko teško da svarite da je broj iPhone 4 telefona koji ispoljavaju problem prijema signala u svakodnevnom korišćenju minoran i manji od 3GS-a, a da je Internet prepumpao veličinu problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari