dexx
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.07.2000
- Poena
- 620
Smeta ti iTunes zato što još uvek ne kapiraš neke stvari. Da bi imao nešto što je super, kao što je, što sam kažeš, iPhone, na neke stvari moraš da se navikneš. Kao kad hoćeš da imaš do jaja atraktivan auto sa 19" felnama, a istovremeno da ne bude osetljiv na rupe i da bude udoban. Ne može!
Isto tako, zamisli da je Apple, sa svojom politikom koju si gore naveo, dao korisnicima da čeprkaju po fajl sistemu i sami guraju fajlove i tako instaliraju igre. iTunes i meni i tebi i još trojici od sto korisnika iPhone-a smeta jer nam vređa inteligenciju. S druge strane, zamisli da ne-kompjuterašu, čoveku koji stvarno ništa ne zna o direktorijumima i fajlovima, kažeš da se SSH-uje i dodeli tim i tim fajlovima "0775". Sa iPhone-om, Apple je učinio da može da ga koristi iole inteligentnija sekretarica iz Stejtfilda, Arizona, ali da isto tako bude interesantan i tebi i meni. Ne može i jedno i drugo. Ako me pitaš zašto nisu stavili iTunes kao normalan i omogućili otvoren sistem za čeprkanje kao alternativu, odgovor je jednostavan - to bi Apple korisnički servis koštalo jako mnogo, plus bi mnogo izgubili na prodaji muzike...
Ako koristiš Apple, znači da si skapirao prednosti MacOS-a i iPhoneOS-a... Ali nemoj da pokušavaš da ga koristiš kao da je Linux ili Windows. Prosto, sada si na drugom terenu. Ili ga koristi kako je zamišljeno ili se vrati na stari OS...
ajme max, da te ne znam ovo bi išlo u anale gluposti ali pošto znam koliko znaš moraću nažalost ovo da pripišem krajnje zaraznoj bolesti znanoj pod latinskim imenom 'macious fanboyicus' za koju nažalost još nema poznatog leka, prvenstveno zato što oboleli odbijaju i da priznaju da su zaraženi.
Kao prvo hvaliti iTunes je debilno, može samo ko nije probao i najobičniji windows media player 10. I onda još priznati da softver nije tu radi korisnika nego su, bože moj, korisnici tu radi softvera i mogu samo da budu sretni što imaju mogućnost da koriste to parče božanstva a svaka kritika se smatra kao jeres i shodno tome svi nevernici će biti spaljeni na lomači - sa jabukom u ustima.
EDIT:
nema problema da se ovo obriše jer stvarno ne spada u ovaj topic i jeste trolovanje ali eto, neću ga sam obrisati.
Poslednja izmena: