duler
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.08.2007
- Poena
- 319
Kod mobilnih telefona mi je jako bitan izgled,i nikada ne bih kupio ruzan fon pa makar mogao da me masira, kuva kafu/pegla i sprema rucak.
Telefon je jako lak sa koriscjenje i prosto je milina bila cackati ga,ekran je stvarno vrhunski i ne ostavlja mnogo otiske niti se grebe.Nisam cackao bas sve aplikacije ali sve je radilo dosta brzo.
1)JACINA ZVUKA - to je neopisivo koji je uzasno tih telefon,i tu je sve palo u vodu i smorio sam se ko ker,a vecj sam bio na 99% da cju da ga kupim.Meni je jacina zvuka jako bitna,i to je ono sto me je najvise zainteresovalo za 5800 jer on po testovima koje sam citao ima trenutno najjaci zvuk od svih telefona,jace se cuje od 5610XM a posto ga sestra ima jako dobro sam upoznat koliko kida zvuk sa njega.
2)JAKO LOSA KAMERA - da se razumemo,imam fantastican dzepni digitalac ali niti mogu niti zelim svaki put da ga nosam sa sobom,hocju da fon ima kvalitet slika barem kao 5800(ono sto sam video po netu),prosto mora.
Najbolje je pozajmi malo 5800 od nekoga pa isprobaj kako ti leži, tako ćeš moći najbolje da proceniš.Posle svega goreg napisanog stvarno ne znam sta da kupim,zelim iphone ali ono sto najvise ispunjava moje zahteve je 5800.
muljati ga po rukama nekoliko minuta nije isto sto i koristiti 😉koristio sam 5800 koji je poreklom iz Telenora i obrnuto, da ne ispadne da pricham napamet.
Znam samo da telenor verziju treba izbegavati u shirokom luku.
Stvar je u tome što Apple ima ono što drugi nemaju - armiju fanatika spremnu da svake godine kupe novi MacOS koji se od prethodnog ne razlikuje skoro po ničemu, da kupe svaku novu reviziju iPod-a iako je prektično ista kao stara i sl. Da Džobs zapakuje svoje ***** u konzerve i nalepi jabuku na njih i to bi kupovali. Tako da Apple ne mora preterano da brine koliko će proizvod realno ponuditi, uvek može da računa na armiju fanova.
Ja lichno koristim nokia telefon sa sve symbianom (pa znam koliko je djubre sistem) da bi ovo mogao da tvrdim, a i koristio sam 5800 koji je poreklom iz Telenora i obrnuto, da ne ispadne da pricham napamet.
Cjale moj ima k850 tako da znam o kakvom kvalitetu slika pricas,ali od tako necega sam se odavno pomirio,nije mi bas bitno da ima tako dobre fotografije,ali kao sto rekoh,da bude malo jace od proseka(e sad koliko znam 5800 ima jako slicnu kameru kao 5610[samo sa dual ledom]sto je po meni prihvatljiv kvalitet).@M!ST!CX
Pa pazi, ako ti je bas bitna kamera i jacina zvuka iPhone definitivno tu ne moze nista da pomogne. Sto se tice kamere jedino SonyEricsson tu vredi, (od modela K800,K850 pa nadalje..) tako da ja tu ne bih posebno obracao paznju, djubre je i na toj nokiji i na iPhone-u te se neces nista usreciti, pogotovo ako si koristio nekad SE pa znas sta je kvalitet fotki.
:laugh: :wall:...dok sto se tice zvuka, na 2g mozes da izbusis male rupice na mestu zvucnika...
Jedini brz symbian telefon je nokia e71. Skidam kapu. Telefon je extra. Sto se tice ostalih, cim se malo napuni memorija, odma jauce arlauce, ne moze da radi.
Nokije su super telefoni, ali su mnogo spore ove sa symbian. Jedini brz symbian telefon je nokia e71. Skidam kapu. Telefon je extra.
Kod 2g i 3g modela sto se tice kamere nema pomoci, dok sto se tice zvuka, na 2g mozes da izbusis male rupice na mestu zvucnika, i dobijas drasticno poboljsanu jacinu zvuka, dok za 3g ne znam resenje za pojacavanje zvuka. :S
Jel, zar nema 3G bolje zvucnike od 2g?
@ostali
Sve zavisi sta nekome znaci "brzo".
Jer nekome nije mnogo spor cak i N73 🙂
e njima svaka cast video sam par N73 tekefona i cim se napune malo vise pocnu da se raspadaju 🙁
Nijedan Symbian nije brz posle nekog vremena. Provereno. Mogu ljudi da pričaju šta hoće. Neće da priznaju da nešto njihovo ne radi kako treba. Kao što vlasnici Fiata lažu koliko puta idu kod majstora 🙂. Dakle, posle nekog vremena, kad se malo napuni aplikacijama, porukama, multimedijalnim fajlovima, folderi i aplikacije se usporavaju najstrašnije. Svaki Symbian. Nije to do hardvera, nego do tog krš OS-a. Takva situacija nije sa iPhone OS-om. Čak se i Windows manje usporava. Uskoro ću malo duže testirati G1 sa androidom, pa da vidimo kako se on ponaša...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari