Axel
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.09.2002
- Poena
- 660
“First Use” na iPhoneu znači datum kada je telefon prvi put aktiviran i počeo da se koristi, odnosno kada je baterija prvi put krenula u stvarnu upotrebu.Sta znaci tacno ovo "First Use"?
“First Use” na iPhoneu znači datum kada je telefon prvi put aktiviran i počeo da se koristi, odnosno kada je baterija prvi put krenula u stvarnu upotrebu.Sta znaci tacno ovo "First Use"?
Da, to je i meni gpt napisao, ali mi je zbunjujuce sto sam telefon dobio fabricki zapakovan. Ispada da ga je neko u apple prodavnici otpakovao, upalio, ugasio i ponovo nekako savrseno zapakovao (sa sve onim zip trakicama). Posto je battery cycle 0 i telefon nema apsolutno nikakve tragove koriscenja.“First Use” na iPhoneu znači datum kada je telefon prvi put aktiviran i počeo da se koristi, odnosno kada je baterija prvi put krenula u stvarnu upotrebu.
Ta garancija mi ne znaci nista za mobilni, nikad mi nije crkao niti jedan ali ljudi ih svakako slucajno razbiju, samo Apple care.U Srbiji je "fora" uz racun je garancija 2 godine...
Nije tacno. Ako se uzme vise telefona na jedan racun odjednom garancija tece od dana kupovine. Zato imate dosta telefona zapakovanih, a garancija vec prolazi.“First Use” na iPhoneu znači datum kada je telefon prvi put aktiviran i počeo da se koristi, odnosno kada je baterija prvi put krenula u stvarnu upotrebu.
Samouverenje na maksimumu, razumevanje pročitanog malo slabije.Nije tacno. Ako se uzme vise telefona na jedan racun odjednom garancija tece od dana kupovine. Zato imate dosta telefona zapakovanih, a garancija vec prolazi.
Spigen liquid airLjudi jel postoji neka maska za 17icu koja pokriva kompetnu zadnju stranu telefona i ne ostavlja plato izloženim ? Bukvalno da vire samo sočiva kamere i blic ?
Podseca me na proslogodisni IOS 26.0. Isto tako bilo na IP15 PM, evo sad i na 27.0Cak i pri kuckanju po forumu on je mlak sto uzanso iritira. A baterija samo curi 😵💫😵💫😵💫
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari