Šta je novo?

iPhone 17

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Neće, izbacuje grešku konstantno. Dođe do pola i kao izgubljena konekcija... I tako 10 puta.

Na kraju jedino sto sam uspeo je da preko Apple Devices bekapujem stari, i posle restore na novi.
Ali opet nije baš najbolje uradio, sve aplikacije sam morao ručno da skinem i da se logujem ponovo u svaku.
Takođe i raspored ikonica nije bio kao na prošlom.

Inače ovo sa 3 nm i ostale gluposti kao ne greje se... Telefon ne da se greje, nego je kao ringla kad se iole optereti. Ali se brzo i ohladi.
Puni se prebrzo na apple original 20w i dok se puni greje se dobro...

Inače mislim da je ovo daleko najbolji telefon za 750 evra koliko sam ga platio.
Ekran vrhunski, 256 gb startno, o čipu da ne pričamo, kamere isto. U odnosu na 11 nebo i zemlja.
Samo da vidimo bateriju, mada mi ne deluje da je nešto... Ali prvi mi je dan, nemam ga ni 24 h 😃
I da dodam koliko su izuzetne ove tanke ivice oko ekrana, tačno miluju oči dok se gleda 😅
Ni jednom do sad mi se ni malo nije ugrejao 17, ni pri opterecenju, ni pri punjenju, a ni prvog dana kad sam startovao instalaciju svih aplikacija.
Prve dve nedelje mi je baterija bila malo slabija, verovatno indexing, od tad izvlaci dva dana. Mozda se kod tebe i to grejanje izregulise vremenom

Neće, izbacuje grešku konstantno. Dođe do pola i kao izgubljena konekcija... I tako 10 puta.

Na kraju jedino sto sam uspeo je da preko Apple Devices bekapujem stari, i posle restore na novi.
Ali opet nije baš najbolje uradio, sve aplikacije sam morao ručno da skinem i da se logujem ponovo u svaku.
Takođe i raspored ikonica nije bio kao na prošlom.

Inače ovo sa 3 nm i ostale gluposti kao ne greje se... Telefon ne da se greje, nego je kao ringla kad se iole optereti. Ali se brzo i ohladi.
Puni se prebrzo na apple original 20w i dok se puni greje se dobro...

Inače mislim da je ovo daleko najbolji telefon za 750 evra koliko sam ga platio.
Ekran vrhunski, 256 gb startno, o čipu da ne pričamo, kamere isto. U odnosu na 11 nebo i zemlja.
Samo da vidimo bateriju, mada mi ne deluje da je nešto... Ali prvi mi je dan, nemam ga ni 24 h 😃

Ni jednom do sad mi se ni malo nije ugrejao 17, ni pri opterecenju, ni pri punjenju, a ni prvog dana kad sam startovao instalaciju svih aplikacija.
Prve dve nedelje mi je baterija bila malo slabija, verovatno indexing, od tad izvlaci dva dana. Mozda se kod tebe i to grejanje izregulise vremenom

Evo od 8 jutros do sad sa uključenim AOD i dosta čačkanja na 4g ostalo mi 93 posto

Imam problem sa baterijom: jutros sam krenuo od kuce (6:00 h) sa 100% ,cackao "Instagram" jedno sat vremena i nista vise . Sada je 10:45 h i imam jos 87%.
Da li je to normalno? Od aplikacija imam jos samo " Clash royale " i par sitnih potrosaca.
Ima li neko predstavu sta mi jede bateriju ?! Da li je potrebno da ugasim nesto?

Dobro si prosao ako si toliko cackao Instagram.

Koliki SOT uspete da izvucete sa obicnom 17-icom ?
(Davno sam koristio iPhone,zadnja mi je bila sedmica)

Poslednja izmena:
Zadnjih par ajfona bar od 13 do 17, ako izvuces kod kuce na wifi 10% = 1h SoT, to je odlican battery life. Pod ovim podrazumevam skrolanje kroz socijalnih mreza.
E sad napolju se bas situacija menja, ako si bio na 5g + na suncu, onda i nije tako los rezultat za nesto vise od sat vremena 13% baterije.

Nazad
Vrh Dno