Nisam pratio temu jos od samog izlaska 17 serije i dosta je bilo njih odusevljenih Air modelom, a cena je jaca od obicne 17ice.Air je totalni promašaj u svakom smislu.
Air i Pro? Buraz, ne poredi Real Betis i Real Madrid.
Kupi odmah lepu masku, maske i ne opterećuj se da li se ljušti. Ti što se žale na to ko zna kako čuvaju telefon.
Imaću narednih dana pristup japancu 17p, pa ću probati sve.E-sim za japansko tržište, da li je zvuk fotografisanja uvek prisutan ili ne? Neko je pričao da ima Japanca i da može zvuk da isključi.
E-sim za japansko tržište, da li je zvuk fotografisanja uvek prisutan ili ne? Neko je pričao da ima Japanca i da može zvuk da isključi.
Japanac 17 Pro.E-sim za japansko tržište, da li je zvuk fotografisanja uvek prisutan ili ne? Neko je pričao da ima Japanca i da može zvuk da isključi.
" Žena se snašla " 😂 😉Btw zena se snasla, dao joj je otac pare i pre sat vremena je kupila 17 pro max esim verziju, 2 terabajta nov neotpakovan plus maskica i staklo za 1500 eura, meni je ovo nerealno jeftina cena, al dao joj je prodavac zato sto smo kod njega uzeli i 14 pro max tada i 11 obican, ja sam ubedjen da on gubi pare ovom prodajom, ni kod madjara sa povratkom pdva ne izadje ovoliko "jeftino"
Crko joj display pre 2 dana, opremamo stan nemamo dinara, cale joj uleteo pare, *** 😀" Žena se snašla " 😂 😉
Kakva crna reklama....dobra reklama, nema sta
Neka ga u zdravlju koristi i neka je sa srećom , nek uživa , zato se i izborila 👍Crko joj display pre 2 dana, opremamo stan nemamo dinara, cale joj uleteo pare, *** 😀
Pa bolje da je 1100 eur otislo za stan, a za 400 polovan ocuvan iphone. Ali dobro moje samo misljenje ne ulazim ni u ciji dzepCrko joj display pre 2 dana, opremamo stan nemamo dinara, cale joj uleteo pare, *** 😀
Nece polovan, ja sam uvek pre za polovan koji je 95% bh nego nov ako je dobra razlika u ceniPa bolje da je 1100 eur otislo za stan, a za 400 polovan ocuvan iphone. Ali dobro moje samo misljenje ne ulazim ni u ciji dzep
Verovatno zato sto mozes na rate.Zašto u iStyle kad imaš kod onog čoveka od gore za bukvalno iste pare Pro Max model umesto Pro i 2TB umesto 256GB. Ne znam samo da li ima još na stanju za 1500evra (u USA na Apple site je 2000$). Ja bih uvek uzeo više memorije i veći ekran za manje para.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari