Šta je novo?

iPhone 17

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisu zakljucani vec dugi niz godina. Ako ne placa rate, imace drugaciji vid problema.

Vidim po prethodnim stranicama da retko ko Air model i spominje. Znaci ako mi je izbor izmedju Pro i njega onda logicno Pro? 😅
I koja boja se manje ljusti(tamo gde uzimam imaju pomorandza, teget i neka opel siva)?

Air je totalni promašaj u svakom smislu.
Air i Pro? Buraz, ne poredi Real Betis i Real Madrid.
Kupi odmah lepu masku, maske i ne opterećuj se da li se ljušti. Ti što se žale na to ko zna kako čuvaju telefon.
Nisam pratio temu jos od samog izlaska 17 serije i dosta je bilo njih odusevljenih Air modelom, a cena je jaca od obicne 17ice.
Svakako ce meni biti skok sa 12ice ihahaj.

Meni je 16 pro ispao iz dzepa na parkingu, isto imala tad, nosim je i sad, obicnu masku sa sljokicama. Maska ima malu ogrebotinu, telefon nista. Pre toga dok nisam uzela masku, ispao mi u gradskom busu, ostao kao nov. Na ekranu ne koristim nista. 👍

E-sim za japansko tržište, da li je zvuk fotografisanja uvek prisutan ili ne? Neko je pričao da ima Japanca i da može zvuk da isključi.

E-sim za japansko tržište, da li je zvuk fotografisanja uvek prisutan ili ne? Neko je pričao da ima Japanca i da može zvuk da isključi.
Imaću narednih dana pristup japancu 17p, pa ću probati sve.

Hvala vam
Nije jaka stvar i ako ne može, ali postoje retke situacije kada ipak bi valjalo da može ali ovako još i bolje. Poručio sam ga

Uključiš Live Photos i automatski je isključen "shooter sound" 😁

Posle samo isključiš, jedino što j fajl veći 😃

Videćeš da može ovde da se isključi i neka te lepo služi 😃

Ja sam imao 17PM Japanca I nikakav zvuk nisam imao pri slikanju. Tako a budi bez brige. Ta opcija im radi samo kad su u Japanu.

U MM air nov na akciji 900€. Koliko je opala cijena, haos.
Ima i kao koristen, u vrlo dobrom stanju 840€ a u odlicnom 390€. To je garant neka greska ali mozda bih probao po toj cijeni 😂

IMG_3182.pngIMG_3183.png

Btw zena se snasla, dao joj je otac pare i pre sat vremena je kupila 17 pro max esim verziju, 2 terabajta nov neotpakovan plus maskica i staklo za 1500 eura, meni je ovo nerealno jeftina cena, al dao joj je prodavac zato sto smo kod njega uzeli i 14 pro max tada i 11 obican, ja sam ubedjen da on gubi pare ovom prodajom, ni kod madjara sa povratkom pdva ne izadje ovoliko "jeftino"

Confused Tom Hanks GIF

Btw zena se snasla, dao joj je otac pare i pre sat vremena je kupila 17 pro max esim verziju, 2 terabajta nov neotpakovan plus maskica i staklo za 1500 eura, meni je ovo nerealno jeftina cena, al dao joj je prodavac zato sto smo kod njega uzeli i 14 pro max tada i 11 obican, ja sam ubedjen da on gubi pare ovom prodajom, ni kod madjara sa povratkom pdva ne izadje ovoliko "jeftino"
" Žena se snašla " 😂 😉

Moguce da si u pravu . Nekada davno sam i ja kupvo polovne telefone i sad sam probo pa nisam uspeo na svu sreću . Novo je novo pogotovo kada e o tolikoj sumi reč

Zašto u iStyle kad imaš kod onog čoveka od gore za bukvalno iste pare Pro Max model umesto Pro i 2TB umesto 256GB. Ne znam samo da li ima još na stanju za 1500evra (u USA na Apple site je 2000$). Ja bih uvek uzeo više memorije i veći ekran za manje para.

Zašto u iStyle kad imaš kod onog čoveka od gore za bukvalno iste pare Pro Max model umesto Pro i 2TB umesto 256GB. Ne znam samo da li ima još na stanju za 1500evra (u USA na Apple site je 2000$). Ja bih uvek uzeo više memorije i veći ekran za manje para.
Verovatno zato sto mozes na rate.

Nazad
Vrh Dno