nemanjahtc
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.11.2010
- Poena
- 170
A poledjinu, kamere, bokove, jesi zastitio necim?
A poledjinu, kamere, bokove, jesi zastitio necim?
Ја узео моју заштићено је острво црна, али испод острва провидна и магнет безично пуњење може. Ако носиш маску онда мој савјет је да узмеш неку пуну.Kupio sam neku koznu masku na amazonu pa time zastitio 🤣 kontam ac da uzmem mjesecno, cca 11€ nije mnogo
Ovu torras sam i ja mislio da kupim, u njemackoj je 60€ ali nesto mi to mnogo bilo dati jer sam citao po reditu da su precijenjene bas ove maske
Najbolje providna ali da da su 4 strane telefona ne providne vec crna, siva boja.Ja sam vise za providnu neku, pa koliko tera...znam da ce poceti da menja boju, nego mislim da su one ostrije iznutra.
Ili sa tvojim primerkom nešto nije dobro ili si nešto zamuljao kameru ili šta već, stvarno mi je teško da poverujem da motorola edge 50 neo pravi bolje fotografije od 17 pro. Znam kakve fotke pravi 16 pro, 17 pro u najmanju ruku mora praviti istenije da je bas toliko stara, ali edge 50 neo. poredio sam fotke iz teretane. motoroline fotke su dosta ostrije.
Ne znam sada da li si mislio na ovakve, ali imao sam one providnu silikonsku i meni se to ne sviđa.Najbolje providna ali da da su 4 strane telefona ne providne vec crna, siva boja.
Koju mekanu futrolu si uspeo da nadješ?najmekša moguća futrola koja je imala u prodavnici opreme
TopKonačno stigao 17 Pro Max Orange, 512gb 😊
eSim..
Za sada stavljeno neko Ultimativno plastificirano staklo, laserski seceno, i najmekša moguća futrola koja je imala u prodavnici opreme, sa plišanom postavom 😄 to je sve privremeno, dok se ne uzme nešto lepse i kvalitetnije…
Iskreno oduševljava me u svakom pogledu u odnosu na Samsung flagship telefone, koje koristim već 10-ak god., jedino na šta ne mogu još uvek da se priviknem jesu boje ekrana, koje su MNOGO prirodnije, ali meni deluju blede u odnosu na Samsung, ali trebalo bi da se naviknem i na to 😂
Ma neka nilkinova crna mat, gumena. Prekriva i deo sa kamerama, iskreno, ne svidja mi se ama uopste, ali je premekana svuda… unutra postava, ivice mekane, deo gde nalezu kamere takodje mekan.Koju mekanu futrolu si uspeo da nadješ?
I koju kvalitetnu futrolu kupuješ
Hahahaha… razumem ja i tog lika, jeste Samsung na prvi pogled WOW, ali sva ta odusevljenja prodju kroz 10-ak dana, a onda se vide svi nedostaci, Androida pre svega.Top
Malopre čitam u s25u temi, lik presao sa ip, kaze zalim ljude koji koriste ios, a ja tek uzeo 17pro...
Sad mi malo lakše..
Kuci imam Z Fold 4 i S25 Ultra, i interesantno je da su boje i kod Folda starog 3god i kod S25U skoro pa iste, naravno prezasicene…Ja sam od s8+ konstantno na androidu. Zadnji koji sam nosio je s23u
Hteo sam manji telefon, a kod androida ne znam sta bih uzeo a da je top proizvod. Na kraju uzeo 17 pro Orange.
I da, nosim ga bez maske. Planiram ac da mu uplatim.
Jos uvek mi se ruka privikava na mali telefon + bez maske.
Ne verujem da bi baš palili telefon i gledali da li je aktiviran, ali ako baš hoćete da budete 100% sigurni, neka ga aktivira... Bitno je da ne nosi račun sa sobom. Ja sam leteo 6 puta, jednom su mi tražili čak i tragove droge, popisivali koliko čarapa i gaća nosim, ali nikad mi nisu palili telefone (2 kom nosio) ili laptop, to je veoma retko.Pozdrav jedno “tehnicko” pitanje, uzet je 17 pro u usa, bacicu kutiju , tj prijatelj ce to uraditi, jel opet postoji bojazan za carinu ako se utvrdi da je nov tel?
Jel bi trebalo da ga aktivira sa apple id a posle u Bg bi vrvr morao da brisem sve, pa onda clone sa starog telefona?
Hvala
Имао сам телефоне 6,7 па чак и 6,5 како сам прешао на 6,3 16pro па сада и 17pro рука ми је починула, много ми је пријатније за кориштење, вјерујем да ће и теби тако бити.Ja sam od s8+ konstantno na androidu. Zadnji koji sam nosio je s23u
Hteo sam manji telefon, a kod androida ne znam sta bih uzeo a da je top proizvod. Na kraju uzeo 17 pro Orange.
I da, nosim ga bez maske. Planiram ac da mu uplatim.
Jos uvek mi se ruka privikava na mali telefon + bez maske.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari