Šta je novo?

iPhone 17

torras q3 air, ima li sta bolje za te pare ~80e? vidim da je svi hvale i super je sto ima 'jastucice', sad jedino sto je ruzna :D. mislio sam dbrand zato sto ima zastitu oko kamere, ali ne svidja mi se sto je cela od plastike.

ili mozda cak apple techwoven?

TechWoven mi se svidja, Torras q3 air i Dbrand bas nikako, bar meni.

Nego, kakve su TechWoven iznutra, glatke, mekane?

A poledjinu, kamere, bokove, jesi zastitio necim?

Kupio sam neku koznu masku na amazonu pa time zastitio 🤣 kontam ac da uzmem mjesecno, cca 11€ nije mnogo

Ovu torras sam i ja mislio da kupim, u njemackoj je 60€ ali nesto mi to mnogo bilo dati jer sam citao po reditu da su precijenjene bas ove maske

Prilozi

• IMG_0008.jpeg
    IMG_0008.jpeg
    270.3 KB · Pregleda: 51
Ja sam vise za providnu neku, pa koliko tera...znam da ce poceti da menja boju, nego mislim da su one ostrije iznutra.

Kupio sam neku koznu masku na amazonu pa time zastitio 🤣 kontam ac da uzmem mjesecno, cca 11€ nije mnogo

Ovu torras sam i ja mislio da kupim, u njemackoj je 60€ ali nesto mi to mnogo bilo dati jer sam citao po reditu da su precijenjene bas ove maske
Ја узео моју заштићено је острво црна, али испод острва провидна и магнет безично пуњење може. Ако носиш маску онда мој савјет је да узмеш неку пуну.

nije da je bas toliko stara, ali edge 50 neo. poredio sam fotke iz teretane. motoroline fotke su dosta ostrije.
Ili sa tvojim primerkom nešto nije dobro ili si nešto zamuljao kameru ili šta već, stvarno mi je teško da poverujem da motorola edge 50 neo pravi bolje fotografije od 17 pro. Znam kakve fotke pravi 16 pro, 17 pro u najmanju ruku mora praviti iste

Najbolje providna ali da da su 4 strane telefona ne providne vec crna, siva boja.
Ne znam sada da li si mislio na ovakve, ali imao sam one providnu silikonsku i meni se to ne sviđa.
Već dugo imamo sestrić i ja ovakve:
Ne koristimo zaštitno staklo jer mi ide na živce (platim AC+). Guma okvira je oko 1mm iznad stakla. Dugmići su odlični, kao bez maske rade.
Zadnja strana je neki mat providan materijal, pvc folija ili slično. Izmulja se malo nazad od prstiju ali ni ekran ne prođe bolje, obriše se za sekund pa mi nije bitno.
Uskoro ide verovatno 17-ca obična pa iste maske i dalje.

Cena 17 pro u Kanadi je 1599 kanadskih dolara sto mu dodje nekih 990EUR, kolega putuje tamo službeno pa je planirao da pazari.
Jel on dobija tu cenu bez pdv tamo, slicno kao kad se kupuje u USA?
treba li na nešto da obrati pažnju, raspakuje ga da ne nosu u kutiji..

EDIT: sad vidim da se dodaje i porez u zavisnosti gde se kupuje
  • Ontario: 13% HST
  • British Columbia: 12% (GST + PST)
  • Quebec: 14.975% (GST + QST)
  • Alberta: 5% (samo GST)

Poslednja izmena:
Kod njih je porez kao što je kod nas nekada bio pre PDV..naravno da se porez dodaje ali zavisi od držvave do države.

Konačno stigao 17 Pro Max Orange, 512gb 😊
eSim..

Za sada stavljeno neko Ultimativno plastificirano staklo, laserski seceno, i najmekša moguća futrola koja je imala u prodavnici opreme, sa plišanom postavom 😄 to je sve privremeno, dok se ne uzme nešto lepse i kvalitetnije…

Iskreno oduševljava me u svakom pogledu u odnosu na Samsung flagship telefone, koje koristim već 10-ak god., jedino na šta ne mogu još uvek da se priviknem jesu boje ekrana, koje su MNOGO prirodnije, ali meni deluju blede u odnosu na Samsung, ali trebalo bi da se naviknem i na to 😂

Konačno stigao 17 Pro Max Orange, 512gb 😊
eSim..

Za sada stavljeno neko Ultimativno plastificirano staklo, laserski seceno, i najmekša moguća futrola koja je imala u prodavnici opreme, sa plišanom postavom 😄 to je sve privremeno, dok se ne uzme nešto lepse i kvalitetnije…

Iskreno oduševljava me u svakom pogledu u odnosu na Samsung flagship telefone, koje koristim već 10-ak god., jedino na šta ne mogu još uvek da se priviknem jesu boje ekrana, koje su MNOGO prirodnije, ali meni deluju blede u odnosu na Samsung, ali trebalo bi da se naviknem i na to 😂
Malopre čitam u s25u temi, lik presao sa ip, kaze zalim ljude koji koriste ios, a ja tek uzeo 17pro...
Sad mi malo lakše..

Koju mekanu futrolu si uspeo da nadješ?
I koju kvalitetnu futrolu kupuješ
Ma neka nilkinova crna mat, gumena. Prekriva i deo sa kamerama, iskreno, ne svidja mi se ama uopste, ali je premekana svuda… unutra postava, ivice mekane, deo gde nalezu kamere takodje mekan.

A planiram ili TechWoven zelenu, kao kontrast narandzastom telefonu 😄 , ili Torras Q3 Air Glacier (to je ona zelena sa narandzastim dugmicima) ili tu istu u drugoj boji, Siva/Narandzasta… videcu za par dana, ali mislim da ce biti Torras pre nego TechWoven…oko 80-85e se krecu..

Malopre čitam u s25u temi, lik presao sa ip, kaze zalim ljude koji koriste ios, a ja tek uzeo 17pro...
Sad mi malo lakše..
Hahahaha… razumem ja i tog lika, jeste Samsung na prvi pogled WOW, ali sva ta odusevljenja prodju kroz 10-ak dana, a onda se vide svi nedostaci, Androida pre svega.

Ja iskreno, samo malo zameram sto su boje od iPhone 12, pa evo do sada, 98% iste… tacno da su prirodne, ali po meni su mogli da ih malcice zasite/pojacaju…nego, kontam, treba malo vremena dok se privikne oko 😁

Ja sam od s8+ konstantno na androidu. Zadnji koji sam nosio je s23u
Hteo sam manji telefon, a kod androida ne znam sta bih uzeo a da je top proizvod. Na kraju uzeo 17 pro Orange.
I da, nosim ga bez maske. Planiram ac da mu uplatim.
Jos uvek mi se ruka privikava na mali telefon + bez maske.

Ja sam od s8+ konstantno na androidu. Zadnji koji sam nosio je s23u
Hteo sam manji telefon, a kod androida ne znam sta bih uzeo a da je top proizvod. Na kraju uzeo 17 pro Orange.
I da, nosim ga bez maske. Planiram ac da mu uplatim.
Jos uvek mi se ruka privikava na mali telefon + bez maske.
Kuci imam Z Fold 4 i S25 Ultra, i interesantno je da su boje i kod Folda starog 3god i kod S25U skoro pa iste, naravno prezasicene…

Fold modeli bas zgodni u ruci, kada su sklopljeni, ali su pa preteski.

Pozdrav jedno “tehnicko” pitanje, uzet je 17 pro u usa, bacicu kutiju , tj prijatelj ce to uraditi, jel opet postoji bojazan za carinu ako se utvrdi da je nov tel?
Jel bi trebalo da ga aktivira sa apple id a posle u Bg bi vrvr morao da brisem sve, pa onda clone sa starog telefona?

Hvala

Vrh Dno