Šta je novo?

iPhone 17

Imaće sigurno barem nešto Max što Pro nema kao i u poslednjih nekoliko verzija....
Jel su najavili event ?

Navodno: The event is reported to be on September 9.

Možda zato sto je 4k aktuelan već 10+ godina

1756040791377.png

"Apple is stepping up its manufacturing push in India, with all models of the upcoming iPhone 17 series, including the high-end Pro versions, being assembled in the country from the start."

Ja bio presrećan prvo kad objavili da vraćaju Siera Blue... Povukli to i ubacili narandžu.
Šta znam, deluje mi na slikama ne toliko atraktivno (ciganski malo, iskreno) ali uživo će verovatno da kida.
Dosadili mi crni, beli, srebrni pa mislim da ću taj na proleće.

Ja se samo nadam da to na zadnjoj strani neće biti neka "budža" , ali hajde videćemo, pa mnogo maski je već sa ovim oblikom i za serije 13 - 16 pa nikome ne smeta....

Ma kakvi brate, ja ga teram bez maske ili eventualno sa bamperom i cela leđa gola.
Em se ne greje ni blizu kad su vrućinčine, em je osećaj 100x lepši.
Neka sija Jabuka, bem mu život. :LOL::ROFLMAO:

Bas ruzno izgleda u masci ovako na slici.

Zato će opet prodaja da bude ludačka 😁

Ček da vidimo kako deluje uživo i ako ću da budem iskren, ni jedan posle 4/4S i 5/5S nije na najavama delovao nešto posebno dok ih ne vidiš u realnosti lepo 😃

Nadam se da cena za 17 pro nece biti veca od 1000e kod KP prodavaca u oktobru. Sa 15 plus i nisam nesto odusevljen, vise mi je lezao prethodni 12 pro model.

Cene najverovatnije idu 50$ više u odnosu na aktuelne modeli i verzije.

Nazad
Vrh Dno