Šta je novo?

iPhone 16

Vlasnici Iphona ne zure nikuda,oni su bogati i uzivaju.🤣🤣🤣

Vlasnici Iphona ne zure nikuda,oni su bogati i uzivaju.🤣🤣🤣
Bolje je puniti sa 5w punjače nego sa 20w. Telefon se puni 2h i jače ali i baterija duže traje, manje pada %. Meni je na 13pm i 14pm posle 1god i oko 180 ciklusa bila i dalje na 100%.

Bolje je puniti sa 5w punjače nego sa 20w. Telefon se puni 2h i jače ali i baterija duže traje, manje pada %. Meni je na 13pm i 14pm posle 1god i oko 180 ciklusa bila i dalje na 100%.
Ja uvek punim sa 20W punjačem, 14 Pro Max kupljen pre 10 meseci, tek sad je pao na 99%, 284 ciklusa (u settings i dalje piše 100%)... A do pre 10 dana je svugde bilo 100%. 😎

A videli smo na primeru brojnih kineskih telefona da brzo punjenje ne znači nužno i bržu degradaciju baterije. Zato spomenuh šteta što Apple nije ponudio bar 45W u seriji 16...

Ja uvek punim sa 20W punjačem, 14 Pro Max kupljen pre 10 meseci, tek sad je pao na 99%, 284 ciklusa (u settings i dalje piše 100%)... A do pre 10 dana je svugde bilo 100%. 😎

A videli smo na primeru brojnih kineskih telefona da brzo punjenje ne znači nužno i bržu degradaciju baterije. Zato spomenuh šteta što Apple nije ponudio bar 45W u seriji 16...
Ali po mom iskustvu brže baterija pada u poređenju sa 5w punjenjem. Jel ideš punjenje do 100% ili manje?

Prvi utisak: camera (ne)dugme čudno zumira. Trebaće vremena da se navikne kakav i koliki pritisak za zumiranje.

Dugme je savršeno pozicionirano. Jedna od onih stvari koje nisam imao ideju da mi trebaju, do danas.

Edit: razlika u težini i veličini u odnosu na 15 Pro je primetna.

Poslednja izmena:
Ja sam cepao Iphone 14pro sa 140w punjacem i 100% bilo nakon 10 meseci. Uvek punim do 100%.. vec godinu i po sve punim sa tim od 140w. Jedino nece da mi se pune airpods pro sa njim,moram onaj Apple od 20w da koristim.

Tezi mnogo od 15 pro? E hbg, ovo su posledice od 13pm..

Ja sam cepao Iphone 14pro sa 140w punjacem i 100% bilo nakon 10 meseci. Uvek punim do 100%.. vec godinu i po sve punim sa tim od 140w. Jedino nece da mi se pune airpods pro sa njim,moram onaj Apple od 20w da koristim.
Ja utaknem magsafe u taj od 140 i puni airpods pro.

Platiš AC+ i ne sekiraš se oko tih gluposti :) Puniš kad hoćeš i koliko hoćeš, šta je 10$ mesečno za takav komfor?

Trenutna cijena 16pm u Njemackoj, kod mog operatera, je ista kao cijena 15pm u februaru ove godine, tj.nakon 5 mjeseci od prestavljanja.
Razlika u 5€ izmedju 15pm i 16pm mjesecno.

Da li nakon izlaska nove serije, obican 15 i 15 plus ostaju zvanicno u prodaji (za razliku od 15pro/max koji se povlace nakon prodaje trenutnih zaliha...).

Prvi utisak: camera (ne)dugme čudno zumira. Trebaće vremena da se navikne kakav i koliki pritisak za zumiranje.

Dugme je savršeno pozicionirano. Jedna od onih stvari koje nisam imao ideju da mi trebaju, do danas.

Edit: razlika u težini i veličini u odnosu na 15 Pro je primetna.
Kako bi uporedio ekran sa 15pro?

kako vidis cikluse na 14pm, zar to nije perk tek od 15ice, to i punjenje do 80? meni u battery settings samo pise BH procenat

za ranije modele imas shortcut za prave battery stats, ne ono sto pise u battery health

Spada cena polako po oglasima,
sad je 16pm 1450e. Mic po mic 😅

Da li je ok puniti iphone sa anker punjacem od 30w?

Da li je ok puniti iphone sa anker punjacem od 30w?

Svejedno je, telefon sam povuče koliko može. Ja sam moj 15 Pro punio sa čim sam stigao, Apple, Samsung, Xiaomi, laptop punjačem od 66w... Jedino Honor punjač iz nekog razloga nije hteo da ga puni. On može najviše da povuče 20w, Pro Max 27w ako se ne varam.

Kako bi uporedio ekran sa 15pro?
Iskreno nisam proveravao na istom osvetljenju dok sam transferovao i menjao podesavanja.

Danas dosta slikanja i drndanja. Sprzio 60% od 6 ujutru.

Nadam se da ce biti bolje za neki dan. U podesavanjima baterije i dalje stoji da jos uvek obradjuje update i da to utice na bateriju.

AI na 18.1 je na orvu dosta jadan. Pitao najobicniju konverziju iz evra u dinare, dobio rezultate pretrage...

Red je da promene izgled poleđine i deo sa kamerama. Drže taj dizajn od 11ice, a po meni bez imalo kreativnosti. Napravili kvadrat u uglu telefona i samo menjaju raspored kamera...

prvi put uzimam iphone, koja je fora sa appstore-om kod nas da se prijavim na US/GB ili to nema veze vise

Nazad
Vrh Dno