Šta je novo?

iPhone 16

Možeš to da razdvojiš.
Settings > Sounds & Haptics and toggling "Change with Buttons"
I tu isključiš da se zvono pojačava i smanjuje preko dugmića.

Nikad mi to nije bilo upaljeno.

Sta mislite da li ce padati jos cene iPhone 16 Pro Max (Novi)? Sad su trenutno oko 1100€ na KP

Kakao da padaju kada ih nema? Ne proizvode se više, njima je skočla cena. Nečeg čega nema biće skuplje. Tako je svake godine.

Nije to bas tako, nema ni 14 pro max u proizvodnji pa mu je padala cena. Druga stvar je sto su preprodavci na KP postali alavi i sve im je malo.

Pre 2 meseca sam napisao da će cena starog modela skočiti i da je tako uvek, baš u ovoj temi:
Izlazi, cene će biti kao i uvek, 16 Pro kada se pojavio kod nas bio je 1500e, nema potrebe to da čeka. I tako uvek skače cena starog modela zbog prevelike razlike, ljudi tada kada vide cenu kao i uvek biće im stari model tj. sada 16 Pro "vrh" kupovina, obzirom da se neće proizvoditi predstavljanjem nove serije cena starog krene gore.

Nikad ni jednom modelu koji je prestao da se proizvodi a bila je potražnja za istim nije padala cena, uvek je išla gore, tako je svih ovih godina na ovom forumu, uzmi teme i prelistaj, uvek komentari "zar neće da padne". Neće, prevelika je razlika sa cenom do 17 Pro Max za nekog ko gleda Max a bitan je veći telefon, više se traži jeftiniji model koga nema zbog cene u razlici 500-600-700e. Ima li logike da pojeftini nešto čega nema a postoji potražnja? Nema logike ni u snovima. Manjeg 16 Pro modela uopšte ni nema više, još malo nema ni Max pa će biti kako ih nema?!
Apple tu radi odličnu priču za sebe, povuče stari model da ne ugrožava nov.

Poslednja izmena:
Trenutno imam jednu fizičku SIM + jednu eSIM karticu. Da li mogu i ovu fizičku da zamenim za eSIM i tako koristim dve eSIM kartice bez fizičke SIM kartice ?

Apsolutno ali zasto? Zar nije bolje imati fizicku pa je mozes turiti negde drugde,ako zatreba?

Zar ne možeš isto i sa eSIM?😅

Ja imam dve eSIM, još nisam naišao na situaciju gde je bolje da sam imao fizičku.

Nesam znao da mozes esim da turis u ruter,prosecni tablet, ofanzivni dron....itd :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Mislim da to nema veze,moze do 8 esim-ova.

Nazad
Vrh Dno