Šta je novo?

iPhone 15

• Začetnik teme Začetnik teme Aries
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sta mislite o ubacivanju telefona u frizider dok se puni odnosno dok se najvse greje do nekih 70-80% baterije 😃
Posto vidim ove neke nove magsafe punjace sa hladnjakom, pa ako vec hoces da ga hladis onda je resenje jednostavnije..😁

Salim se naravno..

Poslednja izmena:
Telefon star nekih 5 meseci 98 ciklusa punjenje sad pogledao palo na 99% bh
Cudno tako brzo padne sa malom ciklusa
Pazio sam kako sam punio od 20-90

Uz regularno korišćenje pada 1% na mesec ipo dana otprilike, s obzirom da si pazio kako puniš tvoj rezultat je skroz okej 😀

Meni je pro max na oko 220ciklusa pao na 99%
Punim ga do 85-90% i retko kad idem ispod 40%
Pre ga dopunjavam pred polazak sa posla nego sto ga pustam da pada nisko..

ma realno je to glupost.
Mislim da nista nije donelo sem da se polovni telefoni na oglasima rangiraju po BH
nidje veze.. imate testi iph11 gde je razlika u koriscenju mizerna.

1765198204798.png

Ja ozbiljno sumnjam da si svi ti ciklusi i bh obicna glupost.Pogledajte jedan 15 pro max pa recite da li je ovo normalno.

Prilozi

• IMG_9675.jpeg
    IMG_9675.jpeg
    139 KB · Pregleda: 107
Pa imas video na youtube gde je objasnio covek zasto je BH glupost cista. To govorimo godinama, od kad se pojavio.

Da li su jos nekome fotografije svetlije, nego sto su bile? Sestricina ima iphone 15 pro i do pre dva dana, kaze da su joj slike bile normalne, a da su sad svetlije, ios 26.1 koristi.

Koristim svoj 15pm kao dual sim, privatni br mi je na prepaid i koristim ga samo za pozive, sluzbeni je za data saobracaj plus pozivi naravno.

Sta mislite na kojoj mrezi da drzim sluzbeni? 2g/3/4/5?
Ako je samo za pozive jel u redu stabiti 2g? Ovo najvise pitam zbog potrosnje baterije ne znam koliko telefon koristi resustsa kod drzanja mreze cini mi se da je prica ranije bila da 2g mreza najmanje zahtevna

Za data 4G ili 5G (probaj 5G pa vidi kako se ponaša baterija), drugi na 3G.

Da, moje pitanje se odnosilo na privatni, a napisao sam sluzbeni..sluzbeni je svakako na 5g i to radi kako treba
Ok privatni sim i drzim na 3g tako da sve je ok

3G ja često koristim kada sam na netu, jer 4G baš troši bateriju. Ovako, 2G uvek aktivan i dovoljan za viber i telegram poruke. Planiram da pazarim iphone 15, pa me zanima vaše iskustvo i da li uzeti polovan? To pitam, jer me malo kopka ovaj procenat baterije? Vidim da utiče na cenu u prodaji polovnjaka, ali kupiti nov gde će svakih 45 dana da opada 1%, a kupiti polovan gde moraš da menjaš bateriju u startu... Ne ide baš lako, pa mi treba vaše mišljenje. Već od 16 modela mi se ne sviđa što su ukinuli prekidač za utišavanje, a uveli taster koji je bzv. Hvala svima.

Iphone 15 108 ciklus 98% bh
Sta li se desava sa telefonom
Ne znam dal je do punjaca ili neceg drugo

Pozdrav, kupio sam ajfon 15 i face id radi odlicno medjutim kupio sam i obicnu silikonsku maskicu i kada zelim da ga otkljucam mora pogodim odredjen ugao da bi se otkljucao, a kada skinem maskicu sve okej. Da li se jos nekom desava ta vrsta problema.

Da li se nekom desavalo da stavi telefon da bude granica 95% i da tu prekine punjenje a da on napuni do 100%, skoro sam uzeo telefon i do sada mi sve punio do 95%

Možda je telefon ukapirao da nema potrebe da se to radi 😃

Šalu na stranu, nikad nisam ograničavao punjenje telefona i kod svakog je batreije imali identično ponašanje, čak i kad sam na prvim modelima punio kad se isprazni, držao preko noći na punjaču. Uvek posle godinu dana primetiš da blago slabi, a tokom druge i nakon toga je upadljivije i vrlo rado bih je uvek zamenio 😁

Da li se nekom desavalo da stavi telefon da bude granica 95% i da tu prekine punjenje a da on napuni do 100%, skoro sam uzeo telefon i do sada mi sve punio do 95%
Telefon sam pusti na 100% posle nekoliko punjenja do 85% ili koliko je granica, kako baterija ne bi zaglupela ako je stalno ogranicavamo na neki nizi procenat.

Ja i dalje na 15 pro max imam problem sa automatskim osvetljenjem. Kao i kolega sa posla na istom telefonu problem je izgleda samo kod 15 serije

Ja ne mogu da verujem da takvu glupost 4 meseca ne mogu da isprave, svako peto otkljucavanje ekran mi je dimovan na nekih 20%, moram da ga zakljucam i otkljucam ponovo da bi bilo normalno osvetljenje
A takodje kad bude 20% i udjem u instagram ili slike na telefonu to ga odbaguje i u milisekundi se pojaca

Nisam to imao bas dugo,sigurno poslednja 2 apdejta.

verujem da bi hard reset to resio, ali to mi je preveliko cimanje.

Telefon sam pusti na 100% posle nekoliko punjenja do 85% ili koliko je granica, kako baterija ne bi zaglupela ako je stalno ogranicavamo na neki nizi procenat.

Ja i dalje na 15 pro max imam problem sa automatskim osvetljenjem. Kao i kolega sa posla na istom telefonu problem je izgleda samo kod 15 serije

Ja ne mogu da verujem da takvu glupost 4 meseca ne mogu da isprave, svako peto otkljucavanje ekran mi je dimovan na nekih 20%, moram da ga zakljucam i otkljucam ponovo da bi bilo normalno osvetljenje
A takodje kad bude 20% i udjem u instagram ili slike na telefonu to ga odbaguje i u milisekundi se pojaca
Urekao sam sam sebe. Pocelo opet da *****ava osvetljenje pre 2 dana.

Ne pad mi napamet zbog te gluposti da radim reset. 😁. Desi se jednom u deset dana ili mesecima ne tako da j racunam da je to postao feature a ne bug😂

Nazad
Vrh Dno