Hvala. U apple telefone se baš ne razumem, da li je kod njih svejedno gde se kupuje zbog apple garancije?
Imas 1god garancije uz svaki nov, samo pojuris vakum pakovanje tj ne otvoren.. takodje lepo zviznes apple care odmah i miran si i bez maske da ga koristis.Hvala. U apple telefone se baš ne razumem, da li je kod njih svejedno gde se kupuje zbog apple garancije?
Bolje idi na 16 pro 128gb, ja sam preso sa 13 pro na 15pro prošle godine i malo je jača baterija na 15 pro ali to je možda zato sto sam 13 pro nosio 2 godine pa je i tu baterija malo oslabilaPozdrav svima! interesuje me vase misljenje u vezi prelaska sa iphone 13 128 na 15 pro 256 (15 Pro na KP za 950 evra)? Preporuka ili ne? Bilo je mnogo prica za iP 15 pro u vezi pregrejavanja i lose baterije.
Prelazak je mi je naj vise zbog memorije, pa dali Ima nekog značajnog napretka u kameri i bateriji na 15 pro u odnosu na 13 obicni?
ja sam presla sa 13 na 15 Pro (pre nekih 9 meseci) i ima razlike, bolja kamera, baterija nije neka drasticna razlika po meni, ali msm nisam imala nikad problem sa njom, nema pregrevanja i sl, ja sam bas zadovoljna sa fonomPozdrav svima! interesuje me vase misljenje u vezi prelaska sa iphone 13 128 na 15 pro 256 (15 Pro na KP za 950 evra)? Preporuka ili ne? Bilo je mnogo prica za iP 15 pro u vezi pregrejavanja i lose baterije.
Prelazak je mi je naj vise zbog memorije, pa dali Ima nekog značajnog napretka u kameri i bateriji na 15 pro u odnosu na 13 obicni?
ako nista drugo 15 pro je osetno laksi u odnosu na 13 pro... bas ocigledna rayliak priliom drzanja...Pozdrav svima! interesuje me vase misljenje u vezi prelaska sa iphone 13 128 na 15 pro 256 (15 Pro na KP za 950 evra)? Preporuka ili ne? Bilo je mnogo prica za iP 15 pro u vezi pregrejavanja i lose baterije.
Verovatno cu posle 1. Maja, kad se svi otrezneBolje idi na 16 pro 128gb, ja sam preso sa 13 pro na 15pro prošle godine i malo je jača baterija na 15 pro ali to je možda zato sto sam 13 pro nosio 2 godine pa je i tu baterija malo oslabila
14 pro ako nisi picajzla.Pozdrav svima
Treba mi mala pomoc
iphone 14 pro (87%) - 600e
iphone 15 pro (91%) - 760e
Ili novi obicni iphone 15 za 700e
Sta je najbolja opcija od ove tri
Uzeo bi njega al se bojim baterije ne znam koliko mi moze istrajati. Nisam zahtjevan samo bi nesto na duze staze, cuvao bi to maksimalno14 pro ako nisi picajzla.
14 pro ima odlicnu bateriju svakako a taj bh ti nije merodavan. Na kraju krajeva zameni je ako bude bas tako losa na primerku koji izaberes. Jeste novo novo, ali je pro proUzeo bi njega al se bojim baterije ne znam koliko mi moze istrajati. Nisam zahtjevan samo bi nesto na duze staze, cuvao bi to maksimalno
Znaci sasvim okej da idem na obicnu 15ku?Ma kakvo menjanje baterije i otvaranje telefona posle datih 600 evra. Novo je novo - ali sam ovo samo ja.
NovPozdrav svima
Treba mi mala pomoc
iphone 14 pro (87%) - 600e
iphone 15 pro (91%) - 760e
Ili novi obicni iphone 15 za 700e
Sta je najbolja opcija od ove tri
Baterija?Ja je imam par meseci, i ekstra je (15). Ukoliko ti nije preko potrebna zum kamera, i vise nego dovoljno.
Imam ponudu za Iphone 16 128gbPazi, ako ti ne treba teleobjektiv i visoka frekvencija osvezavanja, 15 je super ( bar meni ). Baterija je odlicna.
Ja tolike novce za polovni ne bih dao, ako ima novi sa 90% svakodnevne funkcionalnosti istog. Plus imas jos bar godinu dana vise bolju bateriju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari