Uvek glas za novo!Polovan 14pro(90%) od 600e ili nov vakuumski base 15 od 700e?
Uvek glas za novo!Polovan 14pro(90%) od 600e ili nov vakuumski base 15 od 700e?
Po meni 14 pro, svetliji ekran, 120hz. Nijedan ni drugi nece dobiti AI (ako je uopste nekom to i bitno), a dobijace podjednako dugu podrsku.Polovan 14pro(90%) od 600e ili nov vakuumski base 15 od 700e?
I mene si ukanalio, nisam ni znao da imam tu precagu, sad me nervira hahahSada tek kontam da je tu sve vreme verovatno a nisam primećivao dok se nisam zezao sa temama… Na reditu nađoh dosta diskusije ovog tipa i svi su u fazonu nisu mislili da su ga imali a sada ne mogu da ga ne primete svaki put 😂😂
Ja sa XS ne vidim potrebu. Mozda kad izadje 17 😆Pa vi kao da morate da promenite. Odes probas negde, ako je bolje menjas, ako nije jos bolje menjas na 17. Nije iphone sveto pismo da se pridrzavate pravila jednogodisnjeg menjanja. Ja ne vidim razlog ni sa 14p da prelazim, mozda oni sa 13p vec je i baterija degradirala, kamera napredovala od tad, ali sa 14 i 15 je bacanje love ili hobi, ali onda nema kukanja![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari