13 Pro ako gledas oba nova.Imam dilemu koji telefon da uzmem 15 regularan ili 13 pro.
Kao sto se i ja dvoumim izmedju 13 ili 15 (novih naravno). Eto ni meni nista ne znaci da li je 60 ili120 hz. Ja sam se ubio uporedjujuci ih u radnjama jedan pored drugog. I jednostavno nisam ponavljam nisam video razliku. Ja bih dotle isao da bih iskljucio 120 hz samo da pristedim bateriju.Da li stvarno misliš da većina kupaca zna razliku 60 i 120 hz? To znaju ljudi koji se malo više razumeju u tehniku pa im nešto znači. Ljudi bi kupili novi ajfon i da ga izbace sa 20 hz jer većini to ne znači ništa niti znaju za razliku. Isto kao što gomila devojaka ima pro model koji ima fenomenalnu kameru a koriste samo selfi kameru, koja je najgora na telefonu. Ja sam lično preporičio običan 15 jer je po mom mišljenju bolja kupovina, objasnio sam i zašto a čovek će sam da prelomi. Baš te je pogodila tema
Ja sam video ogromnu razliku i zbog toga sam se smorio sto nisam uzeo Pro. Sa 120hz je nekako sve fluidnije i izgleda brze i ako su brzine iste samo to nasem oku mnogo lepse izgleda sa 120hz.Pa i nije neka prednost to sto ce dobijati update jednu godinu duze, bice podrzan jos 4 godine a sigurno ga nece toliko koristiti.Meni je neverovatno da ljudi ne vide razliku izmedju 60 i 120hz
Ja vidim ogromnu razliku, samo znam da svaki sledeci koji budem uzimao ce biti Pro, i meni vredi razliku tih para.Prvi si koji je iskreno odgovorio, obicno vecina koji puknu pare na obicne modele ne vide razliku.
Uh, te price su samo to price uglavnom, ubaci IMEI pa proveri da li je nekad ukljucen, ako jeste ne mozes znati koliko je radio i sta, mi smo poznati po postenju🤣13 pro je navodno nekoriscen, stajao u nekoj radnji u izlogu, nije bio na punjacu, 100% bh. Na kraju sam se odlucio na 14 pro. Iskreno da 15ica ima 120Hz bez ramisljanja bih je uzeo.
Ne videh, uzivaj u 14 pro pametan izborUh, te price su samo to price uglavnom, ubaci IMEI pa proveri da li je nekad ukljucen, ako jeste ne mozes znati koliko je radio i sta, mi smo poznati po postenju🤣
Odlican izbor, bice zadovoljan.13 pro je navodno nekoriscen, stajao u nekoj radnji u izlogu, nije bio na punjacu, 100% bh. Na kraju sam se odlucio na 14 pro. Iskreno da 15ica ima 120Hz bez ramisljanja bih je uzeo.
Nikad u zivotu ne bih to uradio…+1 za Whisky-ja. Ali čak i da ima vakuum, pitanje je šta želiš. Da li su ti 60 hz i 1 kamera manje dealbreaker? Meni lično nisu, i još je 15 lakši, i zato sam prodao 14 pro i uzeo 15 običan. I jako sam zadovoljan.
Zbog cega ti ne pase mini?Ja cu na kraju kao onaj magarac iz price sto se dvoumio da li da jede levo ili desno seno pa crko od gladi. Kada je izbor izmedju obicne 13 i 15 da zamenim moj 13 Mini.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari