Još potrošnja baterije na mobilnim podacima na samsungu drastično više i brže pada, dok lte na iphoneu troši koliko i na wifi mreži^ ja sam trenutno na S23U. Iphone 14pm ima sigurno 20% bolju bateriju od samsunga sa tim da ima 700mAh manju bateriju. Isti način korišćenja sa istim aplikacijama. Jednostavno mnogo bolja optimizacija celog sistema.
Ništa se ne čuje na 14 Pro, snimak od skoro minut. Ne znam da li misliš na neki duži video 😃
Upravo provjerio cuje se šum na 4k video ali i na foto raw maxJe l vam se cuje nesto iz kamere kad snimate 4k? Nije fokus da zvecka nego nesto radi, kao da je ventilator mali.
Ne cuje se iz zvucnika, samo kad se nasloni uvo na kameru
Bas tako, fluidnost snjimka 24/30/60 je razlika nebo zemlja. Ne vidim na spoljnoj dnevnoj svetlosti da vise detalja hvata 24fps.Aj da se nadovežem kad ste već pokrenuli priču oko snimanja. Zašto svuda po youtube forsiraju priču kako je najbolje snimati 4k u 30fps? Ok mi je u uslovima slabog osvetljenja noću, jer se tu na 60fps dosta slabije vide detalji, ali na dnevnoj svetlosti mi je nebuloza da ne snimam u 60fps kad je snimak dosta fluidniji.
24fps snjimaju zbog cinematic izgleda, a i snjimaju se na stabilizacijama kakve telefoni namaju nativno. Meni je razlika 24-60 nebo zemlja,24fps deluje kao da stuca sve vreme.Koliko sam pročitao, najviše detalja ima na 24 fps (i filmovi se valjda snimaju u tim frame-ovima jer se dobija najbolji nivo detalja itd.).
Ja u svim uslovima snimam u 4K60fps, sve ostalo mi ne deluje fluidno i lepo za oko.Aj da se nadovežem kad ste već pokrenuli priču oko snimanja. Zašto svuda po youtube forsiraju priču kako je najbolje snimati 4k u 30fps? Ok mi je u uslovima slabog osvetljenja noću, jer se tu na 60fps dosta slabije vide detalji, ali na dnevnoj svetlosti mi je nebuloza da ne snimam u 60fps kad je snimak dosta fluidniji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari