Ovo je bas preterano. Kakva je onda poenta i beneficija uzeti uz neki postpaid paket i to jos na dve godine?Mts je bas nagurao cene. A prethodno su podigli i za 13 seriju
Pa nije bas isto, operater ne pokriva fizicke probleme, lomove i sl, dok AC da.ako se placa apple care, onda nema razlike dal uzeo od crnog ciganina ili od operatera, svakako imate garanciju dve godine
Pa to ti kazem, po meni nema nikakve logike uzeti od operatera, jer platis AC i briga te od koga si uzeo.Ovo je bas preterano. Kakva je onda poenta i beneficija uzeti uz neki postpaid paket i to jos na dve godine?
Iskreno se nadam da A1 nece dizati cene, jer cekam da im stignu uredjaji kako bih narucio.
Pa nije bas isto, operater ne pokriva fizicke probleme, lomove i sl, dok AC da.
Operateri daju na rate i zato se i uzimaju tamo, oni to znaju i zato "gule"
A1 je zato fer jer nudi 10% popusta za placanje u gotovini, sto uopste nije mali iznos. Zato sam i presao iz lopovskog MTS-a i samo cekam da dobiju uredjaje.Ali i mesecni paket je skuplji na rate, a i sam telefon, tipa paket neki bez telefona je 1400 mesecno, a sa telefonom 2000, plus rata za telefon, i izadje te da si placao racun 600 din vise mesecno (puta 24) i telefon si platio od 200 pa do 400e vise nego da si iskesirao..
Ako uzimas 14pro max, a nemas da ga platis odmah u kesu onda ***, nisi u finansijskoj situaciji da ga uzimas.. i samo se jos vise ukopas finansijski na duze staze, iako ti mesecno zvuci "bezbolnije"..
Ovo i ja mislim, trenutno je kod njih 14 PM 128GB oko 1370€ ako platis u gotovini, sto je jeftinije nego da uzimas tipa u Nemackoj gde je u oficijalnoj Apple prodavnici model od 128GB 1450€, ali i to ima svoju cenu zato sto te obavezu ugovorom na 2 godine i moras za najefitniji paket da placas 2000 RSD mesecno, sto te izadje nekih 450€ za te 2 godine i opet je vise al opet kazem sve ima svoju cenu, samo ne znam hoce li dizati mozda cene kad dobiju uredjaje, a nadam se da neceA1 je zato fer jer nudi 10% popusta za placanje u gotovini, sto uopste nije mali iznos. Zato sam i presao iz lopovskog MTS-a i samo cekam da dobiju uredjaje.
Po cemu su smece po tebi zivo me zanima, kod njih sam zapravo evo vec 2 godine nisam nikakvih problema imao, jos sam na nekom paketu kojim nisam obavezan ugovorom i mogu da raskinem sa njima kad god pozelim i predjem u neku drugu mrezuA1 ponuda je i vise nego korektna, problem je samo sto je mreza smece
Pa kad su videli da je narod navalio kao da je džabe...Ja sam nesto gledao 14 pro 256 i cini mi se da su digli za oko 1000 dinara ratu...
Ovo potpisujem.A1 ponuda je i vise nego korektna, problem je samo sto je mreza smece
Pretplatu bih placao svakako, sto i do sada jesam, tako da je ta razlika minimalna.Ovo i ja mislim, trenutno je kod njih 14 PM 128GB oko 1370€ ako platis u gotovini, sto je jeftinije nego da uzimas tipa u Nemackoj gde je u oficijalnoj Apple prodavnici model od 128GB 1450€, ali i to ima svoju cenu zato sto te obavezu ugovorom na 2 godine i moras za najefitniji paket da placas 2000 RSD mesecno, sto te izadje nekih 450€ za te 2 godine i opet je vise al opet kazem sve ima svoju cenu, samo ne znam hoce li dizati mozda cene kad dobiju uredjaje, a nadam se da nece
Sto se tice kvalileta usluga i pokrivenosti, sve ima svoje mane i prednosti, verujem da je sve to isto manje-vise.A1 ponuda je i vise nego korektna, problem je samo sto je mreza smece
Nema to veze sa mrežom generalno nego samo sa pokrivenosti u toj oblasti.I suprug i ja smo imali problem sa A1, konstantno smo bili nedostupni. Na primer na mom radnom mestu skoro nikad nisam imala domet,dok sa Yettel-om i Mts-om to nije slučaj. S obzirom da na poslu provodim pola dana, a nekad i vise iskreno A1 ne dolazi u obzir,sto je steta jer su najpovoljniji.
Sa ovim se mogu sloziti, to sam i ja isto primetio u nekim delovima gde se nalazim ili tipa u podrumu nekom kad sam nemam signala a ovi drugi iz Yettel i MTS mreze imaju tako da tu su jedino smece kod nestajanja signala ostalo sve msm da je okej, to je do pokrivenosti viseOvo potpisujem.
Ja evo 2x. avgusta sam platio samo da odem kod drugog operatera i vratih se u mts posle nepunih 30 meseci, ako pogledam cene telefona jeste mi zao, ali sve ostalo neka hvala.
Evo vam banalan primer, svratite do N. Merkatora na N. Beogradu i cekajte red u posti koja je na 10m ( ako i toliko ) od A1 poslovnice i necete imati domet, a ne da pricam o internetu ili necemu, ista situacija me zadesila u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj na prolece, a poslovnica je maltene paralelan lokal sa druge strane....
Ja sam imao mnogo veci problem pa sam odlucio da ih promenim, da ne idem dalje u off.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari